Jakbym mieszkal gdzies kolo Ciebie i widzial Cie w takim stanie na tym roxie , to nie wiem czy bys byl taki szczesliwy .
Dno i wodorosty.
No to czekać aż wsiądziecie za 1.5 tony stali po piwkach :roll:
Od tego się zaczyna raz nie złapali, drugi itd.
Tak być nie może ciągle jest przyzwolenie wśród społeczeństwa na to. Ja się nie kryje będę od razu zgłaszać jak kogoś na podwójnym gazie zobaczę.
W takich sytuacjach bierze się rower a potem prowadzi się go do domu włącznie ze sobą.
Patryk współczuje xd
Nie jestem jakims dresem, blokersem, ani bardzo nerwowym czlowiekiem, ale ludzi, co jezdza na podwojnym gazie bym wytepial jeden po drugim .
Jak mozna byc tak ograniczonym, to ja nie wiem .... :roll:.
Maly przyklad:
W tamtym roku nocka u kuzyna.
Pech chcial, ze przyjechal ' lekko ' wciety koles nubira i przy parkowaniu ładnie przerysowal nowo polozony lakier perlowy na fiacie sc sporting .
Zaufaj, ze nie chcialbys byc na jego miejscu.
Kolesia cale zajscie kosztowalo wiecej, niz warta jest jego nubira.
Zaplacil za to tyle, ze wystarczyloby , aby pomalowac seje w dobry kameleon , a swoja droga fajnie wygladalo jak plul zebami ...
nie dostal za to tylko , ze przerysowal fure, ale za to miedzy innymi, ze mogl komus zrobic na prawde krzywde.
Na drugi dzien przepraszal ^.^. ..
br3w - tez chcielismy to zglosic, ale jak kuzyn zobaczyl szkody i przeliczyl ile to bedzie go kosztowac, to poprostu nie wytrzymal .
Dokladnie, od tego sie zaczyna.
Ja tez pare razy pojechalem na moto i cos sie tam jakas okazja nawinela, ale nigdy nie wracalem na moto .
Pozatym nie powiesz mi, ze po 5 piwach nie byles pijany w Twoim wieku.
Dobra to o debacie tera koniec suszenia głowy Erniemu, mam nadzieje że to ostatni raz. Nie wiem po hak Komorowski się wcinał, był taki podjarany albo się nie umie zachować xD
U Kaczyńskiego nie podobała mi się bardzo koncepcja rozwoju Polski, czyli pompować kasę tam gdzie jest już rozwój na wysokim poziomie a na wschód to się potem przeniesie... No bardzo ciekawe, tylko ja bym chciał tego dożyć :roll:
Strachy Na Lachy " Żyję w kraju ". Proste 8)
Tak jak Tusk chcial z Polski Irlandie zrobić :P.
Wyszła Grenlandia w zime :|.
Erni i Patryk, ale wy sie naprawde kłócicie Xdd
Ja raz na moim zico jechałem rano na kacu i bylem lekko wcięty, kumpla bylem odwieść. wypiłem dosyć sporo wieczorem dnia poprzedniego ze straciłem pamięc xD
Ale pojezdzilem po miescie i przeszło ;D
A treaz wrocilem z jazdy na apaczu z kolegą. 110 na winklu z plecakiem, same eosy xD taka droga jeszcxze z górki full pizda ale perwa, prawie sie zesrałem ;D A zimno jak huj xD
Pozder ;*
:D co tam Panowie ;D
Nie klocimy sie. Ja tylko wyrazilem swoje zdanie 8)
Nikt mnie nie pochwali ze zajebiscie dzisiaj jezdziłem ! wiecie co ;<
a wgl wujek od mojego kumpla kupil se runnerke na fuuuuuuuuul sporcie wszytsko z malossi.. z wrociławia A4 zapierdalał kolega 130 !!
Stage 6 wydech, jak to ryczy, a jakie pierdolnięcie !
Ja jebule, jutro sie tym jedziem przejechac, nagram filma ;D
Az orgazmu dostałem jak ja zobaczyłem, a jak jezdzi ^^ Ahh ;D
Ciekawe ile pojezdzi. 8)
Taki wyzylowany silnik nie wrozy nic dobrego.
Ale ma jebnięcie. A wujek nie lubi ostrej jazdy, wiec nie bedzie jej przeciązac ;D
To je mu ino potrzebne zeby dojechac do roboty i nazot, i ewentualnie pojezdzic kajs po miescie ;D
To po co kupil gilere po tuningu, jak nie lubi ostrej jazdy :roll:
Mogl kupic serie, dluzej by posluzyla.
Ide w kime, piona !
Niewiem czemu takową kupił ;D
Ale zajebista ^^
Pozdro Patryk ! ;)
Ernest, jeśli to co piszesz jest prawdą to w ogóle nie mam do Ciebie szacunku, bo trzeba mieć odbyt w miejscu mózgu żeby takie rzeczy robić.
Właśnie wróciłem z 8-nastki;D przednia bibka pomimo, że na pierwszy toast podniosłem tylko lampkę szampana- pojadłem, pogadałem, potańczyłem, pobawiłem się- i można bez alko, pomimo że na karku mam 20, ale wiem co to odpowiedzialność i jak mam kluczyki w kiermanie to odwróconym kieliszkiem mogę pograć w szachy, ale nie przykładać go do ust.
Gaz, no i szacun i piona i wgl ;d
Mozna ? Mozna ! Czemu nie !
Silna wola, jedziessz autem to masz nim wrócic bez szwanku ;]
o to chodzi, Marcin;)
Wypadku zdarzają się trzeżwym- sam jestem tego doskonałym przykładem- a co dopiero jak jesteś pijany.
A nikt mi nie wkręci, że człowiek o 5 piwach jest trzeźwy!
Bez mgnienia oka podpierdoliłbym pijanego na policji żeby go zdjęli- nie ważne czy to wróg, ziom czy rodzina, bo nie chce płakać nad grobem kogoś z moich bliskich bo zabił go jakiś pijany ciul za kółkiem.
No dokladnie. A piwa tak szybko nie wychodzą z orgaznizmu.
A erni nei mozliwe ze masz taki zajebisty orgaznim zeby wyjebac 5 piw i zagryzac czym sie da..
Ja wypije 5 i mam nokauta XD
wiadomka!
ja mam prawie 88kg masy i po 5 piwach byłbym w zajebistym sztosie, ale nigdy by mi na myśl nie przyszło, żeby coś prowadzić, no chyba że jakąś kobiete w tańcu;p
qazwsxedc wrote:
wiadomka!
ja mam prawie 88kg masy i po 5 piwach byłbym w zajebistym sztosie, ale nigdy by mi na myśl nie przyszło, żeby coś prowadzić, no chyba że jakąś kobiete w tańcu;p
Cobyś i w tym nie przepasował... :P