Dobra, ide w kime, bo jutro na 9. musze fure na przegląd odstawić;)
Dobrej nocy;)
Majker, szczerze to nigdy się tak nie naprałem żebym nie wiedział co robie- liczy się fun;D Wódka czy piwo to nie jest zło, ale wszystko w odpowiednich ilościach.
ale zarówno piwo jak wódko, może z każdego człowieka zrobić świnie, jak nie wiem ile jej może wlać w siebie.
a że bardzo lubie sobie potańczyć to zawsze co wypije to wypoce na parkiecie;)
No gaz racja ;D
A ja cisne spac.
Dobranoc ;**
Dzień dobry Panowie;)
Jakoś słońca nie widać, ale nie pada, ciekawe co z tego będzie.
Witam ;)
Mam nadzieję, że pogoda będzie się poprawiać. Kurde, miałem dzisiaj jechać pożyczyć The Sims 2 od kumpla :D . Wakacje bez simsów to wakacje stracone ;) . Ale kumpel nie znalazł. Teraz napisałem do innego, może będzie miał. Tym bardziej, że ma młodszą siostrę.
Qaz - teraz tak na trzezwo myslac, to moim zdaniem to byl wal .. z tym piwem ernesta etc.
5 piw ,13/14 lat i nic mu nie bylo ?. Tak.
A 9 piw to juz na pewno ziomek by nie dal rady jechac na moto .
A ja właśnie wstałem po wczorajszym festynie i powiem wam że nie boli mnie nic :D Zawsze to mnie łeb po imprezach boli....
A moja Sv-ka została wczoraj w garażu. Ja to mam jedną zasadę. Piłeś to nie jedź, nie jedziesz napij się ;d
Co tam u was?
Siema Pany xD
Co tam ? Pogoda ? Hm, ciepło, pochmurnie... Ciekawe czy sie słonce pojawi w jakże piękny wakacyjny poniedziałek ;D
Żeby nie było na serio nigdzie nie kłamałem i nie mam czym się chwalić... :/
Zawsze się powstrzymywałem tylko po prostu to było zakończenie roku i trzeba było... (wiem, że mogłem się powstrzymać).
Jadąc Rox'em ani jednego samochodu po drodze nie było... Bo ogólnie o 3 w nocy to po tej trasie to nic nigdy nie jeździ.
Ja doskonale sobie zdaję sprawę, że źle popełniłem i wiem, że będę się starał, aby to się nie powtórzyło. Znam bardzo dobry przypadek do czego może doprowadzić jazda po alkocholu, ale tego nie chcę rozwijać...
Marcin, dzis chyba sie nie poprawi, ale za to caly ten tydzien ma byc u nas cieplo. Miedzy 26 a 30 st C. 8)
Bakuđ, to kiepsko. bo chciaem sie poopalac ^^
Ale jak jest w miare ciepło z chmurkami to ok. Byle zeby nie padało ;<
Ok cisne do gim po karte zdroawia a potem do zawodówy zaniesci wszytskie papierki ^^
Jezdzil ktos kiedys na takim oleju ? http://allegro.pl/item1091775753_midland_hd_2_cycle_olej_syntetyczny_do_dwusuwow.html
Musze kupic olej , a nie mam kasy.
Ten midlan ma dobre opinie i jest full syntetyczny .
Nie wiem juz co o tym myslec 8)
Partyk- mi tez ostatnio sie kontrolka pali xd
Boszzz, mój brat się nie dostał do tego gimnazjum, do którego ja chodzę. Siostra kumpla też nie. Jedynie brat kumpla. Jak będę jechał po simsy to po drodze tam podjadę i zobaczę tą listę.
Jeździłem tez na podobnym oleju sterwins 0,6l za 14 złoty teraz jeżdze na castrolu nie widze żadnej róznicy tylko poza ceną a 2t pojedzie nawet na rzepakowym
Wróciłem z rybca po przeglądzie auta- wszystko gra- następny za 15tyś. km
Ernest, nic Cię nie usprawiedliwi- tak robią najgorsze ciule- wszystko w ten temat.
Lej ten olej od takiej ilości nic się nie stanie. W ogóle polecam Valvolinea Scooter 2T
qaz ile masz nabite i ile jeszcze gwarancja potrwa? :P
Dora skończmy temat, bo to nudne xD
Brew, gwarancje mam do września przejechane na dziś 21 600km
Patryk, ja jezdzilem na tym oleju ;D
Ciągle ;]