OT ŚLĄSKI!

Trzeba, z tym, ze w antykwariacie strasznie slabo placa :roll:

A ja dzis sobie obejrzałem Zakup Kontrolowany, gość kupował sportowe autko do 10 tysi z lat 80-90. Oglądał ktoś? Ten gość taki przymulony był że szok xd

sv: I co w końcu kupił ? Ja jeśli mam coś oglądać o samochodach to jedynie top gear :P Tak uwielbiam te program, że nawet czasami powtórki oglądam

nic nie kupil ;p.
ja widzialem wczoraj ten odcinek, ziomek jak ziomek :P

Też oglądłaem :D

Nie chce ktoś kupić podręczników do ŚlTZN? Klasy 1-3 dostępne jak coś ;]

Też uwielbiam oglądać Top Gear ;) Najbardziej to mnie rozwala Clarkson z tymi swoimi żartami o Stigu xd

Ja tam w sumie nie bardzo pałam miłością do Top Gear.
Ogólnie tv oglądam bardzo rzadko, ale jak już oglądam, to automaniak, zakup kontrolowany, uwaga pirat .

Teraz musze sie skoczyc do garazu, bo jak go nie ogarne to za pare dni autem nie wjade ^.^ .

Jaką polecacie oponkę do mojego Peugeota bo moją już nie ma bieżnika wcale xd
Orginał to michelin 100/90-10. I mam pytanko czy oponka np. 130/90-10 podejdzie do koła 10?

Z tym nie powinno yć żadnego problemu natomiast nie wiem ile masz miejsca wolnego między kołem a karterem?

sv, looknij tutaj ^^
http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl

Ja tutaj kupilem swoja oponke ;)
Continental Twist, w poniedzialek przelalem pieniadze, w piatek juz byla :D POLECAM!

Jaki masz budzet? 200zl?

zobacz ta
* http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?details=Ordern&cart_id=71663555.1132.5835&typ=D-M69006&ranzahl=1&Breite=100&Quer=90&Felge=10&S_Z=-&weiter=10&Ang_pro_Seite=10&Transport=P&dsco=1132&m_s=1

Jeżeli chodzi o TVN Turbo, ja oglądam "Uwaga! Pirat", "Zakup Kontrolowany" i czasem "Wypadek - Przypadek". Na BBC Knowledge "Top Gear'em" też nie pogardzę ;)

Mógłby mi ktoś polecić jakiś dobry sklep rowerowy w Rybniku i ewentualnie okolicach(do 10-15km)? Szukam klamkomanetki Shimano ST-EF50, tył, 7-biegowa, czarna.
Byłem już w:
-www.cykloplus.pl - Tylko zestawy i to za 109zł.
-www.bike-system.com.pl - Mają, ale srebrną.
-www.rowerownia.pl - Mają zestaw. Nawet może być, ale wolałbym pojedynczą klamkomanetkę, bo kasę pożyczam od brata.

130 nie ma szans. 110 wejdzie.

Jo tam na zadne filmy i programy nei patrza o samochodach. Jakoś mnie to nie fascynuje ;D

arcio a Ty masz wkoncu tego bmxa? ;D bo mi tata kliknął kup teraz na allegro i czekam na niego :)

jak wchodzicie na nasza-klase tez Was przekierowuje na nk.pl ? nie wiem czy to autoryzowane przekierowanie czy jakis atak hackerski i proba zdobycia poteznej bazy danych :P

dzisiaj cos zmieniali na nk i kazali akcpetowac regulamin

Kosik, nie. Kupiłem MTB. Merida MATTS 10-V. A co Ty kupiłeś?

Aha XD
Ja cisne na plac. Pozder ;**
;D

Też mam meride, tylko moja ma już 4/5 lat. Na razie tylko pedały zmieniałem na metalowe :idea: