Dobry rower, kolega podobne mtb przerobił na dirt, kupił lagi ze skokiem 130 zajebiste :) rozne głupotki na prawde fajny rower.
A ja takie coś
jak przyjdzie to dam znać! :) miałem brac rózowy ale jednak wziąłem czarny xD
A co to za marka jest?
Ile dałeś?
Fajnie ;D Czarny lepszy, ale wg mnie lepsze są te co idzie sie na nich poskokac ;D
Cisne, pozder ;*
Nie dużo, no to nie jest profesjonalny, ale poskakac sobie poskacze a jak cos sie z psuje to naprawie boze.. od razu będe musiał siodełko zmienić i potem powoli powoli... przynajmniej skuetra nie bede katować :mrgreen: a ten bmx jest z anglii stał na wystawie.
Ja tam skutera nie katuję i tak ;)
18zł za przesyłkę takiego roweru?
Tanio :D
Strasznie tanio!
Ja za kask płaciłem prawie 50zł DHL'owi.
qazwsxedc pobraniówką?
Ja za przedpłate 20zł(kask)
To nie była tak do końca pobraniówka, bo kurierowi płaciłem tylko za przesyłkę;)
Na zakup mam 150 zeta ;)
Chodzi mi o dobrą oponke do jazdy na suchym i zeby na mokrym też się sprawdzała...
Takie coś nada się ? xd
http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?cPath=419_422_459&products_id=2230&osCsid=16f166100542b2362fdeea7ce8933cb3
Ja jeźdze teraz na Maxxis'ach- świetnie ogarniają na mokrym;) Polecam!
Panowie, gdzieście się podziali? bo chyba się nie uczycie?;p
Ja jeździłem sobie rowerkiem :twisted:
Chyba jutro do szkoły nie ide, a propos oponek ta Heidenau powinna być dobra, ja do swojego kupiłem Mitasa, bo miałem nie dużo kasy. Bo jednak 13 są droższe 8O
No napewno, to tak jak w samochodach, im większy lacz tym droższy, no chyba że chcesz jakiś nietypowy mały wymiar to też zabulisz;p
To mówicie że ta heidenau zda swój egzamin w Sv-ce? :D
Ja to dopiero w piątek ide do sql bo nie ma sensu wcześniej xd
qazwsxedc wrote:
Panowie, gdzieście się podziali? bo chyba się nie uczycie?;p
Podczas dzisiejszych bajów zszedłem 9 kantorów i 4 banki żeby wymienić 40 litów na złotówki, wniosek - tylko w NBP w Katowicach albo Gliwicach ;] Tak właśnie się uczę.
Heidenau jak ja szukałem oponki bardzo chwalili, sam nie miałem :mrgreen:
a ja w sumie pierwszy raz o tej firmie słysze;p
Majker, a masz to w bilonie czy banknot?
Znowu zamuła, ja cały czas teraz rowerkiem jeżdże.
Jak ktoś chętny może mi przesłać pieniądze na wache :P
Dzisiaj z kumplami staliśmy w kamizelkach odblaskowych i ze strugiem stolarskim jako "suszarką" ale beka była :mrgreen: jak zwalniali. Jeden to tak speniał że włączył kierunek i chciał spierdzielać w boczną :lol:
SV ja bym brał tą ;] http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?products_id=3335&osCsid=16f166100542b2362fdeea7ce8933cb3