Klose nie przyznaje się do tego, że jest Polakiem, i się nim nie czuje, więc dajmy sobie spokój, wiadomo gra nieźle, ale nie przesadzajmy z tą jego polskością. O Trochowskim niewiele wiem, ale Podolski, czuje i mówi, że jest Polakiem, chciał u nas grać to go nie wzięli ;/
W "niemieickiej" drużynie jest jeszcze chyba dwóch kebabów, i kilka czarnych.
Wyobraźcie sobie co by było gdyby Hitler zmartwychwstał...
Ernest, a nie lepsza by była jakaś grafika Nvidia'i? Te Radeony się chyba dość szybko grzeją. Ja mam monitor LG Flatron W2361V. Zajebisty :D. Obok jeszcze stoi LG Flatron L1730S taki zintegrowany, że sobie mogę przenosić ikonki z jednego na drugi, ale ten jest dosyć stary.
arcio1 - Chyba żyjesz w erze GF8800GT :-P Najnowsze Radki są sporo wydajniejsze od GF-ów, ogólnie, ATI/AMD zrobiła naprawdę kawał dobrej roboty, a na dodatek sprzedaje swoje produkty po niezłych cenach, przez co Nvidia zgrzyta zębami :-P
Monitory z LG to rzeczywiście dobre sprzęty, sam mam na biurku od 3 lat wiernego Flatrona F700B, choć już zanosi się na zmianę, ale i tak go lubię :-P
Haha FenixxPl :D W moim kompie mam... GeForce 8800GT :D Bez jaj, masz monitor z "dupą"?
Naprawiłem szufladę ;)
Wiechałem sobie dzisiaj na Rybnik Plaza (C.H.), bo do Empika chciałem skoczyć. Zaparkowałem, poszedłem do Empika, wróciłem, odpaliłem i chciałem jechać. Musiałem jeszcze trochę skręcić i zamiast zrobić do spokojnie to ja odkręciłem manetkę do końca i skręciłem. Na tych Centrach są takie śliskie podłogi, że tylne koło zaczęło buksować, uciekło w prawo, a potem do przodu. Przednie koło skręciło w prawo i jechałem bokiem z pełnym gazem. Już prawie się wywaliłem. Serce zaczęło mi bić fafnoście razy na minutę. Teraz lewa noga weszła do akcji i udało mi się uratować. Najlepsze jest to, że za mną była kamera ;)
Fenixx: Tak, dysk seagate, tylko że nie chciało mi się zmieniać... A głośniki mam logitech x-530 :P Każdy głośnik ma po 70 watt, a subufer 140 :P A i jeszcze jedno gram w cod mw 2 :P
Fenix Ty jestes mozg to moze ebdziesz wiedzial ocb. Wchodze do domu a matka mi placze ze laptop nie dziala. Ojciec zanim komp sie wylaczyl wyciagnal kabel zasilajacy i teraz system nie chce sie zaladowac ani w trybie normalnym ani w awaryjnym. Przy normalnym go resetuje i wlacza sie od nowa, a na awaryjnym wyskakuje jaki raport o blednym rejestrze i cos w stylu ' odczytywanie z pamieci fizycznej rozzpoczete' i dalej ' odczytywanie z pamieci fizycznej zakonczone ' i znowu sie resetuje :roll: kompletnie nie wiem co sie stalo, a laptok to stara toshibka.
http://naxa.pl/kask.php?model=F5&foto=F5T_a Piękne kaski ! Duzo wzorów i jaka cena ! Dzisiaj jakiś servis z sklepem trafilismy z kumplem, jakiś schowany. Miła obsługa i duzo częsci z hurtowni. Sporo kasków z Naxy i dobra cena. ;D No, musze pomyslęc nad kupnem ;> : d
Bakus ! Wóz windowsa i zrób napraw system ! ;D Ale nie naciskajac R tam gdzie psize to co są te 3 wybory odrazu, tylko tak jakbyś windows instaklowal to tam dalej jest napraw system. I on Ci robi od nowa system tylko ze nie system tylko Ci instaluje brakujące pliki, mi tak kumpel zrobił i mi działa windows, troche gorzej ale działa ! :D