OT ŚLĄSKI!

O fak, ale fail...

No tak, oczywiście popieprzyłęm wszystko xD
Ale o to mi chodziło...

"praca czyni wolnym"

Tak?

Cuś takiego xD
Ale zapizdzielam z postami juz 42 ! ło pr0 ale choby wcale XD

"Naczelny Spamer"

Dokładnie tak, Łukaszek :P

qazwsxedc wrote:
Zajęc dziś nie miałem- pojechałem do kumpla pośmigać GSX-R'em, ale pogoda się zaczyna sypać.

Jakim dżiksem latales;d?

GSX-R 1000 z 2006r. na serii, tylko wydech wymieniony;p 160kucy ;D Piękna sprawa.
Ktoś pytał o mojego golfa- naprawiają go- musze się nim wymęczyć do końca roku- wtedy kupie coś nowego:)

to cos przykastrowany jak tylko 160 koniów :twisted: normalnie chyba po 185 maja :lol:

Nie, napewno nie, aż tyle to ich tam nie ma chyba;p ale nie bede się kłócił.
i przykastrowane napewno nie są, bo kumpel na XJR 900 Diversion miał wielkie problemy się za mną trzymać, w sumie to mogłam się z nim bawić w znikający punkt;p
Suzuki jest mojego kumpla, a ta Yamaszka jego ojca;D a że go na chacie nie było to mogliśmy sobie pokorzystać:)
Lece na rower- za fajna pogoda na siedzenie w domu:)

http://www.scigacz.pl/Suzuki,GSX-R,1000,ad,2005,182.html juz model k5 ('05r) "rozwija moc 178 koni mechanicznych (z doładowaniem dynamicznym 185 KM)"

Piękne maszynki.. Taka polatac co ja bym dał ^^

bakuś, powiem szczerze, że nie wiedziałem!
Jestem tylko ciekaw co mis ie tak ubzdurało z tymi 160 koni...

Kto mnie przewiezie taka maszynką ? ;< Nigdy nie jechalem na takim potworze.. jedynie na Kawie KZ550 ;D

Marcin, a nie ZX 550??

haha Marcin nie martw sie, najmocniejsza pojemnosc ktora ujezdzalem to 250tka z nauki jazdy, ale wynika to z tego, ze nikt ze znajomych na moto nie jezdzi i nie mam z kim dzielic zamilowania :cry:

Ja znajomych majacych moto policzyłbym na palcach jednej ręki.
To dalej "sport" raczej dla wybranych niż dla mas

Gaz, Nie.
To jest Kawa KZ550 Taki czopo scigacz. z 89 chyba
Moc ma.. tylko trzeba cos zrobic z silnikiem bo leje z 2 garów ;x
Ale w lato jak sie lansowało w nocy Aaaaaaaaaaaajjj.. <3
Jak kolega wrzucał biegi bo myslalem ze odlece, musialem sie trzyamc mocno <3 :D
Spodobało mi sie to i chce cos mocniejszego czym dizie przydupic ;D

a nie co ja dupce, tym czopo mi przypomniales Marcinku ze przeciez przyprowadzalem Virażke od mechanika to i ja i ona dostala po dupie, Vka to cos pieknego, chcialbym teraz jak zdam prawko kupic SV :mrgreen:

Ha no widzisz.
Od czego tutaj jestem "Naczelny Spamer" Lubi przypominac ;D
Polatał bym chcoaiaz za pasazera na czyms mocniejszym.. ;<
Albo tak chociaz na 2 samemu.. ( na 2 biegu) chociaz by sie skonczylo na 3 lub 4. Lubie czasem przydupic.
Nie mam opanowanego zestawu noznego i sprzegłowego, ale mysle ze dało by sie opanowac ;]
Panowie, Mam takie pytanie. Czy dalibyscie mi sie przejechac na jakims swoim moto mocniejszym jak bym powiedzial ze jezdzilem tylko na ogarze? XD Ale tak szczerze ;D

Nawet na sendzie bym Ci nie dał :P
Odblokowywuje ją nareszcie w Czwartek :))

ja juz jednemu dalem to potem wpakowalem w sprzet 2koble :|