Jestem dumnym (póki co...) posiadaczem skutera Router Pluss - tani chińczyk (nie śmiać sie!).
Pyjan - rozpoznaję, z mojego punktu widzenia dziwne jest, jak przy prędkości 50-70 km/h(czyli takiej, z jaką jeżdżę i ja) skutera nie rozpoznać :)
Cytrus, siema :) Możesz pisać, tylko wiesz, mądrze :) A no, skoro Chinol póki co, to podejście słusznie :)
Ale w porównaniu do starego komarka, którego miałem 3 lata a przejechałem kilka km :roll: to nie jest tak źle.
Dziś zrobiłem przejażdżke na zaporę w Porąbce i nie było tak źle.
Nie zrobiłem mu odpoczynku, a dopiero go docieram :twisted:
wrocilem ; d
Ja też wróciłem;D
Było bosko;p pomijają półgodzinną kontrole czeskiej policji zaraz po przejechaniu przez granicę;p myśleli, że po zioło jedziemy;p
Ostrava to piękne miasto, tymbardziej nocą;)
Nie bylem, ale mam nadzieje, ze kiedys bede ; d.
Bylem tylko w Cieszynie po Czeskiej stronie i w jakims miasteczku za Cieszynem, ale nie bardzo pamietam w jakim, bo to bylo pare lat temu, a wtedy mnie to malo obchodzilo ^^
Golfem czy Dinkiem byles?
Dinkiem byłem!
Upał tylko troche mniejszy niż w dzień- do zmroku jeździłem bez kurtawy, ale potem trzeba było ubrać, bo full robactwa!
Wczoraj(przedwczoraj) o 21 koło lasu... bach, bach, bach o kask... Dziś szybę musiałem wyczyścić.
Skuter zaś stoi na placu, ciekawe, czy go ukradną :P Wczoraj zrobiłem mu prezent i postawiłem w garażu :P Ale pod dachem stoi, za autem, i pergolą, więc git.
Od tego upału w kompie padł mi zasilacz i dysk cena naprawy 350 złoty
Majker na pakownosc nie zwracam uwagi, bo rzadko jeszcze cos zalatwiac. a jak jestem wtedy zmuszony jechac moto to biore plecak i po sprawie. :P zwrotnosc sprawa wzgledna bo tak samo a nawet szybciej moge ominac korek i nie musze sie wciskac tylko moge stanac na pole position :mrgreen:
Wstałem. Udało mi się dospać do 8:55 ;)
Majker, chcesz, żeby Ci go ukradli? o.O
EDIT:
Tośmy sobie pogadali ;)
Za godzinę jadę, bo mi się 16.07 kończy OC i będziemy z tatą te sprawy załatwiać. Narq ;)
ile teraz sie placi OC za skuter ? bo chcialbym wiedziec czy jest duza roznica miedzy skuterem a motocyklem. ja przy 15% znizek place za samo OC 161 zl na rok.
Myśmy zapłacili rok temu jak go ubezpieczaliśmy 90parę zł za OC i NNW. Samo OC nie wiem. I nie wiem jakie zniżki.
Ja za 20% zniżek płacę 52 zł :)
Arcio, tutaj nikomu niczego nie ukradli od 10 lat, mam psa na placu(i bynajmniej nie jest to jamnik ani inny ratlerek) i nie zostawiam kluczyków w stacyjce :P
To NNW 40zł, bo ja chyba właśnie 92zł za OC+NNW zapłaciłem.
Majker, mi się raz zdarzyło, że pojechałem na SKS do szkoły, otworzyłem schowek, wziąłem strój, zamknąłem schowek, poszedłem do szkoły, a kluczyki zostały w stacyjce. Po ok. 5min mi się wspomniało i jak wyleciałem ze szkoły to na korytarzu musiałem wiaterek robić :D
a ja dopiero sobie wstałem;D
Ja godzine temu ^^ ; d
Arcio, no niedawno też tak zrobiłem, ale wspomniało mi się jakieś 10 metrów od skutera :P
Dzisiaj późno chyba wszyscy wstają :P
Nie ma co się śpieszyć na upały nie? :D
Co do chłodzenia to ja bym musiał swojego do piekarnika wsadzić żeby się zjarał 8) upały nie robią żadnego wrażenia :twisted:
ide zrobić sobie jakieś śniadanie;D