OT ŚLĄSKI!

Ja lece, bo mam troche spraw na mieście do ogarnięcia;D

Cześć panowie,

Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam, ale tak jakoś wyszło, ciekawa burza wczoraj była, popaliła coś w sieci i neta nie miałem :-P

Egzamin miałem na Yamaszce XG 250 Tricker, ciekawe moto, ale totalnie nie w moim stylu.

Czym będę latał?
To zależy od funduszy, jak na razie rozglądam się za: Kawą ZZR-ką 600 E, Suzi GSX600F, Suzi RF600. A to co wybiorę to już będzie zależeć od tego, co będzie w dobrym stanie :-D (ale i tak dopiero za 2 tygodnie będę się coś bliżej rozglądał, bo wtedy będę miał prawko w ręku).

Ogólnie jestem szczęśliwy, zdawałem razem z kolegą (tym od SR-ki) jemu też się udało, ale z 8 osób na początku (praktyki) zostały 4 które zdały... (W tym nasza 2-jka :-D)

TheVill // FenixxPl

Ja to na twoim miejscu Fenix to bym sie trochę bał z Vitalki odrazu na 600cc :D

A ja dziś wywaliłem stelaż z Sv-ki, godzinka roboty uffff....

FenixxPl, z leksza dziwny ten motor, na którym zdawałeś. Jeszcze nie widziałem nikogo na takim motorze, a tym bardziej z L-ką na plecach.

Sv, na TVN Turbo kiedyś był gość, który zaczynał od 750-tki, więc FenixxPl może spokojnie z 70-tki przejść na 600-tke.

Sv80 - Zawsze byłem wariatem :-P

Arcio - Wcale się nie dziwię, bo Trickera produkowali tylko rok, więc mało kto go ma, a już tym bardziej nikt nie potrafi powiedzieć, czemu WORD w bielsku właśnie jego wybrał...
Czy przejście będzie takie spokojne nie wiem, ale ciekawie będzie na pewno, no i nie omieszkam się pochwalić, jak się uda :-]

TheVill // FenixxPl

co ma sobie nie poradzic ? zawsze jak sie siada na wieksze moto to ma sie respekt chociazby do gabarytow i mocy, dlatego sie nie odkreca do konca na samym poczatku. poza tym ulice to nie tor zeby odkrecac tak fest, wiec nie ma sie czego obawiac :mrgreen:

Siema wrocilem XD Troche autem troche piechotą, poniewaz zabrakło paliwa w golfie @_@ xD
Ej, a jak jest auto na luzie bez paliwa i zgasnie se to wgl niema wspomagania i hamulców.. nam na winklu brakło hamulców, nawet ręczny ni huja.. @_@ Ale tata opanował i jakoś sie udało ;D

Marcin, hamulce powinny działać, tyle że bez wspomagania!

No to dziwne nie ? :X Ze hamulce nei działaly..
Nawet jak sie ręczny zaciągło to powinien stanąc, a on dalej sie toczył ale wolniej, coś hamował ten ręczny ale fest delikatnie.. Niewiem co było grane.

Napewno tak być nie powinno być- jeździe na warsztat z tym wozem!
Bo tego samochodu nawet holować się nie da jak sie popsuje czy coś, a hample muszą działać.

Elo.

Co tam u was ?

Mi wczoraj doszedł komp i mam dużo instalowania i trochę w nowe gry gram...

Fenix: Miałeś rację z tą 7, że nie będzie żadnych błędów... Ogólnie to dzięki za pomoc... 8)

Siema :)

Patryk, jasne że do Notiego :)

Skuter zastępczy :P Nie ma tak dobrze - po prostu się umówiliśmy, że jak weźmiemy następną testówkę, to ja mu dam swojego.

Ajjj, mieszkamy teraz ze znajomymi na Chechle, na chwilę do domu przyjechałem, zaraz tam wracam :P

A odnośnie wkurwienia - jestem generalnie nerwowy, muszę przyznać - i tak jakoś mój średni nastrój+dwie idiotyczne(mimo, że mało znaczne) sytuacje dały zwykłe wkurwienie :)

Majker- powiem ci że ja jestem spokojnym człowiekiem ale jak ktoś mi podniesie cisnienie to pokazuje moje drugie ja :P to normalne chyba... xd

Ernest- w co grasz bo ja to we wszystko po trochu ;) W grida, fife 10, gta 4 itp. Kompa nowego mam już 1,5 roku i jestem mega zadowolony 2 rdzeniowy procek, grafa gforce 9600gt i 4gb ram z czego xp czyta tylko 3gb ;d

A ty erni tez kupowałeś nówke?

Majker, wiem jak to jest;) ale są wakacje i trzeba się troche w chill out pobawić;D

Ide spac, jutro do roboty. Dobranoc ;**
xdd

SV: Mój setup wygląda tak:

Monitor: LG Flatron W2361V-P
Myszka i klawiatura: Logitech Cordless Desktop EX 100
System: Microsoft Windows 7 Home Premium PL OEM 64Bit
Grafika: Radeon 5770 Asus 512MB DVI&HDMI
Dysk: Samsung SpinPoint F3 1 TB (SATA II, 32MB cache, NCQ)
Procesor: Intel Core i5 750
Płyta główna: Gigabyte GA-H55M-USB3
Pamięci: OCZ DDR3 2x 2GB 1333MHz CL7 Platinium
Nagrywarka: LG SuperMulti DVD+/-RW GH22NS50
Obudowa: Thermaltake V3 Black z oknem
Zasilacz: Fractal Design Integra 500W

+ głośniki 5.1 logitecha :P

Teraz kończę grać w undercovera, ale jeszcze gram w call of duty 6, Two worlds (tylko muszę jutro zadzwonić po kod aktywacyjny), motogp 08r. (to mi się średnio podoba) i muszę skombinować tdu z megapackiem, bo ja pożyczyłem niewłaściwej osobie i nie da rady zainstalwoać :/

P.S: Tak, nowego kupiłem.

Ernest05 - Mam nadzieję, że dobrze się komputer sprawuje :-D (A tylko spróbowałby nie :-P)
Btw. dysku nie miałeś mieć w końcu Seagate-a? :-P

Bakus - Co do respektu przed nowym moto, to jak najbardziej, bo pomimo tego, że 250 miałem dobrze ogarniętą i tak bałem się trochę mocniej jej odkręcić, bo też już sporo potrafiła.

TheVill // FenixxPl

P.S: Nie COD6 a COD:MW2 co najwyżej :-P

Elo, chciałem tylko napisać, że żyje.
Ostatnio tylko was czytam i nic nie pisze, bo jakoś nie mam weny, a nie chce zaśmiecać tematu.

Ale mam zajebiste cornrowsy na głowie :D

Jak myślicie, kto wygra mistrzostwa?
Ja stawiam na reprezentacje Niemiec i naszego Podolskiego

Polska(niemiecka) drużyna ma spore szanse;p

Tyle tam Niemców co mięsa w parówce... Przed chwilą się dowiedziałem, że mam tiki od 8 lat..

Ja stawiam na tego kto wygra, bo jeśli tak będzie to znaczy, że ciężko się przygotowywał więc nagroda się należy. Wiem, że wszystkie drużyny ciężko pracowały, ale tylko 1 może wygrać :wink: