OT ŚLĄSKI!

Grocik- radio to Alan 109 ;)

No za świadectwo zapłaciłem i od razu na chate przyjechałem ;d Coś lipna pogoda :( Jak wracałem ze sql to 70 w zakręt wszedłem na tylniej oponce łysej xd Ale mnie bujneło...

Ten koleś to widocznie szlifa zaliczył na widok psów bo widać wyskakuje z zakrętu wszytsko gites a tu nagle jeb :D

Elo, leje u mnie jak z cebra. Zaraz spadam do mechanika bo uszczelki mi ciekną o których już wcześniej pisałem :|

Trwoga :|.
Zaraz muszę się przebrać w garniaka i iść na jakąś szopkę/akadamię z okazji zakonczenia roku . :roll: .

A pogoda do dupy ! ;/.

Qaz, a za co miał dostać mandat? o.O
Pewnie jak zobaczył policję to chciał wyhamować, nacisnął przód, poślizg i jep ;D
Zadałem już to pytanie na "Co słychać?", ale zadam też tu.
Kto ma Rometa Z125? Widziałem takiego dzisiaj w Rybniku na ul.Dąbrówki między blokami 19 i 17. Miał naklejkę "Ja w korkach nie stoję...", dlatego pytam ;) Trzaby się spotkać.

ja w swoim tez mam przyklejoną.
Goś pewnie bez prawka, że tak speniał, przy policji człowiek traci zmysły :o
Ja tak na żywca nie widziałem skutera z tą naklejką jeszcze(prócz mojego :D)

Artur i Bakus, widać że młodzi jesteś i jeszcze troche musicie się dowiedzieć;p Motocyklista nie zachował należytej ostrożności i spowodował zagrożenie na drodze- a co by się stało gdyby z naprzeciwka jechał rowerzysta lub inny motocyklista i zebrałby z przelatującego motocykla.
W świetle przepisów prawa na to jest paragraf- gdyby jechał wolniej to by się nie zeszlifował- dla policjantów to proste.

Ja u siebie wczoraj zdjąłem tą żałosną tarczę i założyłem standardową, wywaliłem żarówki i włożyłem niebieskie diody, 7 sztuk, jednak to jeszcze za mało, ale nie chce mi się bawić. Jak były żarówki i diody, to żarówki tak ostro świeciły, że diod w ogóle nie było znać. Naklejeczkę Wczoraj przykleiłem między nogi pod siedzeniem, na klapce osłaniającej cylek, tylko musiałem dziurę na śrubę zrobić. Albo wywalę śrubę i zapakuje czarnego sylikonu, może nie odpadnie, a naklejkę dam nową.

Ale ciekawie

Soho MDA Vario I
Fenixx MDA Vario II
Ja MDa Vario III

Ma ktoś może jeszcze coś z tej serii?

No ja nic nie mam z tej serii ;p

Ale mnie poebao 8O

Nie cieszę się z końca roku szkolnego tylko rozmyślam jak to będzie bez tych wszystkich ludzi...

Nie martw się- zawsze tak jest jak się zmienia szkołe- też tak miałem;)

Czy ja wiem? Ja miałem 3 podstawówki i nigdy nie rozmyślałem jak to bez nich będzie. A teraz mam kontakt jedynie z jednym kumplem z pierwszej podstawówki.

lukasz8 jakoś to będzie, przekonasz się że 80% tych ludzi ma Cię w dupie. Mam to na swoim przykładzie. Niby nasza klasa taka och ach a jak przychodzi do spotkania to jest 10 osób normalnych, reszta to obłudne skurczybyki.

Ja tam sie nie przejmuje, ze nie bede ich widzial ^.^.
Szkoda tylko, ze nie bede juz z dziewczyna w jednej szkole ;p. ot tyle

Br3w, wiem o tym doskonale, jednak zawsze sentyment pozostaje :P

to też zależy jaka była klasa- ja w gimnazjum w sumie na 30 osób utrzymywałem kontakt z pięcioma, podobnie w LO;p

Mnie tam bylo tylko szkoda po podastwowce, ale to pare godzin po komersie ^.^ potem mi przeszlo ; d.
Nie ma co sie spinac.. zycie ; d.

W LO to ja mam padaczkę. W gorzej zgranej klasie nigdy nie byłem :roll:

Zakończenie jest na 9:00? xDDDD

U mnie tak samo w podstawówce to taka zgrana paczka a teraz idąc ulica to niektórzy to jakby cie nie znali z podstawówki xd

popatrzcie mój poprzedni skuter :p mm jak cicho chodzł :D wcześniej tego nie docieniałem :P
http://www.youtube.com/watch?v=V9vDuIeOH1g&feature=related

A jaki był szybki xD