OT ŚLĄSKI!

Ja to od poczatku stawiałem na hiszpanów :D

Dziś muszę wyczyścić filtr powietrza i wyregulowac gaźnik w Sv-ce bo coś ostatnio na ciepłym muli i nie pali na dotyk :(

Jak tak robicie to ja też porobię coś dzisiaj. Też mi nie pali od kopa no i w końcu może normalnie pojedzie :roll:

ja od 8 sprzątałem garaż;D teraz zjem jakieś obiado-śniadanie i w sumie nie wiem co bede robił;p

pomyłem i napastowałem pojazdy;D w taką pogode to aż się chce myć, byle dużo zimnej wody było;p

Okeee, kupiłem se ogrodniczki i koszule. Bo jutro do roboty @_@ ; <

Sprzedam gaźnik Tec Racing PHVA 17,5mm + ssanie ręczne Polini 150zł

No gaźnik wyregulowany :-) świeca kawka z mleczkiem xd

brew- Ja bym kupił ale nie mam kasy, kurdee... U mnie gaźnik w serii jest mały jak pod 80cc (keihin 14mm tylko!) i przydałby się taki 17.5mm przynajmniej :(

Do mnie jest za duży nie daje rady nic z nim zrobić...
Jeszcze zmienię iglice na tą z keewaya jak nic nie da to na 100% sprzedaje i kupuje serie keewaya albo od aeroxa.

Czekam na Pizze :mrgreen: tak mi się jakoś strasznie zachciało :D

Halooooo :roll:
Żyje tu ktoś, ktokolwiek?
Jak co będę za 25min :P

Ta, ja zyje i jem kolacje ;D
Jutro od 8 na prakty.. do 16 ! ;x
Eh ;x XD

Ucz się ucz xd

[quote]
BMW E36 itp oraz Golf II/III- królowie wiejskich autostrad,diodki
~Tadzik

dzisiaj, 20:39

neonki, brewki,szef obiecał umowę na stałe, to się dokupi spoilery docinane brzeszczotem. Żarówki zenon look o odpowiedniej temperaturze barwowej zapewnią powodzenie na miejscowym rynku matrymonialnym. Rynku wyznaczonym trójkątem trzech najbliższych miast powiatowych. Wyjazd- sobota. Jeden kierujący- dwóch pasażerów pijących piwo z biedronki po 0,99 zł. Jeżeli prędkość przekroczy 80 km/h BMW zamienia się w objazdowe centrum antycellulitis- takie są wibracje na kanapie z tyłu. Chłopaki jadąc- łapią przez okna fruwające płaty szpachli. Po dojechaniu do miasta- mijając na skrzyżowaniach konające BMW,Agrogolfy z sąsiednich wsi, zatankowane gazem składkowym po 5 zł obowiązkowa nalepka M3 z Allegro - podnosząca moc o 30 KM- wymieniają grożne spojrzenia , to samo dotyczy Calibr tez dojeżdżających z gmin.
Dziewczyny będące obiektami docelowymi są wypachnione próbkami Avonu, uczą się wieczorowo i nie mają nachalnej urody .Są zatrudnione w miejscowych cukierniach, salonach fryzjerskich. Po prostu są dla nich. Czapki bejsbolówki z lat 90-tych a'la Rambo i bluza z kapturem z ciucholandu za 3 zł to obowiązkowy mundur golfiarza, bm-karza i symbol prestiżu. Po kilku presentation lap nastepuje kojarzenie z dziewczynami , które przyjechały busikiem do miasta, oczywiście w białych kozaczkach- po tym się poznaje kobietę ze wsi w środku cyklu płodnego.
[/quote]

Hhaha xD Dobre xd
Ale nudy... ciup ;x

Elo ^.^
Jechalem Sym Jet Euro Sport X czy jakos tak ^.^ .
Fajnie to nawet idzie , tylko v-max zdeka maly .
Desing na prawde zacny, za to duzy + dla SYM'a .

a ja dziś się powoziłem Ibizą z 2003 roku, 1,9TDI- nawet fajnie to ogarnia;)

Zamuł jak u mojego skutera. Ruchy panowie :P
Wakacje powinny iść rekordy postów xd

ja tam ide już w kime;p Spokojnej!

Cześć panowie,

Ja dzisiaj w Wrocławiu byłem, Golfem, to będzie jakieś 270km w jedną stronę, wychodziło mniej więcej dwie i pół godziny w jedną stronę (najpierw jest ~80km dwupasmówki usianej 70 i fotoradarami do Katowic, potem Katowice-Wrocław autostrada (A4), a więc prędkość przelotowa 150kmh, przy której muszę przyznać, dzielnie sobie Golfisko radziło, jak na 3 osoby w środku i nielicho obładowany bagażnik.
Ale jechało się miło.

W sumie, padam z zmęczenia, wczoraj (a właściwie dzisiaj) o 4-tej rano zasnąłem, więc już powoli zaczynam osiągać stan nirvany...

Br3w - Raczej rekordy nabitych w ciągu miesiąca kilometrów :-P

TheVill // FenixxPl

Patryk, ja mam Sym Jet Sport X ;)
Tak wygląda:

A tak wygląda Jet Euro X:

Którym jechałeś?

FenixxPl, ja ostatnio z rodziną do Krakowa jechaliśmy. Mamy Ford Focus I. 5 osób w środku, ale dawał radę. Czasem nawet 170km/h. Głownie jechaliśmy mniej (ok. 150km/h), ale to chya dlatego, że tata więcej nie chciał.
Najlepiej było jak mieliśmy Audi B4. 5 osób w środku, bagażnik cały załadowany, a mi jechaliśmy 200km/h ;)

Przylutowałem ssanie, nareszcie i odpala od dotknięcia przycisku na gorąaaacym :twisted:

A mój to nawet na zimnym łapie za pierwszym po wczorajszej regulacji gaźnika ;P

Co tam u was?