Jak na razie, prawko robi się na starych zasadach, i najprawdopodobniej szybko się to nie zmieni, za duży burdel w polityce, by im się chciało to zmieniać :-]
Co do patrzenia się na innych, jak czekałem na egzamin praktyczny, kat. A, siedziałem sobie na krzesełku, z kolegą, obok była "górka" dla kat. B, górka jak z koziej wólki trąba, czyli leciutkie wzniesienie, a oblewało na tym tylu ludzi, że nie mogłem uwierzyć...
Majker - Przejeździłbyś tyle czasu Tajwańskimi skuterami miałbyś podobne co do nich zdanie, to chyba jakiegoś rodzaju przyzwyczajenie do sprzęta którego znasz, jakbym miał takie zadanie, pojechałbym Vitalką i do piekła, tylko potrzebowałbym godmode i giveall dla nas obojga :-D
No Marcinek, widzę w tym samym roku zdajemy :D U mnie w klasie straszyli, że od września ma być kat.B od 21 roku życia, ale to gadali Ci, co się przed terminem wyrobią (heh kiblujący), ale u mnie tacy spece z mechaniki, samochodów i skutów, że to żal :D Np. Apka SR DiTech z gaźnikiem bez waria (3razy zatarta, bo paliwa do tego w Polsce nie ma), Speedfight AC seria 100km/h i szybszy od Minarelli i innych, albo seryjny Speedfight 120km/h, no albo drzewo MZ-ką wyciągali, Fiata Uno z rowu w Zimę Ogarem 900 (nowym) :D Dobrzy kolesie, nie :) A jaka podjara, jak jeden na S9 podbił, oh ah i że cieczą chłodzony :) Ręce opadają z takimi, trzeba się na forum naczytać normalnych, póki czas :)
HAHAAHAHAAHHAHAHHA xDDDDDD sie usmiałem XDDD buahahha Ale jazda ;D No ja mam w listopadzie urodzinki (18) ^^ Ale w nastepnym roku bede zdawał na moto. ;d a jak nie to bez prawka i huj ! moto to moto ;D
Wiesz Marcinek ja ich raz skomentowałem, oni swoje (niby tacy znawcy), to już więcej mi się nie chciało, tylko sobie słucham i ręce załamuję :D Nie no chyba że, ja w Sierpniu 2011 mam 18-stkę, na szczęście w 2 dniu, to może przed wakacjami chociaż zdążę zdać :D Bo we wrześniu się tłuc to niespecjalnie, jak już szkoła :D Aha, jak ktoś zdawał, to może mi powiedzieć: kurs można zacząć 3 miechy przed 18 urodzinami.Ja mam 2 sierpnia.Czy jakbym ok 20 czerwca zaczął (wakacje) to do 2 sierpnia bym kurs zaliczył to nie bardzo?Oczywiście co do dnia nie wiem jak zacznę egzamin, ale czy w 1 miesiąc, no może 1,5 bym kurs ogarnął?
Powinieneś dać radę. Rzućcie tytuł jakiejś dobrej komedii do obejrzenia, bo mam dużo czasu (duszno i nie chce się spać) i jakieś chipsy marki Tesco kupione o 3 nad ranem.
SR PureJet to byla, czyli na wtrysku , czyli Factory pelnowartosciowa :P. Ale zajechana jak .... widac, ze nie oszczedzana. 2006r 5300 .. powalilo goscia.
Ja muszę jutro do motor landu dymać, znów iskrownik podmienić, już 3 próba będzie :D 1,5 godz jazdy, ehh nie ma to jak komunikacja miejska ;/ Ale sobie potem może gdzieś jeszcze skoczę, póki bilecik ważny :D A co br3w jutro u Cibie znów gorąc się szykuje?U mnie chyba jutro fajrant od tego, dziś też :D Oby tak dalej, ponad 30 stopni to przegięcie, mi 20 starczy :D