To nie było na całą manete :) jeździł spoko ale sie waliło co chwila coś innego :P
Jakie zaskoczenie, że działa światło :D
W porównaniu do mojego piaggio z nieszczelnością na wydechu cichutki :o
A w porównaniu do mojej Sv-ki z next-r to też wydaje się byc cichym bzikiem ;)
sv, wypaliła ci się już wata?
No Wy macie trochę inaczej. Ja te mordy widzę od zerówki. 10 lat dzień w dzień te same ryje, idzie się przyzwyczaić :D
No i z nimi się wychowałem. Wiadomo zdecydowanej większości mógłbym więcej na oczy nie widzieć, aczkolwiek kilka znajomości bardzo sobie cenię. Teraz po prostu się okaże czy warto było...
Jutro po zakończeniu walę prosto do Wawy z papierami, żeby mieć spokój.
Łukasz Ty jesteś na bierząco trzeba od razu zapierdalać z papierami czy można np w sobote?
Warszawa.edu.com.pl i też będziesz, nic nie ogarniam, dziś przeczytałem, że mamy czas na składanie papierów i wpisywanie osiągnięć na serwer do 28 czerwca.
:roll:
lukasz8 - Dość to normalne, miałem dokładnie taką samą sytuację (jak to w wiosce, 1 gimnazjum, 1 podstawówka) człowiek się przyzwyczaja do ludzi, potem jest troszkę trudniej się przestawić na ogrom nowych osób w nowej szkole.
Co do głośności skutera, ze 2 tygodnie temu, jak wracałem Vitalką do domu, wydech mi się od cylindra odkręcił, to dopiero był hałas :-P
Wczoraj natomiast sam silencer się odkręcił, też cicho nie było :-D
Coś ten Tecni nie wytrzymuje cylindra 70cm3, rozkręca mi się, na dodatek w połowie czarny silencer się brązowy zrobił...
TheVill // FenixxPl
Ogarnij jakieś płaskie nakrętki nakręcaj po dwie. Podkładki dajesz? Może jakiś klej do śrub. coś tam zawsze może pomoże :P
Pali się skubany xD
Sprawdź stan waty :P bo ona też izoluje.
Mój juz głosniejszy bo wata już chyba wypalona jest ;) Mi tam przy 80cm3 Nic się nie odkręca...
lukasz8 - Po tym jak się Silencer odkręcił (z seryjnych nakrętek) dałem już nowe, z podkładkami, dość mocno przykręcone, tak więc teraz już powinno być OK.
br3w - Wata się już pewnie dawno wyjarała, już z 6 tyś.km chyba na Tecnim przejeździłem :-P
Jak na razie, dość poważnie zastanawiam się nad wróceniem Vitalki do serii, ale szkoda mi jej trochę, więc nie wiem jak na razie jak się to skończy.
Sv80 - A ile na nim już przejeździłeś? :-D
TheVill // FenixxPl
Nie ma to jak Tecnigas ze zjaraną watą, jak komarek chodzi sprzęt :mrgreen:
Spadam oglądać to :twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=9o-jy_O3k2Q&feature=related
br3w - Akurat jak komarek to to nie chodzi, bo co jak co, ale dźwięk ma naprawdę super :-]
W sumie, jest to jedyna rzecz, co do której udało mi się odnieść sukces przy tuningu Vitalki, nie chciałem, by brzmiała jak inne, seryjne 50cm3 w 2T, i tutaj jest mission accomplished, dość często słyszę pytania, czy to naprawdę 50cm3 :-P
TheVill // FenixxPl
JA słyszę jak Kymco jeździ z wypaloną watą po moim mieście i słyszę jak brzmi xd
Najlepszy dźwięk mają chyba jednak Gianelli I LeoVince :P dobra lecę na film.
br3w - A tamto Kymco ma cylinder 70cm3? :-P
Bo to napawdę mocno dźwięk zmienia, co mnie odrobinę zdziwiło, ale tak.
Do innych czynników zmieniających dźwięk można też stożek zaliczyć, ale w jego przypadku, głównie "podgłaśnia" skuter.
Oprócz tych, które wymieniłeś, jeszcze Turbokit RR daje zarąbisty dźwięk :-D
TheVill // FenixxPl
qazwsxedc wrote:
Artur i Bakus, widać że młodzi jesteś i jeszcze troche musicie się dowiedzieć;p Motocyklista nie zachował należytej ostrożności i spowodował zagrożenie na drodze- a co by się stało gdyby z naprzeciwka jechał rowerzysta lub inny motocyklista i zebrałby z przelatującego motocykla.
W świetle przepisów prawa na to jest paragraf- gdyby jechał wolniej to by się nie zeszlifował- dla policjantów to proste.
a amsz gdzies tam wykaz jego predkosci i predkosci dozwolonej na tej drodze ? bo jak widzisz wczesniejsze zakrety pokonywal dobrze, dopiero na wyjezdzie z tego feralnego gdzie stala policja, podejrzewam ze sie zdziwil i chcial wyprostowac moto lub szybko stamtad uciec, tego nie odgadne, ale reakcja napewno spowodowala utrate przyczepnosci przedniego kola :roll:
Nie ma to żadnego znaczenia- doszło do zdarzenia, do którego nie powinno dojść. "Nie dostosował prędkości do warunków panujących na drodze" i koniec rozmowy.
Siemano co tam ?;d
Dzisiaj zmatowałem plastik. Tyle Wam powiem xD
Owszem, trenuje na prakty ;D
Co tam wgl u Was nowego ? ;d
qazwsxedc wrote:
Nie ma to żadnego znaczenia- doszło do zdarzenia, do którego nie powinno dojść. "Nie dostosował prędkości do warunków panujących na drodze" i koniec rozmowy.
Warunki - dobra pogoda, przyczepnosc i pusta droga. Nie wmawiaj mi, ze jechalbys tam 20 km/h