Wykazałem sie ! :D
Bakus - System do reinstallu lub naprawy, jeżeli twój ojciec wyciągnął kabel podczas wyłączania, to niestety nie pozwolił się zamknąć systemowi poprawnie, co widać pozostawiło ślad w rejestrach...
Arcio - Tak, mam monitor CRT, czy jak to zwiesz, "z dupą", który po prostu lubię :-P
Też mam 8800GT tylko, że dwie, w SLI się bawią :-D
Dzisiaj jak jechałem przez bielsko, na moich oczach stuknęło się mondeo z matizem, w mondeo wgnieciona maska, w matizie pół boku nie ma...
TheVill // FenixxPl
Fenix, różnica mas, a co za tym idzie-energii- robi swoje;)
Ok, cisne spac. Dobranoc ;*
Jutro zas jebano robota ! wykonczy mnie to xD
http://moto.pl/MotoPL/10,88301,8091732,Microcar___Za_kierownica.html
Dobre, nie?
Viva Espana!
Od początku mówiłem, że Niemcom się mistrzostwo nie należy :) A Hiszpanie, jak ładnie - po mistrzostwie Europy mistrzostwo Świata :) Po raz kolejny południowy temperament zwyciężył z zachodnim wrażeniem ordnungu!
Ech, nie ma to jak podziwianie wytworów motoryzacji w miejscu, gdzie pełno rybaków, szkoda tylko, że kończy się kasacją klosza w Simsonie i rysami na czaszy Peugeota ;]'
Fenix, fajnie się czujesz, jak takie coś widzisz - pamiętam, że kiedyś jak byłem mały na moich oczach Tico zapieprzyło w Toyotę Corollę :P
silnik diesla?? To ile to spala?? ;p
3/100 ale czemu diesel nie wiem:D
nie mam nic przeciwko silnikom diesla, ale era wolnossących praktycznie się skończyła;p
Fajny bajer na szpan, ale nie chciałbym tym jeździć jeśli to jest zablokowane;)
O tych samochodzikach już słyszałem ;)
Fajnie, że mają silnik diesla, bo diesel jest tańszy niż bezołowiowa.
Niemcy przegrali przez tą ośmiornicę ;) Wczoraj w TVN 24 o niej mówili, że zawsze wybierała pudełko z małżą, które miało flagę niemiecką, a teraz wybrała z flagą hiszpańską.
Boże, ja se śpię, wiadomo, z otwartym oknem, bo gorąco. Jest już rano, ja dalej śpię i jakiś debil pod blokiem na jakiejś CBR'ce dużej zamiast normalnie wyjechać z osiedla musiał sobie najpierw na sprzęgle parę razy odkręcił manetkę, a potem miał jakieś 20 metrów do ogranicznika. I zamiast spokojnie, troszkę manetki odkręcić, to ten nie! 0 i 1. Gaz do pełna i przed ogranicznikiem hamulec. A za cichy nie był... Ci na Nowinach są p****ani. Ostatnio był taki co trąbił na stojącą karetkę, bo wyjechać nie umiał i całe osiedle obudził...
arcio- to masz pobudki :D Ja tam mieszakm od miasta 7km w domku jednorodzinnym i jest spoko, nikt mnie nie budzi :P
A wczoraj byłem za Hiszpanią, ładnie grają. Oni grają tak pokazowo a Niemcy to tak z deka ostro.... Ja w finale obstawiam Hiszpanie ;)
arcio wsiadziesz na motocykl to wtedy pogadamy :lol: 8)
Bakuś, nawet 600 R4 nie usprawiedliwia idioty ;]
Bakus, spoko, niech se tak jeździ, ale nie o 7:00 rano!
Ja to nie zapomne jak ja jechałem w niedziele Wielknocną na msze do kościoła o 6:00. Sąsiadka się na mnie darła bo wyprowadziłem Sv-kę i odpaliłem żeby silnik się rozgrzał a ja poszedłem do domu się ubrać :P
mnie to wszystko jedno o ktorej, moj motor, moj wydech, moja zabawa, a ulica jest wszystkich :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=HhwCKAZ7UCE&feature=related
:D
Ufff, mission accomplished, jak to Fenixx mówi, pozbyłem się rys z Vivacity, widać tylko z 10-20 cm...
Na przyszłość - nie parkujcie w Simsonach, ani innych pojazdach...
Co żeś zrobił, że miałeś rysy?
A, jechaliśmy na dwa motorki po wale w Świerklańcu, koledze zadzwonił telefon i się zatrzymał, a ja się zagapiłem trochę i w niego wjebałem :| Hamulce to ma strasznie syfne jak na tą klasę skutera...