OT ŚLĄSKI!

Ja największe moto, które sam ujeżdżałem to Yamaha WR426F - 55KM mocy przy 100 kg wagi i Kawasaki ER5 - ~60KM przy nie wiem ile wagi :P

Marcin, też bym Ci nie dał, bo chciałbym żebyś żył;p

To sie nazywa szczerość i dobroc dla innych ;<
A ja chcialem sie tylko przejechac.. Umiem co nieco xD ;x

aha;p mi się też tak wydawało jak pierwszy raz wsiadałem na większe moto;p żadna filozofia.
Powiedźmy, że ruszysz za pierwszym razem, dodajesz gazu jak w skuterze, a masz już stówkę na budziku i przednie koło w lufcie;p
Wiadomo, że przesadzam, bo nie wszytskie sprzęty takie są np. XJ-R 900 jest pod tym względem bardzo ogarnięty, ale to dzięki dosć dużej masie.
w GSX-R'ze jest taki moment obrotowy i jebnięcie, że są momenty, że chciałbyś żeby to był większy muł;p
Jeździłem jeszcze kawą ZX 550- to bym dość spokojny sprzęt, ale nie wiem czy on ma 70koni mocy.

Mi sie bardzo podoba Kawa z750 <3
Cudo ;D

A ja skuterem dałbym Ci się przejechać :P

W sumie każdemu dam jeśli wiem, że jest spoko i nie zależnie czy ma sqt czy nie. Ale jak ma to rzedko, bo w sumie po co skoro ma swój ?

W sumie to nie jestem typowym jedynakiem (mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi xD).

Skuterem to jasne, że też bym mu dał, nawet Dinkaczem;p

Wstałem, musze troche ogarnąć pokój i się troche poucze, ale tak na lajcie;p

Japierdole! Włączcie telewizory! Zginęło pół rzędu polskiego!

Ja też przed chwilą oglądałem :(

MAma d mnie dzwoni bym szybko tv zalączył

ja mialem się uczyć, ale nie ma bata! To jest zbyt ważne.
Na naszych oczach pisze się historia.

Ło ja cie dupcze... Co sie stało sie !
Tóz to nie mozliwe... ;x
Tyle osob zgniegło wpierw gadali 68 a potem 187 ?!...
To nie mogło sie tak stac zeby o tak samolot z dobra widocznoscia na kilimetr spadał. To jeszcze taka małą odległosc przed pasem startowym do lądowania... Niby zachaczyli o drzewo, pilot chciał go podniesc ale sie nie udało..
Cholrea myslalem ze zawału dostane jak mama wpadąła do góry, nagle telewizor włączcie see ! i juz po spaniu.
[*]

Twierdzą, że była ogromna mgła.

Twierdzą..
Od rusków nigdy nic nie wyciagniesz ;]
A prawdy tymbardziej..

nie kraczmy.
To nie czas na takie głosy.
Badź co bądź, trzeba się za nich modlić.

No tak.
Jedna mysl mi sie przysuneła na ten wypadek jak lecieli do Katyna..
drugi Katyn.. ;x

O tym samym pomyślałem.

Cóz, nic nie poradzimy na to..
Lece do sklepu, Cya

[*] Szkada wszystkich 15KM od Katynia zgineli :(

Masakra!

ehh.. [*]

Nawet w BE o tym mowia.
http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1091114/2010/04/10/Poolse-president-komt-om-bij-vliegtuigcrash-in-Rusland.dhtml