OT ŚLĄSKI!

Ja wale w kimono - moje nogi ledwo zyja .
PS. Kupilem sb okulary z Diversacza ^^

He, ja tez lece ;D
Dobranoc ;*

Wlasnie sie dowiedzialem, ze dzis , kolo hmm .. 18-19 u mnie na osiedlu, 100m od mojego domu jakieś ciule zabili babę, bo nie miała szluga.
Jakaś ladna akcja byla, policja z psami oczywiscie etc.
Strach kurwa z domu wyjsc .. jak tylko bede mial hajs, to kupuje palke teleskopowa i gaz lzawiacy . nie ma opcji ; /.
Boże .. widzisz, a nie grzmisz :roll: :P ... pomyslec, ze mogl to byc ktos hm . bliski / znajomy .

O lol, fajnie ze..
Przehuj.. Jakieś skurwiałe menele. Nic tylko zapierdolić w łeb.
Patryk, kup, kup.. !
Tylko jak bedziesz z gazu psikac koniecznie upewnij sie ze otwór masz skierowany w kierunku agresora i jak wieje wiatr. ;D

Lepszy jest patent, ze tez mialem tam w zime przygode, moze nawet o tym Wam opowiadalem ^.^.
Zawsze tamtedy w zime chodze do laski i od laski.
Pewnego dnia zlapal mnie tam jakis leszcz , ale byl nawalony jak messer shmit [ niewiem jak tosie pisze ;p ] wiec dostal prawego sierpa i zaliczyl parter, a przed jego ekipa obronily mnie nogi, ale teraz widze, ze panowie coraz grubiej dzialaja .
Zawsze tam byly fess akcje, ale zabojstwa chyba jeszcze nie ^.^
Mokotow sie kryje .
Lewa ! ide w kime .

kara śmierci musi wrócić!
Ide spać- pozdro;)

Messerschmitt :P

Po raz kolejny się dziwię, jak moja okolica może być tak spokojna...

...uroki mieszkania na miastowsi :)

Hahah .. dokladnie ^.^ kara śmierci :P
Majker- na wsi tez sie rozne rzeczy dzieja ^^

Mmm, lincze, jazda po pijaku, palenie stodół... U mnie i tak ordnung :P

Witam, wróciłem z kościoła i wyborów;D
Patryk masz mnie jeszcze na NK??

Nie mam, bo ja nie mam juz tego konta ^.^
Mam nowe, ale wlasciwie nikogo nie zapraszalem, bo zalozylem je tylko po to, aby zobaczyc, jakie mordy bede mial w nowej klasie .

aha;D
to weź mnie zaproś;p bo potrezbuje znajomych do gier na NK;p zabisałbyś sie tylko i nie musisz nic robić:P

spoko ;p

ok, to wpisz sie jeszcze do grier miejskie ganki i szpital;p

Siema :D

Ja właśnie wstałem po weselu i się troche ogarnołem xd
Nie wiem czy jeździć dziś Sv czy nie? wypiłem gdzieś z 7 kieliszków i dwa browce i nie wiem czy mogę siadać za stery :/

Jak myślicie?

Drugi Ernest jestes?.
Jasne, ze nie .

Ale choojowa pogoda o.O Deszcz napieprza od jakichś dwóch godzin, a na wybory trzeba jeszcze skoczyć i na imprezę.

U mnie, nad Katowicami ani jedna kropelka nie spadła ;p

Siema, Ale sie kurna spaliłem ! ;x
Bylem na pławniowicach skuterem ;D z kolegą. Dziwne ze Quantum dal rade, bo miał cylek rozjebany jak pralka XDD
A tłok naprawiany szlifierką, a o głowicy juz nie wspomne ^^
Prędkość przelotowa 60-65. Quantum wiecej nie chcial xD
Ale dało rade ;]
Troszke ludzi pytaliśmy ale sie dojechalo ;]
Spowortem brakło paliwka w apce i prawie w quantumie. Spuścic 300ml do apki i jazda na stacje. Dało rade ;d
Po drodze zaginelismy w gliwicach. Fajna radiostacja ! xD Prawie jak wieza Eifla ! xDD Ale gorąco tam.. A korki jakie ;D
Ale skuterkami to lajcik. Spowrotem jebneliśmy jakieś 60km ;D
Spolony jak niewiem, piecze jak cholera. A jutro prakty. Oj bedzie boleć ;d

Marcin, możesz powiedzieć coś o twoim Zico? plusy i minusy, jakie spalanie, ile jeździ zablokowany ew. odblokowany i czy opłaca się kupić?