OT ŚLĄSKI!

Grocik, tu nie caritas albo PCK;p

Brew, ja bym z Was lał gdyby tam przyjechała policja, albo jakiś debil by spowodował przez Was wypadek- mielibyście "Wąsko";D

No niestety qaz

Jak byłem młodszy to co najwyżej siadałem z kumplami na murek i machaliśmy kierowcom. Większość odmachiwała :D
Grocik, ja tam też jeżdżę na rowerze. A wachę mam. Tak dla sportu, rekreacyjnie :)

Dla sportu zawsze można, teraz wakacje.
Bo tak w roku szkolnym miałem codziennie 2godziny w-f więc kondycja jest :D

ja miałem 2 godziny wf'u na tydzień, ale i tak nie chodziłem i dlatego mam 3;p nie bierzcie ze mnie przykładu;p

ale qaz przykład dajesz dla nas młodszych :lol:
ja 10godzin tygodniowo i w całym roku szkolnym nie opuściłem żadnej (chyba, że chory)

No ta dunlopa chyba mnie przekonuje chyba się zdecyduje ;)

My raz robiliśmy taką akcje w zime u kumpla koło chaty. Robiliśmy takie duże kule ze sniegu i jak nic nie jedzie to zastawiamy nimi całą drogę i potem w krzaki się chowaliśmy xd Ale była polewa, niektórzy wysiadali i zgarnywali kule na pobocze a jeden koleś przypier**** w te kule to mu chyba rejka się zgieła :D Tylko lipa jakby psy jechały...

Muszę się wam pochwalić, ostatnio sam wymieniłem żarówkę z przodu :mrgreen:
Pierwszy raz to robiłem, największy problem to kupić taką samą.
Przeraziła mnie moc, tylko 15W

Ten kto nie wymieniał nigdy żarówki w aucie albo w motorze może się śmiać, ale wbrew pozorm nie jest to takie łatwe, bo dojścia są takie, że szkoda gadać!

Sv - nie! po co bedzies ztaką chuda kupował? jak już kupujesz to weż balonową.. :|

qaz w golfie to masz łatwiznę :]
Spróbuj zmienić w Megance to jest dopiero hardcore.

http://www.youtube.com/watch?v=eZWqU9X6PR4

Ja kiedys wymienialem w kingwayu fonero :roll:.
To jest dopiero masakra ; d . Trzeba bylo czasze opuscic. ;/

Ja u siebie mogę jakoś rękę wsadzić ale wole czasze odkręcić :wink:

Ja to robilem na poboczu .. .
Dziadek wracal z pracy i mu sie przepalila.
Pech chcial, ze akurat jechali Panowie ... i kazali usunac usterke albo wiadomo co :roll: .
Wkoncu sie potem zlitowali i chcieli puscic, ale co to dalo, jak juz mialem czasze odkrecona ;p.

Brew, wymieniałem żarówkę w Thalii znajomego- nigdy więcej!

a tak na marginesie, to pierwotnie miałem mieć taki sam kolor golfiarza, jak ten na filmiku;p bo rodzice się uparli, no ale jak tak patrze to tragicznie w tej czerwieni nie wygląda;p

KOS, co Ty pieprzysz - skuter najlepiej się prowadzi na oponach o takim rozmiarze, jakie zaleca(montuje) producent - jeśli seryjnie ma takie, jakie ma, a nie balonówki, to będą najlepsze.

Qaz, w banknotach mam.

Majker, to dziwne że robią takie kłopoty z tą walutą!

Dolary nowozelandzkie bym wymienił, ale lity - zapomnij... Wszystko, wszystko, tylko wschodnioeuropejskich brak.

gdzieś w okolicach suwałk i tamtych stron by to brali z ucałowaniem ręki;)