OT ŚLĄSKI!

Trzym sie .. udanych wakacji ;-).
Ja tez spadam - piona !.

Ja już wstałem;)
Musze jechać na cmentzarzu porządki porobić;)

To zech kask kupił xDD
Nie no i tak kaski niemam ;D

Hyh..
Dopiero co wrocilech z roboty, nie było tak zle ;D

Patryk, foty już do Ciebie poszły.
Musze sobie założyć konto na gmail, bo wp mnie już wnerwia

Hehe ;D Patryk mi zajebał kask jak mnie nie było ^^ xD Cwaniak ! :d
Nie no lajt ;d

Marcin, jak tak Ci zależy to się licytujcie;p

Nie no. A jaki to rozmiar?

Siema ;]
W związku z tym zdanym egzaminem mam pytanie ;p. Ile czeka się na wydanie plastiku (tak średnio)? ;d

ja czekałem 9 dni;)

Nera - W Bielsku jest to mniej więcej 2 tygodnie, ale można sprawdzać stan wydania prawa jazdy na stronie, https://www.kierowca.pwpw.pl/ .
(Zazwyczaj po kilku dniach od zdania egzaminu pojawia się tam pierwszy stan, potem aktualizowany).

Co do wyprzedzania, mam akurat porównanie, polówka, 1,4 benzyna vs golf 1,9TDI, jak ziemia i niebo, w Golfie przekraczasz 2k obrotów i zaczyna ciągnąć jak głupi, w polówce zawsze redukcja i tak samo, do odcięcia, bo inaczej to nie ma sensu :-P

Ale to co najważniejsze, to nie tyle przyśpieszenie, co hamulce, bo z tej prędkości jeszcze trzeba potem się jakoś zatrzymać :-P

TheVill // FenixxPl

Fenix, masz racje. Tyle, że w golfie przy tym silniku jest zainstalowana zupełnie inna skrzynia- inaczej zestopniowana, tak że jest troche lepiej niż w polówce- v-max chyba jest odrobinę niższy

qazwsxedc - Nie bardzo, golf przy 180kmh dalej ciągnął, polówka kończy się na 165kmh.

Skrzynie są podobnie zestopniowane (prędkości dla poszczególnych biegów są podobne), różnica jest w mocy i krzywej momentu. (Z tego co pamiętam 75km w polówce vs 110km w golfie)

http://skutery.net/forumBB/viewtopic.php?f=1&t=7746 <--- Zerknijcie sobie, mnie powalił ten temat :-D

U was też tak praży?

TheVill // FenixxPl

Fenix, nie zrozumiałeś mnie- ja pisałem o golf vs. polówka z silnika 1,4 16 V oba pojazdy ;p kumasz?

A ja dziś rano odebrałem oponke z wulkanizacji i już załozyłem :D

Co tam u was?
Ja właśnie naszykowałem juz się na wesele i czytam wasze posty xd Najbardziej czego nie lubie to chodzić w garniaku :/

Tymbardziej w taki upał, Co nie SV?
Ja tez tego nie lubię, nawet na egzaminy w sesji letniej jak mogłem to się wkręcałem;p

ja lubię chodzić w garniaku, a co Ty sam zakładasz opone? nie źle.

Siema, wrocilem ;D

Ja też;p jest ktoś jeszcze??

ja jestem.

Poniekąd i ja :P