br3w wrote:
Ja u siebie mogę jakoś rękę wsadzić ale wole czasze odkręcić :wink:
Z przymróżeniem oka - to ja wolę sobie rękę włożyć pod maj... niż czaszę:)
Pozdrawiam
br3w wrote:
Ja u siebie mogę jakoś rękę wsadzić ale wole czasze odkręcić :wink:
Z przymróżeniem oka - to ja wolę sobie rękę włożyć pod maj... niż czaszę:)
Pozdrawiam
a na poważnie to idę spać;D spokojnej!
to spokojnej qazik ;P
Wiem czemu twoi rodzice nalegali na czerwonego ^^ bo bezpieczny kolor xD
Wodzu - hahahaha xD Ales udupil ;D Dobree ;D
Ja mam takie ciulate wejscie na zarówke ze ledwo co ja wyciągam. jeszcze taka jakas guma na zarkowki ze miazga ! : D
Spaliły mi sie wszytskie mijania, sram na to. Jezdze na długich ;D
marcinwrk wrote:
Spaliły mi sie wszytskie mijania, sram na to.
Zdemotywowało mnie to, sam nie wiem czemu :P
Wiem, że by wzięli, ale nawet nie miałem kiedy tam wymienić.
Majk, ja tez niewiem czemu xDD
Ide spac. Dobranoc ;**
Jutro do budy cisne XDD
Łoho, zaś sie opierdalać. w czwartek nie ide bo targ, a w piatek po swiadectwo ;d
Marcin, świadectwo z promocją...? :mrgreen:
Ta na pewno :lol:
Ja też się nie popisałem. Olałem wszystko byle zdać z niektórych przedmiotów tylko :roll: muszę to zmienić.
Panowie, cieszcie się, że żarówki w Multipli nie wymienialiście, bo tam trzeba deskę rozdzielczą rozbierać, by to zrobić :-P (Żarówka H7 a te się często palą :-D)
Jutro jadę do WORD-u się na egzamin zapisać, jestem ciekaw jaki mi termin dadzą, bo mimo wszystko, miło by było dość szybko zdać :-P
TheVill // FenixxPl
P.S: Może stare, ale ja to uwielbiam:
joemonster.org/art/10795/Jak_motocyklisci_odczytuja_znaki_drogowe_
:-D
A ja właśnie wstałem :P
Czekam teraz na kuriera bo miał przywieść Cb radyjko xd Stary zamówił i muszę odebrac paczkę :evil:
SV no to teraz będziesz nadawał w eter;D
Elo!
Wczoraj wróciłem, byłem taki przyjebany, że padłem.
Pogoda może nam nie dopisała ale i tak było zajebiście.
WiFi było, ale jakieś zjebane, bo raz działało, a raz nie. więc tylko na gg wbijałem i muzykę ściągałem.
Poczytam co tam napisaliście, i zabijam się do bzyka.
No CB sie przydaje :P.
Odczulismy to na wlasnej skorze w poniedzialek jadac GTS Katowice-Zabrze :P.
Jak mama przyjedzie z pracy to zabieram sie do montazu i strojenia Cb ;) Coś wczesnie kurier jeździ bo u mnie był już po 9 xd
Mam impreske z kolegami na zakończenie roku, ale jazdaa ;d Dziewczyny będą :P
"Który chciał żeby mu zdać relacje jak GECKO trzyma? Już nie pamiętam [:P] "
No ja czekam na sprawozdanie :P
Na coś jeszcze miałem odpisać, ale zapomniałem ;/
Edit: Już wiem. Co do chodzenia do szkoły. Wczoraj w nocy jak siedziałem z dziewczynami uświadomiłem sobie, że w piątek zamyka się ważny rozdział w moim życiu. Rozstaję się z ludźmi z którymi się wychowałem, byłem z nimi od 6 roku życia. Teraz to wszystko się kończy. Wiadomo, zawsze można się tam spotkać, ale to już nie to samo. Dziś byłem w szkole godzinkę, po czym wszyscy się zawinęliśmy, może śmigniemy skuterami nad jezioro, większą grupą. Jutro nie ma lekcji, tylko do kościoła. W piątek jeszcze razem jedziemy do Wawy ze świadectwami i koniec ;(
Jeszcze dwa tygodnie temu cieszyłem się z tego końca roku, teraz mam napady smutku o_O
Fenio, Br3w jednak nie odeszliście z s.net?
Sv80 wrote:
Mam impreske z kolegami na zakończenie roku, ale jazdaa ;d Dziewczyny będą :P
fest atrakcja :mrgreen:
Majker - a le ja mówię o wyglądzie, walić co zrobil producent, będzie miał więszy opór? no niech ma, mój tez niby ma teraz większy opór i znajomy mówi, że tak jakby ciągnął dwa skutery ale ja to wale bo jeździ tak samo jak wcześniej a powinien lepiej bo są większe i koło robi większy obrót w tym samym czasie.
SV weź gumki :lol:
A więc gecko trzyma jak na klej i nic nie brudzi przedmiotów przyczepionych. Nic się nie ma prawa ruszyć ^^
a jak na dziurach czy progach zwalniajacych ? :oops:
Trzyma :mrgreen:
Żeby odkleić od tego telefon nie można ciągnąć w górę, najpierw trzeba przekręcić i dopiero ciągnąć inaczej nie puści :P