OT ŚLĄSKI!

Ide do Babci, potem może gdzieś poszaleję na miescie i bede kolo 23. Elo ! ; d.

a ja montuje właśnie ekipe na wyjazd na Ostrave dziś wieczór;D
narazie ze mną jest 6 osób na 3 maszynki;p będzie szumnie!!

Qaz, napisałeś relację? :)

Artur, jak napisze to pierwszy się o tym dowiesz. a może Ty napiszesz?

Mogę poczekać :P

Siema ;D
Wrocilem i jem obiad ;D Obiad o 16:30.. elegancko xDD
Ja spie przy open oknie ale zaluzje zamknięte i przykryty kołdrą, niewiem czemu ale tak prędzej zaspypiam XD

Bakuś, skąd takie uprzedzenie do skuterów? Ja tam chcę mieć i skuter, i motór, to są jednak całkiem inne pojazdy, ale oba mają swoje plusy i minusy. Skuter na mieście bije Horneta na głowę :)

A 2T, racja ;] Jeszcze w 50 idzie wytrzymać, jak się umie serwisować, ale wyżej... :|

mialem skuter 50 2t, mialem 125 2t i mam 600 r4. zdecydowanie najbardziej jestem zadowolony z tego ostatniego, a skuter mi w tej chwili nieodpowiada gdyz jazda nim jest poprostu nudna bez sprzegla i biegow :twisted: i nie wiem czy skuter bije szerszenia na glowe na miescie, chyba ze podczas jazdy doslownie wg przepisow. bo 50 po miescie to spacer :P

Zwrotność, pakowność... Motor może być, ale skuter tylko i wyłącznie jako pojazd stricte na miasto...

Majkiemu chodzi o korek i wciskanie się oraz komfort w takiej sytuacji.

Fenix relax :P pisałem 2 lipca że jadę do Władysławowa na 8 dni. Nie miałem dostępu do neta chociaż tam był bezprzewodowy, ogółnie planuje kupić netbooka.

W testach wyczaiłem Samsung NP-N150-JA01PL określany jako najlepsza cena/jakość

Wróciłem właśnie z rowera. Strasznie mnie nogi bolą.

Widziałem na mieście BMW C1. Genialny maxi ;)

Hmmm... Co ja dziś widziałem... Dwa Hurricane'y, Runnerkę starą, Speeda II, Benka 49x i kilka Chinoli, na które nie zwracam uwagi ;]

Majker: Czy ty podczas jazdy rozpoznajesz wszystkie skutery jakiej są produkcji? To ty chyba jeździsz 15km/h i na nic innego nie zwracasz uwagi?

Uwierz że jak się w tym siedzi tyle to każdy skuter się rozpoznaje, chyba że są to jakieś wyjątkowo niespotykane i rzadkie modele.

Dzisiaj klima mi się zejszczała xD

Hhaha ;D Pampersa mogłes dać jej ;D

Wybacz - ale jak jadę 50-70km/h to nie patrzę jakiej marki to jest skuter.Skuter to skuter-nie jestem rasistą skuterowym podczas jazdy.Inna sprawa jest podczas doradzania zakupu skutera.Co do chińskiej produkcji nie mam doświadczenia(tutaj kierował bym się doświadczeniem innych użytkowników).

Też nie patrze dokładnie ale po kształcie ogólnym, lamp i kolorystyce potrafię poznać :wink:

Dzisiaj widziałem Simpli !!!!!!! Pomaranczoweeeeeee, z daleka ! Poznałem po lampach z przodu ! On ma takie SexY : d

Ema!
Jestem Szymon i pochodze z Nowej Wsi k.Kęt.
Czy Macie coś przeciwko żebym sie tu czasem udzielał?

Ja tam niemam XD
Ale niewiem jak reszta ; >
Jaki masz skut ? ;D
JA ciśne spać, jutro prakty.. szitos.
Dobranoc ;*