OT ŚLĄSKI!

qazwsxedc wrote:

Łukasz, jestem ciekaw ile jeszcze Ci będzie działał ten telefon...

Powiem Ci szczerze, że sam też jestem Ciekaw...
Na początku starałem się go szanować. Ale to używany, i tak miał różne ślady. Czasem spadł, wypadł, poleciał. Przyzwyczaiłem się do pancernego k800i. Od telefonu wymagam wytrzymałości. Wiadomo, że nie gram nim w rugby jak mój kumpel swoją nokią :D Ale nie płaczę jak jak mi upadnie na podłogę...

Łukasz: Fajnego masz kolegę :P

heh, ja swoim czasami ja wracam ze szkoły rzucam z korytarza do pokoju na łóżko i wiadomo czasem się odbije :twisted:

Właśnie wbiłem na s.net;*
Gość ma rolki 5,8g, i drugi napisał mu, że jak wsadzi 7,0g to mu wzrośnie prędkość 15-20km/h :idea:

Leże

" Łukasz: Fajnego masz kolegę [:P] "

Co najśmieszniejsze ten drugi raz to na pewno przypadek, co do pierwszego to nie jestem pewien, ale kumpel był bardzo zaskoczony gdy obserwował lot mojego telefonu...

Pana, mojszy HTC wyleciał mi z ręki jak filma kręciłem jadąc skuterem, szlif przez jakieś 100 metrów ;] Do tego niezliczone upadki, przypadki, zgnioty, jedyny problem jaki mam to, prawdopodobnie, przegrzewający się proc, lubi się ekran zawiesić.
Drugi minus jest taki że trochę waży cegła, no i gruby, ale coś za coś, klawiatura qwerty ftw!

klawiatura qwerty to jest miodzio;D chyba już jednak nie kupie fona bez niej;p

Soho co masz za furę? W sensie telefon.

qwerty :*

Wizard, aka SPV M3000, kiedyś w Orange był dostępny ;] 195MHz kręcone do 260, aż 64MB ram, WM6.5.1 (Build 23085). Jak tak pomyślę to już ze 4 lata go mam...

Zobaczymy jak po wakacjach, czy uda się coś zarobić, przydałoby się coś nowszego do czego romy jeszcze produkują ;]

Kup htc hd2 tylko, że codziennie będziesz go ładował :P

Ja się zastanawiam na co wymienię swoją N97 w tym roku, bo na razie kandydata nie ma... Bawił się ktoś omnią hd lub Nokią N900 ?

Erni, a po co masz wymieniać, jak działa i zadowala? :)

powiedzial ze mu sie znudzil i ze mi go podarujee :mrgreen:

i kolor mu nieodpowiada tez podobno :oops: :lol:

Siema wrocilem XD
Kumpel dzisiaj w apce zrobił kiere bmx'a ; d
Pomalowana na czerwono i gites ;D Teroz tylko licnziki jakieś i gyt malina ;D

Działa i zadowala, ale ja lubię nowości jeśli chodzi o telefony i symbian robi się powoli nudny, ale konkurencja też nic ciekawego nie proponuje :P

Bakuś, daj znać, jak Tobie się znudzi :lol:

Co sie stalo sie xD
? xD Bakuś o co chodzi ; < xD

Co tu taka grobowa cisza :?:

:lol:

http://www.youtube.com/watch?v=oBTGgT_V5F8&feature=channel

No miał Kolo pecha!
Ciekawe czy dostał mandat...

Mnie sie nie znudzi, jade na starym fonie juz ponad 2 lata i na zmiany sie nie szykuje bo mi wystarcza :mrgreen:

@qaz, za co mial mandat dostac :lol:? ze szlifa zaliczyl na widok policji :D ?