Kupta sobie jakieś 'egzotyczne' maxi, to jest dopiero 'niepospolite' :P
A tak na marginesie, ostatnio widziałem jakąś dziewczynę na, prawdopodobnie, Scarabeo, oczywiście z silnikiem >50ccm. I mówcie co chcecie, takie rzeczy cieszą bo niewiele maxi można spotkać w Katowicach (centrum) ;]
Co do głosowania, pomimo swoich 'akcji' - Korwin ftw, jak dla mnie jedyny polityk który mówi to co myśli, a nie to co mu podpowiadają PRowcy ;] A że ma uprzedzenia... każdy człowiek jakieś ma, większe lub mniejsze.
Ja u mnie nie widziałem jeszcze ani jednej NSR'ki. Bakus, ile kosztuje A1? Nie chodzi mi of kors o łapówę tylko ile się płaci za kurs :D
o kurde juz pare razy Wam to na ot pisalem :lol: cena kursu podobna do tego jak na A - ok 1000zl. potem wystarczy wyjezdzic 10h (ok 400-500zl) w osk i mozna isc sie zapisac na egzamin (zdajemy tylko praktyczny).
Sa w tym plusy i minusy.. Ja osobiście jestem za tym, zeby i teorie zdawać ^^ Tak samo zeby prawo jazdy, nie wazne czy to na A czy na B badz C.. mialy wazna teorie przez tam 10 lat, i potem od nowa trzeba ja zdawać. Sami wiecie ze prawo się często zmienia, i jak masz je znac ?
Siema! Bylem dzisiaj zdac mate to przychodze i gadam dzien dobry i chcialem zdac to blebleble.. ;D A ona mi na to. tak w skrócie, Ty i tak sie tego nie nauczysz bo zapomnisz. Spiepszaj. Dziękuje,dowidzenia XDD Sialala ;D Wszytsko zdane ! Przyjęli mnie juz do szkoły ! Bylem o prakty załatwic. Powiedziała ze jeszcze 2 ma do przydzielenia. Kto pierwszy ten lepszy mi powiedziala. Do jutra jej musze zaniesc podanie i zyciorys. Z ranca pojade i na 9 do budy sie nudzić ;D Ta. Jak te prakty wypalą to bedzie elegancko. A w lipcu w wakacje bede musiał ciulac na prakty na okres probny. Ale mam nadzieje ze dam rade ^^