Fenix nowy cylek = nowa regulacja napędu 8) lżejsze rolki.
Jako że były ekscesy alkoholowe ostatnio zrobiłem pomiary ;] Pomiary alkomatem po wytrąbieniu 1 Tyskacza 0.5l na działce w tempie normalnym 2h po obiedzie, 179cm, 77 kilo szybki metabolizm :wink: wyniki w promilach: 0,24 - 15min po spożyciu 0,21 - 30min 0,15 - 45min :mrgreen:
Także godzinę po 1 piwku można spokojnie jechać ;]
Nie można!! Brew, nie pisz głupot- może Ty możesz. Prawo w Polsce jest proste- nie można prowadzić w stanie po spożyciu alkoholu, ani w stanie upojenia alkoholowego.
Owszem, ale nie wiesz ile Ci wyjdzie jak dmuchniesz- nawet po jednym piwie- każdy ma iny organizm. Nie czepiam się, jak ktoś walnie sobie 1 piwo do obiadu i po 2 godzinach siada za kółko- w 90% przypadków po tym czasie będzie już trzeźwy, albo będzie miał poniżej 0,2 promila. Chodzi mi o ewidentnie pijanych, a sami wiecie jakich rekordzistów się zatrzymuje. Średnio rocznie ginie na drogach ok 40tyś ludzi, z czego 1/4 przez pijanych kierowców, o czymś to świadczy. Jak ktoś nie wierzt to polecam: http://www.psychiatria.pl/txt/a,3527,0,Dopuszczalne%20stężenie%20alkoholu%20we%20krwi%20kierowców
br3w - Akurat cylinder został ten co był, Airsal, jedynie wydech zmieniłem na seryjny, więc rolki które były dobre przy Tecnim (5g, a przecież zawsze przy zmianie wydechu daje się lżejsze rolki) wydają się być zbyt lekkie, więc będę próbował szczęścia z rolkami 6,2g które i tak są dużo lżejsze od seryjnych (8,4g :-P)