Łukasz, jestem ciekaw ile jeszcze Ci będzie działał ten telefon...
Powiem Ci szczerze, że sam też jestem Ciekaw... Na początku starałem się go szanować. Ale to używany, i tak miał różne ślady. Czasem spadł, wypadł, poleciał. Przyzwyczaiłem się do pancernego k800i. Od telefonu wymagam wytrzymałości. Wiadomo, że nie gram nim w rugby jak mój kumpel swoją nokią :D Ale nie płaczę jak jak mi upadnie na podłogę...
Co najśmieszniejsze ten drugi raz to na pewno przypadek, co do pierwszego to nie jestem pewien, ale kumpel był bardzo zaskoczony gdy obserwował lot mojego telefonu...
Pana, mojszy HTC wyleciał mi z ręki jak filma kręciłem jadąc skuterem, szlif przez jakieś 100 metrów ;] Do tego niezliczone upadki, przypadki, zgnioty, jedyny problem jaki mam to, prawdopodobnie, przegrzewający się proc, lubi się ekran zawiesić. Drugi minus jest taki że trochę waży cegła, no i gruby, ale coś za coś, klawiatura qwerty ftw!
Wizard, aka SPV M3000, kiedyś w Orange był dostępny ;] 195MHz kręcone do 260, aż 64MB ram, WM6.5.1 (Build 23085). Jak tak pomyślę to już ze 4 lata go mam...
Zobaczymy jak po wakacjach, czy uda się coś zarobić, przydałoby się coś nowszego do czego romy jeszcze produkują ;]