1 IX LO im. Klementyny Hoffmanowej [1ag] mat-biol-chem (ang-wyb) 139.33/200 2 IX LO im. Klementyny Hoffmanowej [1de] mat-hist-geogr (ang-wyb) 139.33/200 3 IX LO im. Klementyny Hoffmanowej [1c] mat-fiz-inf (ang-wyb) 139.33/200 4 IX LO im. Klementyny Hoffmanowej [1b] biol-chem-fiz (ang-wyb) 139.33/200 5 IX LO im. Klementyny Hoffmanowej [1f] pol-hist-kant (ang-wyb) 131.33/200 6 CXXII LO im. Ignacego Domeyki [1b-chem] mat-biol-chem (niem*-ang) 139.33/200 7 CXXII LO im. Ignacego Domeyki [1a] mat-fiz-geogr (niem*-ang) 139.33/200 8 XII LO im. Henryka Sienkiewicza [1a] mat-fiz-inf (ang-niem) 131.33/200
hmmm, a zachowanie się chyba nie liczy ?
Byłem w Wawie załatwiłem wszystko. Buchnęliśmy na pamiątkę zeszyt uwag, bo nadarzyła się okazja. No i uzyskałem wykształcenie podstawowe...
U mnie się to tak przedstawia ;] 1 T Samochodowe Nr 2 im. Czesława Orłowskiego (1SUZUKI) Technik pojazdów samochodowych (ang*-niem*) 66.44 na 200 2 T Samochodowe Nr 3 (1ABC) Technik pojazdów samochodowych (ang*-wyb) 86.44 na 200 3 T Samochodowe Nr 2 im. Czesława Orłowskiego (1MERCEDES) Technik pojazdów samochodowych (niem*-ang*) 66.44 na 200 4 T Samochodowe Nr 2 im. Czesława Orłowskiego (1TOYOTA) Technik pojazdów samochodowych (ang*-niem*) 66.44 na 200 5 T Samochodowe Nr 2 im. Czesława Orłowskiego (1PEUGEOT) Technik pojazdów samochodowych (ang*-franc*) 66.44 na 200
a tu moje ocenki Język polski 3 Chemia 2 Historia 4 Biologia 3 WOS 4 Geografia 2 Język angielski 3 Plastyka 4 Język niemiecki 3 Muzyka 4 Język rosyjski Technika 5 Język francuski Informatyka 5 Język włoski W-F 5 Język hiszpanski Religia/Etyka 4 Matematyka 2 Zachowanie 4 Fizyka 2
Egzamin gimnazjalnyCzęść humanistyczna 31 Część matematyczno-przyrodnicza 16
Ale to jest dosyć kosztowne ;) Trzeba chodzić z taką grupą kilkuosobową i się składać ;D
Chyba sobie nazbieram na okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne. Na początku myślałem o kasku z dodatkową ciemną szybą, ale okulary wyjdą taniej. Tata takie ma i są genialne.
Nie zdążyłem looknąć, ja teraz sobie zapisuje już te tematy z s.net na kompie...
Nie zdążę popić, bo gościa mam do poniedziałku. Ale już mi przeszło. Idę spać, bo nie mogę po tej Warszawie wyrobić. Nie wyobrażam sobie codziennej jazdy...
Kupiłem przedłuzke, ale na 80% jest nie założe, bo nie da rady na stopke go poetem postawić :mrgreen: moze sie uda a jak nie to poczekam i kupię boczną albo sprzedam. ta druga opcja to tylko jakbym miał na tym zarobić :D a zamówiłem jeszcze sprężynki sprzęgła i jutro zamówię hmm zastanawiam się ale pewnie linke gazu, osłonke wentylatora :D moja brzydka się zrobiła ;] na dniach będę musiał też przy okazji zmierzyć rozmiar paska.