OT ŚLĄSKI!

Nie ze Ty tak jezdzisz, tylko ze na przyklad taki koles Ci wyjedzie..
Jestes na przyklad na rondzie, to masz pierszenstwo..

A taki Ci wyjedzie i bedzie jedno wielkie bum :d

Btw, lece juz spac :P
Trzymajcie sie :*

to chyba wiadomo ze ludzie maja zdrowy rozsadek 8)

Niewiem o co chodzi ale wtrące swoje 2 grosze tutaj !!
U mnie na miescie był dzisiaj wypade. Skrzywowanie, babka w golfie wymusiła skuterzyscie. Zapierdolił. Karetka.. Niewiem co dalej. Poszukam na necie.. Baby pieronskie.. Niby lepsze od facetów w prowadzeniu na badaniach. Teraz widac ze gówno prawda.. Spieszyla sie i teraz ma.. Na sumieniu chłopaka..
Pamietajcie ! Smierc nadejdzie z kazdej strony, nie wiadomo o której godzinie,minucie,sekundzie ani nie znamy daty.. Taka prawda. Niema co sie spierac. Wiec skonczmy ten głupi temat. Zmienmy go ! ;]

Marcinek, nie dupc, nie wiesz, czy zginął...

Jutro jadę na rekonesans w celu kupna kasku otwartego - jakieś 1,5 roku temu, pamiętam, widziałem w takim jednym sklepie w Zabrzu-Grzybowicach lekko porysowanego Grexa z wystawy za 100 zł - ciekawe, czy i teraz trafi się jakaś okazja ;D

u mnie tez ostatnio podobna sytuacja.. facet na 600rr dojezdza do swiatel i jechal wolno bo bylo czerwone, mowie to z reka na sercu ze jechal wolno. za nim babka ze 30 lat w golfie sie zagapila i by mu w dupe wjechala gdyby w ostatniej chwili koles nie odbil do kraweznika a ona do osi jezdni. i jeszcze otwarla szybe na swiatlach i zaczela sie na niego drzec. to po zapaleniu zielonego tylko zobaczyla jego plecy :mrgreen:

No nie wiem. Przeciez nic nie godom to nie dupc fleków ;> :d
Napisałem to zeby se było.

Pany, a'propos tego kasku otwartego - czy jesteście w stanie mi coś polecić? :>

Elo !.
Ja tam dziś dostałem zjebkę od sąsiada mojej laski, że mu za bardzo na dupie siedziałem :P.
Koleś jeździ pełnoletnim fordem orionem, a sapa się jakby jeździł nowym Porsche :roll:.
Pomijam już fakt, że jechałem za nim w takiej odległości, że dałbym radę zapanować gdyby tam coś, ale przetłumacz dziadowi ... .

Lej na pierników. Sąsiadom ciągle śmierdzi jak coś robię ze skuterem i im opary lecą do domu :lol:

Patryk, on wie lepiej ! Za uja nie przegadasz. Wiem jak to jest. Ty swoje on swoje i tak w kołko macieja. Oke spierdalam. Pozder Panowie ! Jutro jak wróce z budy to zdam relacje ! ;]

No . Tłumacze mu , a ten dalej swoje, to wkońcu skończyłem z nim polemizować , bo potem będzie latał i pierdzielił jaki to ja ' niegrzeczny ' jestem :P.

Witam Panowie;D ja już jem obiado-śniadanie, bo dziś nie będzie czasu na lunch pod uczelnią;D
U mnie super pogoda, ale nie za ciepło, choć to całkiem dobrze bo musze jechać w gajerze;p

Hey ;)
Dzisiaj do szkoły na 9:45 ;D
U mnie zajefajnie słoneczko świeci. Wczoraj byłem w myjni bezdotykowej, bo przedwczoraj jak padało, jeździłem po zajebistym błocie. No i jak przyjechałem to oczywiście zaczęło padać. Dobrze, że mam pokrowiec, bo byłbym 5zł w plecy ;D

Piona !.
Ja poszedlem na 8 jedna lekcja, potem 1h przedstawienia i na chate :P.
W miedzyczasie poszedlem poprawic polaka na 4 :P, ale babka powiedziala, ze zalatwione ;p i nie musialem nic odp ani pisac ; d.

Ide 'wypieścić' Kymakacza :P :P

Siema.

Mnie dzisiaj w sql nie było to przynajmniej Rox'a umyłem :P
W sumie to tylko pójdę w ten piątek, bo zwalniają nas po 5 i przyjdę dopiero na odebranie świadectw :P

Teoretycznie miałem dziś 7 godzien, teoretycznie, bo po 5 lekcji zerwałem się z trzema kumplami i pojechaliśmy na pizze koyotem i zipem :P

Jutro mam bal na zakończenie szkoły, nie chce mi się iść, ale chyba muszę...

Bal na zakonczenie szkoly 8) brzmi jak w przedszkolu ; d.
U mnie jest komers , kto chce , ten placi i idzie , z klasy idzie max 5 osób ; d.

U nas mówią na to bal gimnazjalny :P

Jakoś mi się to ni widzi, tym bardziej, że imprezowiczem nie jestem, tancerzem również. Ale pójdę, ostatnie dni z tymi ludźmi :D

Ja tez nie lubie takich klimatow :-)