OT ŚLĄSKI!

Chłopie, gdybyś Ty jechał z naprzeciwka, dostał byś tym motocyklem w Twój skuter to gadałbyś to samo leżąć w szpitalu na wyciągu?
Weź się zastanów, na logikę, Koleś spowodował zagrożenie i policja ma to gdzieś czemu- miał jechać tak żeby nie zaliczyć szlifa!

Kurde, nie wadzic sie sam pierony jedne xD
To juz było i sie nic nie zrobi, szlif to szlif obojętnie w jakich warunkach. :d

Qaz ma racje nie ma żadnego ale.
W ogóle to musze chyba nowe uszczelki kupić...
45zł za sztukę :lol: x4

zagrozenie to dla mnie lamanie przepisow, bo taka gleba czy szlif moze byc z kazdej blahej przyczyny. jak sie przewroce na kupce piasku to stwarzam naumyslnie zagrozenie ? :roll:
albo ja mam podswiadomosc pirata drogowego albo Ty jezdzisz nienagannie wg przepisow i z zachowaniem wszelkich zasad bezpieczenstwa. 8)

Zaraz wezwe policje !
xDDD
http://www.smog.pl/wideo/36496/poswiecil_mnostwo_czasu_by_naprawic_motyle_skrzydla/
łaaa. Ale koleś dobry ! ^^
Ok ide spac. Jutro WIELKI dzien ^^

Panowie ! kurna zdałem !!!!!!!!!!!!!!! :D

Dobranoc ;**
xdd

To nie chodzi o myślenie, tak jest w przepisach. Wywróciłeś się na piasku - straciłeś panowanie nad pojazdem a co za tym idzie nie dostosowałeś prędkości do warunków jazdy i stwarzasz zagrożenie.

To tak jak z pieszym na przejściu, choćby nie wiem zleciał, wbiegł, ktoś wepchnął ty potrąciłeś twoja wina, nie zachowałeś szczególnej ostrożności i zasady ograniczonego zaufania.

Dobrze prawi, polać mu!

A ja muszę wychodzić ^.^ .
Jakiś cep wymyślił zakończenie o 8 :roll:

no to jakbym przyjal Wasze rozumowanie to bym wg na ulice nie wyjezdzal :mrgreen:

Noi gim nareszcie oficjalnie zakonczone :lol: 8)

Koniec jejeje :mrgreen:
Szkoda że pogoda dupna ;/

Bakus nie nasze rozumowanie tylko tak jest wszystko widziane w świetle przepisów, sądu ani policji to nie będzie obchodzić że to i owamto :P

Ja też już mam wakacje :P

Ale pogoda do dupy ! ;/

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKAAAAAAAAAAAAAAAACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! :D
Noo, pogoda do dupy. Dokładnie rok temu było tak samo.
Patryk, nie narzekaj, ja miałem o 7:40.

No to wakacje :D

Chyba przejade się Sv-ką tylko najpierw muszę na stacje skoczyc bo na dziennym liczniku już mam 179km i już rezerwa się pali ;P

br3w wrote:

Koniec jejeje :mrgreen:
Szkoda że pogoda dupna ;/
Bakus nie nasze rozumowanie tylko tak jest wszystko widziane w świetle przepisów, sądu ani policji to nie będzie obchodzić że to i owamto :P

ale mi nie chodzi o swiatlo prawa tylko o Wasze podejscie i stosunek do tego.

Ja też na 8 i dobrze miałem jechac po skuter ale dzisiaj kurwy nie zarejestrują go bo mają bałagan ale i tak bym nie pojechał bo kijowa pogoda jutro na ex moto show pojade autobusem i na spotkanie skuterowo też :)

Paradoksalnie, też mam już od dziś wakacje;D bo raczej już więcej egzaminów nie bede miał teraz. Tylko czekam jeszcze na wyniki. Może ze 2 bede miał we wrześniu ;D
ale jest i tak git!;D

Noi git !.
Ja tam czekam do 7 lipca :P.
Ogloszenie ' wynikow' do budy i lajt ;-)

ja też czekam na wyniki z fizy, ale chyba bedą już koło środy;)

pojezdzilbym cos ale pogoda :roll: