Jak Ty na nim jezdziles to ja go nie kupuje 8)
Ernest, trzeba Ci jak najdobitniej wybić debilizm z głowy :) Którego troszkę masz, jak zauważyłem.
Patrykk wrote:
Jak Ty na nim jezdziles to ja go nie kupuje 8)
Dobre ;D
Patryk, zostajesz mistrzem ciętej riposty;p
Patryk ;< 14zł za olej no co sie będe xD
Majker: Wiem, że to był debilizm i ja doskonale to rozumiem, więc można zakończyć temat, bo chyba Wam o to chodziło...
No, więc niewiem po co to dalej ciągnąc. ;D
A ja jem obiad i niewiem XD
Ja jebule, ale zamuła ! xD
Hha, kolega mnie jechal odwieść i 200m od mojej haty brakło paliwa xD
Apka stoi u mnie ^^ xDD
A ja wywalilem sb przy mudnialu z kumplem 4 tyskacze ^.^ . Tzn. Cztery na jedna glowe i spokonie wrocilem sobie do domu .
Nie jechalem na moto, jak to niektorzy ^.^.
alkoholiki pierońskie;p
Ja wróciłem od laski- nocą w modece to aż chce się śmigać- membranka zaradza;D
Mnie tam się chce śmigać jak z tatą gaźnik zrobiliśmy :P
Zalałem se dziś pierwszy raz 98 Ultimate z BP - żadnej różnicy - co najwyżej troszeczkę, ale minimalnie ciszej chodzi, choć nie jestem pewien...
ja tam latam na 95 i jest ok. w stanach lataja na 80iluś oktanach i tez maja dobrze, wiec po co robic jeszcze wieksza dziure w kabzi :P
Ja tez jezdze na 95. Dobra bynzynka ;D
No właśnie, myślałem, że 95 zostawi, nie wiem, jakiś syf w gaźniku czy coś - a tutaj czyściutko, dyszę przyblokowywało jakieś nasionko i parę innych syfków...
No i gites ;D
98 może ci szybciej spalić Majki :P
Od jutra wolna chata i działka :mrgreen: a w sobotę do Władysławowa z paczką ;]
Brew, WBIJAM ! XDD
Spoko bierzcie kiełbasy i browce. Jest miejsce na ognisko i 2 grille 1 mały drugi średni :D akurat stara ekipa się zmieści ^^
No to elegancko ! ;D
Ok ja musze spadac z imprezy którą brew robił. Wyjebałm 8 piw i 3 wodki + zagrycha ogórami. Nie licząc kiełbasek. Chyba wpierdzieliłem wsyztskie z grila xD
Nie no taki joker ;D
Dobranoc ;** ;)
Brew, ja tam kiełbasy nie lubię, przyniosę parę kanapek z nutellą ;)
Od wczoraj simsy zainstalowane, więc idę grać :D
No to ja wezmę :D
dla każdego xd