OT ŚLĄSKI!

Jakby chlopaki dali dojechac do rybca to czemu nie ^.^ .
Ale mysle, ze predzej wszyscy dadza rade do centrum dowodzenia ^.^ czyli kato .

Chechlo tez jest spoko ^.^. Pustynia bledowska i te sprawy ; d.

Patryk, a Ty już wiesz kiedy wpadniesz? ;D

Jak dla mnie Rybnik odpada ;] Mój zasięg to Gliwice - Chorzów - Rogoźnik - Kalety.

Gliwice jak dla to też loozik ;D co prawda z 50km, ale się zajedzie;p

Siema.
W Rybniku to spoko, bo ja tu mieszkam ;)
Majker, też bym chciał w przyszłości (za ok. 1,5 roku) 125. Pewnie bym sprzedał Jeta, ale mój brat jest ode mnie o 2 lata młodszy i jest tak, że jak ja mógłbym zdawać na A1 to mój brat będzie zdawał na kartę moto i będzie jeździł na Jet'cie. Więc pewnie moto będę miał dopiero na kat.A.
Kumpel mi wczoraj o 22:30 napisał, że kupił Malaguti Drakon.

arcio opiszesz twojego jeta? takie pytania jak do Marcina czyli: plusy i minusy, jakie spalanie, ile jeździ zablokowany ew. odblokowany i czy opłaca się kupić?

Później ;)
Teraz na kompa wchodzi brat, a ja jadę na miasto.

spoko, też ide na dwór.

Arcio - pozbieraj trochę, poproś rodziców, żeby Ci dołożyli z uwagi na oddanie Jet Sporta bratu i kup sobie coś fajnego, używanego. :)

Kabart, proszę Cię, uciesz moje oczy i duszę i kup sobie coś porządnego, bo Simpli to standardowy Chinol farbowany na porządny skuter...

Artur, jaka pogoda w Rybcu?

Majker - Zastanawiam się nad Agility, i jeszcze zobaczymy jak to będzie na początku 2011 z Kymco Patryka, ale pytam się o te chinole ponieważ podoba mi się z zewnątrz, a nie chciałbym kupić czegoś co wygląda ładnie a zaraz padnie. Dobra już wychodze :-) będę później...

Siemano :D

No agility to dobry wybór ;)

A ja dzis sobie pojeżdżę Sv-ką bo wczoraj nie mogłem a w baku 6l wahy xd

Kabart - skoro tak, to nie kupuj Simpli :P

Agility jest gites, jak chcesz kupować zimą, to nawet i wersję RS trafisz, która wygląda moim zdaniem super - 100x lepiej od Simplusia :) Teraz wprowadzili na rynek jeszcze Agility RS 50 2T :)

będę miał około 2,5k nie wiem czy kupie za to używanego agility rs 50, i to jeszcze 2t :P, ale bardzo mi się podoba :-)

Cześć panowie,

Zgłaszam, mission accomplished, prawko kat. A zdane :-D
Teoria 1 błąd, praktyka bezbłędnie :-]
Teraz czekanie 2 tygodnie na prawko i będzie ciekawie :-D

TheVill // FenixxPl

Graty, ile czekałeś na praktyczny? Ja 6h spędziłem na oczekiwaniu na jazdy po mieście ;]

Gratuluję ;) Na czym miałeś jazdy?

Qaz, nawet fajna ;) Nie za ciepło, nie za zimno i nie pada.
Kabart:
-Spalanie: Zablokowany jak się nie jeździ cały czas na pełnym gazie to 3l/100km.
Odblokowany więcej, ale nie obliczyłem.
-V-max: Zablokowany - 51km/h. Po rozkulaniu 53km/h
Odblokowany - 70km/h
-Plusy:
-Wygląd
-Licznik (taki jak w simpli)
-Siedzenie dość wygodne (nie jest twarde)
-Minusy:
-Dość mały schowek
-Małe siedzenie (nie nadaje się na dłuższe podróże w dwie osoby)
-Przyspieszenie (+/- 6s do 40km/h)

Do plusów dodam jeszcze dobre hamulce

Siema, wrocilem ! niema jak skuterem w ulewe !! ;x
Huja widziałem bo mi bryle zaparowały xD Ale jakoś jechalem ;D