Robił ktoś kiedyś pastą do wydechów?
Brew, w sumie niegłupie, przejechałem z 50 km, a spalił jakieś 1,8 litra, wobec 3 litrów na setkę na 95... :P
sv - ja tam dzisiaj dziekuje :P.
Wczoraj wywalilem takie 4 jak te po lewej ^.^
arcio: Jak ty możesz w simsy grać xD
Ja uwielbiam samochodówki i najlepsza to tdu <3
W tym tygodniu ma do mnie przyjechać informatyk z nowym kompem i to odpalam. Setup mi fenio układał (dzięki :))... Tylko, że zapomniał o głośnikach xD
Panowie, może ktoś wie :P.
W jakim sklepie kupić jakies w miare okulary przeciwsloneczne? :P.
Nie chodzi mi o sklep internetowy, tylko o jakas siec sklepow etc.
Patryk, rowerowe se kup ;D Fajny desing i wgl ^^
Erniak, polecam z Creativa jakieś 5.1 lub 8.1 xD
Takie zeby miały pierdolnięcie ;D
Ja mam 2.1 i jest gyt ;D
Patryk, jak chcesz takie zwykłe zonbryle, to przejdź się do Diverse'a. Ja se rok temu całkiem fajne za 5 dyszek kupiłem. :)
ja ostatnio zajebiste w H&M za 15 zl 8)
Cześć panowie,
Erni - Nie zapomniałem, po prostu nie wiedziałem, że chcesz takowe :-D (Niektórzy wolą słuchawki, inni głośniki, więc tobie tutaj zostawiłem wolny wybór :-P).
W Vitalkozaurze wymieniłem właśnie wydech, z Tecniego na seryjny, zobaczymy, czy coś to pomoże, bo powoli już mnie cholera bierze :-P
Cóż dalej, ładna pogoda jest, coś koło 26*C, a jak u was?
TheVill // FenixxPl
Mnie ta pogoda troszke męczy. Chodze taki przjebany ze ledwo co ide.. i wgl zmeczony xdd
Ernest, normalnie ;)
FenixxPl, czemu go na seryjny wymieniłeś?
Patryk, do jakiegoś optyka idź. Najlepiej ze szkłami polaryzacyjnymi. Tylko, że takie dobre kosztują ok.200zł ;)
byłem samochodem po browary (nie po browarze :wink:)
To myślałem że jajo zniose xD
Mam klimę ale było tak nagrzane że aż wszystko parzyło :evil:
Zniosłes ?xd
A po co po browary ? Zrobiłes mi smaka na zimnego tyskacza <3
arcio1 - Bo na tecnim chodził jakby nie mógł, a na seryjnym (już zdążyłem sprawdzić :-D) bez żadnych regulacji (setup po tecnim został, a więc zbyt lekkie rolki chyba ma) 80-85kmh przy lepszym przyśpieszeniu... (Na tecnim 70-75kmh z słabszym przyśpieszeniem) wychodzi na to, że cholera była gdzieś blokowana, ale nie w kolanku, sprawdziłem kilka razy, będę jeszcze musiał w stronę silencera zerknąć, może tam gdzieś się jeszcze coś czai?
Właśnie mi przyszła 2-ga grafika z gwarancji :-D Za chwilę będzie chwilowy shutdown a potem SLI i ogień mode on :-]
Będziem modzić, oj będziem :-D
TheVill // FenixxPl
Arcio - na pewno w sezonie dam za okulary 200zl :P.
Takie gdzies za 50 ^^
Patryk, we wszytskich sklepach taki outdoorowych i sportowych kupisz jakieś brele, ale daj chociaż 80zł, bo wtedy kupisz już coś dobrego nawet;)
Fenixx- mi tam przy 80cc osiagi sie podniosły po założeniu i regulacji tecni next-r :P Ja też zdejmowałem blokade tylko z kolanka ale do silencera nie zaglądałem ;) To jak coś znajdziesz to napisz tu co i jak :-)
Ale dziś duchota i do tego nie mogę jeździc skuterem z powodu braku oleju ale dzwoniłem d o mamy i jak będzie jechać z pracy to powiedziała że kupi ;d
u mnie dobra pogoda- właśnie nie jest duszno, ale normalnie ciepło.
Jakiś ziom z mojego miasta miał dziś dzwona na s9-wjechał w vectre czy coś. Obojczyk ma do naprawy.
Na światłach przywaliło się do mnie dwóch gości - na Agility RS i Simplusiu - ale ich odstawiłem! Kocham swój skuter ;*
To chyba każdy swój "lubi" najbardziej;p