OT ŚLĄSKI!

Kupta sobie jakieś 'egzotyczne' maxi, to jest dopiero 'niepospolite' :P

A tak na marginesie, ostatnio widziałem jakąś dziewczynę na, prawdopodobnie, Scarabeo, oczywiście z silnikiem >50ccm. I mówcie co chcecie, takie rzeczy cieszą bo niewiele maxi można spotkać w Katowicach (centrum) ;]

Co do głosowania, pomimo swoich 'akcji' - Korwin ftw, jak dla mnie jedyny polityk który mówi to co myśli, a nie to co mu podpowiadają PRowcy ;] A że ma uprzedzenia... każdy człowiek jakieś ma, większe lub mniejsze.

Soho wrote:

Korwin ftw, jak dla mnie jedyny polityk który mówi to co myśli

True, true...

yeah ;D

A btw, mozna tutaj używać slow wulgarnych?
Bo na s.net dla starych bywalców, inne zasady były :lol:
Wole sie zapytac, zanim dostane urlop :mrgreen:

Revo, można ale nie za dużo;p ogólnie lepiej nie!

arcio1 wrote:

Ja u mnie nie widziałem jeszcze ani jednej NSR'ki.
Bakus, ile kosztuje A1? Nie chodzi mi of kors o łapówę tylko ile się płaci za kurs :D

o kurde juz pare razy Wam to na ot pisalem :lol: cena kursu podobna do tego jak na A - ok 1000zl. potem wystarczy wyjezdzic 10h (ok 400-500zl) w osk i mozna isc sie zapisac na egzamin (zdajemy tylko praktyczny).

qazwsxedc wrote:

Revo, można ale nie za dużo;p ogólnie lepiej nie!

Okej ^^
Jakos dam rade :PP
Tylko chcialem sie zapytac xD

500 za jazdy, a za egzamin ile?
Czy mówisz o A1?
1000 zł kurs + 500 zł jazdy + x zł egzamin?

140 jak dobrze pamietam

Panowie, dbajmy o szlachetność języka;D
w końcu zamiast pisać kurwa można napisać zaiste!! albo coś w ten deseń;p

Bakus,szajse, nie trzeba zdawać egzaminu teoretycznego?

Qaz, wystarczy ze ja jako Polak, który nigdy się nie uczył Polskiego, na s.net'cie ludzi poprawiałem , omajgad!

To się nazywa hArdKoR :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=1e1g-YBOjkw

To jest chartkor;p

Nie Revo, ponownie nie trzeba bo zdawales go juz na A1 :P

Qaz, nie ma to jak bonkers ^^

bakus, ale mi chodzi o teorie na a1 ^^

U nas jak sie zda na a3 (skuter) , to trzeba i potem zdac teorie na A (do 25kw), jak i od 21 lat (>25kw)

a w Poslce jak robisz A1 to zdajesz teorie i praktyke, a potem zdajac A i majac A1 zdajesz tylko egzamin praktyczny ;)

Sa w tym plusy i minusy..
Ja osobiście jestem za tym, zeby i teorie zdawać ^^
Tak samo zeby prawo jazdy, nie wazne czy to na A czy na B badz C..
mialy wazna teorie przez tam 10 lat, i potem od nowa trzeba ja zdawać.
Sami wiecie ze prawo się często zmienia, i jak masz je znac ?

Tak to się co najmniej trochę jego nauczysz xD

naucze sie pytan do testow na pamiec, a prawo i tak oleje po ponownym zdaniu, tak to u nas wyglada :mrgreen:

Siema!
Bylem dzisiaj zdac mate to przychodze i gadam dzien dobry i chcialem zdac to blebleble.. ;D A ona mi na to. tak w skrócie, Ty i tak sie tego nie nauczysz bo zapomnisz. Spiepszaj. Dziękuje,dowidzenia XDD
Sialala ;D
Wszytsko zdane ! Przyjęli mnie juz do szkoły ! Bylem o prakty załatwic. Powiedziała ze jeszcze 2 ma do przydzielenia. Kto pierwszy ten lepszy mi powiedziala. Do jutra jej musze zaniesc podanie i zyciorys. Z ranca pojade i na 9 do budy sie nudzić ;D
Ta. Jak te prakty wypalą to bedzie elegancko. A w lipcu w wakacje bede musiał ciulac na prakty na okres probny. Ale mam nadzieje ze dam rade ^^

A potem sie dziwia, czemu tyle ludzi na jednośladach bez myślenia jezdzi.. :/

A potem tacy ch*je nam opinie niszcza, agrr
Tak tak qaz, wstrzymałem się :d

nie wiem co masz na mysli mowiac ze jezdzimy bez myslenia. myslenie nie ma nic do znajomosci przepisow :roll:

poza tym motocykle a skutery to dwie rozne bajki i obydwie rzadza sie swoimi prawami :wink: