OT ŚLĄSKI!

TheVill wrote:

Cześć panowie,
Zgłaszam, mission accomplished, prawko kat. A zdane :-D
Teoria 1 błąd, praktyka bezbłędnie :-]
Teraz czekanie 2 tygodnie na prawko i będzie ciekawie :-D
TheVill // FenixxPl

czym bedziesz latal :twisted: ?

Koledzy chcieli iść do mechanika u nas w mieście to poszedłem z nimi bo nie było co robić, oni go tam chcieli o coś zapytać. Gościu dobry, naprawi co ma naprawić nie za drogo. Zapytałem go co sądzi o Kymco, powiedział, że dobra marka, ale Zipp lepszy. Potem zapytałem o agility, powiedział, że w agilitce źle spasowane plastiki są które się od razu łamią i że tylko ładnie wygląda z zewnątrz. Potem o Simpli, powiedział, że bardzo dobry skuter jak się zapytałem o co chodzi z tymi blokadami sworznia powiedział, że nic takiego się w silniku nie dzieje.. I tak chce Agilke, tylko powiedzcie co z tymi plastikami nie tak, o ile to w ogóle prawda :wink:

Ja bym wolal do tego mechanika nie jezdzic, skoro wg. niego jest lepszy zipp niz kymco :roll:.

P.S. Bylem dzisiaj z tata po olej do fury , przy okazji zapytalem o shella do kymczaka, ziomus zapytal mnie jaki mam skuter, ja ze kymco, a ten, ze to lipa, bo kymco to chinol i on ma stalkera do sprzedania :roll:

Mechanik dobry, jak coś robi to do końca, ale wydaje mi się, że mówi to co usłyszał :P

Wiecie co, Kabart i Patryk, wqrwiliście mnie aż ;]

Plastiki w Agility są wręcz zajebiste. W ogóle nie mają tendencji do łamania, są bardzo solidne. Simpli przy Agility to, spójrzmy prawdzie w oczy, gówno.

Dałem Ice'a na przegląd do niejakiego znajomego z Mysłowic :) Parę pierdółek jest do poprawienia, za to teraz wożę się wytworem francuskiej motoryzacji :)

Czym sie wozisz ?:D

Majker - nie miałem takiego zamiaru :D Mama do domu wróciła i od razu mój nastrój poszedł w dół, jak ona jest w domu to nic tylko zapierdalać trzeba bo ona po całym dniu pracy, jeżeli jeszcze ktoś tak ma w co wątpię, to łączę się w bólu...

Kabart, masz szczęście :P

Marcinek, nowy Peugeot Vivacity, rocznik chyba 2008, przebiegu 1600 km :)

Ci mechanicy tacy są. Jak ja kupowałem skuter to byłem też w salonie Kymco. Odpuściłem sobie od razu Kymco, bo facet tam powiedział, że one są chińskie..

Majker, coś Ty dzisiaj taki nerwowy?
Kieszonkowe Ci zabrali czy dzieczyna Ci nie dała czy to i to? ;p

Majk, mm super ;D
Gaz - hah xD Dziewczyna mu chyba nie dała ;< Łączymy sie w bólu.. ;DD

No widze przecież, że chłopak jakiś pospinany- to że zjebał tego radka to bardzo dobrze;p

Jakiego radka ? xD
Spiął sie jak spinacz XDD
Ide spac, bo jutro do roboty.. Eh, i będzie w pizde do matowania ;D
ale bardzo lubie matować. Szlifowac nie nawidze ! :x Szczególnie jakies hujowe miejsca ! ;/
Okres probny czyli sprzątac musze. Ale spoko, bynajmnij czas leci ;D A po lekku sprzątom, tu lakierna, kibel i pomieszczenie z szafkami i z miejscem na zarcie ;D
Jest lajt ;]
Dobranoc ;*

Majker - do Notiego ? :P.
To tam daja skuter ' zastepczy ' ?

siema :D

Jak dają skuter zastepczy to lajtowo ^^

A ja juz ostatni tydzień w kraju bo w sobote rano do Bułgarii wyjeżdżam na wakacje i chyba nie będę miał dostepu do neta i nie będę mógł pisać w OT :(

ja też dzisiaj wyjeżdżam, wracam pod koniec lipca :roll:
Czesc wszystklim

oj będzie pustawo na oT jak wszyscy wyjade.
Ja na szczęście się nigdzie nie wybieram ;p

Ja też ;)
Wczoraj jeździłem z kumplem (on ma B&W Sport) i wyjeździłem dwie kreski paliwa ;P Jest chyba 6

Artur, u Ciebie też dziś leje??

Tak. A zaraz jadę z rowerem na przegląd.