OT ŚLĄSKI!

TheVill to nasz Fenio?

Miałem takie podejrzenia, przez ten avek :D
Ale się nie zdradzałem.

Co mi nic nie mówicie, tylko taką tajemnice robicie? :P

sluchajcie no...
18.04 Częstochowa z Patrykiem, zachęcam jednak wszystkich do przybycia.. Ja mam 100km w jedną stronę i jadę, jakby coś to nocleg z soboty na niedziele zapewniam 15km od Częstochowy w zupełności za darmo. Qaz - na Ciebie liczę najbardziej :D

Majker- nie ukrywam, że Ciebie też bym chętnie zobaczył ;D

Nie ma bata- wtedy koleżanka ma wesele, a moja kobieta jest druhną;p zostałbym zabity gdybyśmy nie poszli.

Dla mnie to odległość nie do pokonania skuterem :P

Pewnie 14/15 sierpnia będę piechotą :D

aaaaajaj...
no nie dobrze qaz, ale na annabergu widzimy sie na 101% ;D
Majker, pooooooooookaż ICE w Częstochowie ;D

Na anabergu musze być, bo obiecałem mojej ją zabrać, bo jeszcze nie była;p

Ech, YC... :P No niby 50 km, ale firewall... Nie wiem. Nie myślałem nad tym. Dokończę go i w sumie można myśleć, choć wątpię, żeby polerka wykonana została super fachowo :P

marcinwrk prosił żeby to wstawił, bo net mu szwankuje:
Dla mnie tez. Nie jade poniewaz skuter narazie nie sprawny a by nie dał rady xDChcoiaz zrobil jakies 70km w jeden dzien, i na a4 do gliwic xDz pierwszym pierscieniem tylko górnym60 na autobanie a za tirami 62-63 Dal rade tam i spowrotem Podziwialem ten zipowski silnik xDTeraz mam keewaya wiec neiwiem jak to bedzie latalo Ide na Tv. Dobranoc

Witam Panowie!
Aż nie chce mi się tu pisać jak czytam głodną gadkę jednego użytkowinika- demotywuje mnie ten bełkot. A jeszcze bardziej to, że liże mu się dupę, gdy pisze to samo co ja już napisałem wyżej.
Dobrze, że jeszcze w tym temacie nie zaczał pisać.
Zajęc dziś nie miałem- pojechałem do kumpla pośmigać GSX-R'em, ale pogoda się zaczyna sypać. Po za tym byłem odebrać wtórniki tablic do golfa, bo z tych po wypadku już nic nie będzie.

Siema jestem ;D
Co tam Panowie ? ;] Gaz to gyt ;D Dzięki za tegoz posta ;d

Kazik, co w końcu z tym Twoim Arbeitswagenem?

Arbeitwagenem xD A cóz to ? Kojarze ze samochod xD

VW :P

Aha, a czemuz tak ?

No bo tak :P

arbeit-wolny z niemieckiego

z tego co się orientuję:P

Ja się tak zastanawiam, czy ruszać w trasę (w jedną stronę 50km) swoim chińskim piździkiem, brat mnie zaprasza, autobusem nie chce mi się jechać.

A "kewajem" mogę nie dojechać xD

Jedz ! Ale rób przerwy co powiedzmy 15km ?;d

Łukaszek, arbeit - praca, wolny to frei :P Pewnie myślałeś o "Arbeit mach frei" :P

Tez tak pomyslałem jak to napisał Łuki Xd