OT ŚLĄSKI!

nie oplaca sie, bo jego skuter wiecej stoi niz jezdzi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A wiec tak.
Plusy, dobrze sie siedzi, wygodny, ładnie sie skeca - kierownica w idealnym miejscu. Zajebisty licznik. Duze 13 calowe koła, zajebiste lusterka, dobre swiatła mijania jak i długie. Minusy - SILNIK. Mi sie paliły swiatła mijania co jakiś czas. Więc teraz zadupiam na długich ;D. Ja kupiłem wersje w roczniku 08' miały wade fabryczną w wersji zjebanego sworznia. Przy 3K zjebała sie.
Ile zablokowany - 48 potem odcina zapłon.
Odblokowany - jechałem nim 74 ale sie skonczyła droga.
Czy sie oplaca kupić ? Hm, moze te nowe roczniki mają juz lepszą budowe silnika. Ale nie jestem tego pewien. Zajrzyj na strone i napisz temata na www.zipp-forum.pl Tam Ci napewno doradzą.

dzieki :wink:

Nie ma za co. Zawsze do uslug ^^ ;d
Cholera moje plecyy, jak piecze ! : <

kabart to ty z kato jestes? :P

do Katowic mam 50km, ja jestem z Łaz, nie wiem skąd jesteś, ale może znasz Zawiercie? 10km od Łaz. Pociągiem chyba 5 min, ale nie dam głowy (dawno tam nie jechałem :D).

Nie no proste, ze kojarze zawiercie ; d.

Ok ide spac. Jutro prakty ! ; /
Dobranoc ;**

Pa. A skąd Ty jesteś?

Ruda Śląska - dzielnica Wirek ;D
Pa ;*

a ja właśnie wróciłem do domu;p

Ja Sosnowiec ^.^

Do sosnowca całe 34km, a do Rudy Śl. 60km :P

Fajnie by bylo pyknac jakiegos spota, ale to malo realne . :|

Gorolandia connecting people :P Rogoźnik i po sprawie :)

No na rogolu kozak, ale marcin znajac zycie nie dojedzie, a kabart to ja nie wiem ^^.

Wiadomo, że nie w tym roku gdyż kasa będzie dopiero na początku 2011, albo pod koniec br.

Ide w kimono. Pa :wink:

Jak cos kabart, to po na poczatku 2011 moje Kymco na sprzedaż będzie ;-) .

Ja tez ide w kime !. Piona .

Patryk, szacun, jaka rotacja sprzętowa, ja tutaj kombinuję, jak zrobić, żeby mieć 125 i nie sprzedać Gilery, bo się do niej przywiązałem, jest świetna... :P

Marcin powiedział, że się ze mną chętnie spotka, a w tym celu myślałem o Chechle :D Weźmie "Apacza" od kumpla ^^

Panowie, a co byśmycie powiedzieli na spotkanie w Rybniku? ;D
U mnie skończyła się godzinna ulewa, ale aż lepiej się dycha po tym deszczu;)