OT ŚLĄSKI!

heh, zobaczymy co z tego wyjdzie ^^
Mam nadzieje ze zdam rok,szczegolnie ze to moj ostatni :mrgreen:

Ide dalej cos kombinowac, cya :*

No 3m się Revo 8)

Niedługo wybory :mrgreen:
Niektórzy z nas mogą głosować ^^
na kogo głosujecie :?:
Ja na Bronka :wink:

U mnie chcą głosować na Napieralskiego, fajnym być jest fajny, ale to nie wszystko. Tak naprawdę szanse ma nikłe, a większość ogób które znam wybiera między Bronkiem a nim. Mogą przez to podzielić głosy i witaj 5 letnie panowanie PiS'u :mrgreen:

Prezydent i tak guzik może w tym kraju;p
Ja najchętniej bym głosował na Olechowskiego. Bronek...mnie jakoś nie przekonuje, podobnie jak Klon;p
Napieralski całkiem spoko- szacun po debacie.

Trzeba wybrać mniejsze zło. Jak znów będzie klon to nic się ni ruszy w Polsce, będą znów się rzucać gównem i błotem.

no niby tak, ale Bronek wydaje mi się taki bezpłciowy i jeszcze do tego dziennie wali kilka gaf!
Uważam, że nie powinien wygrać ani on ani klon;p tylko ktoś spoza szeroko rozumianego układu politycznego.

A moze ReVo niech idzie na prezydenta? ;D

Napieralski nie jest zły, ale niech trochę ogłady w polityce nabierze - jest strasznie podatny na wszelkie zewnętrzne bodźce, o czym świadczy to, że na potrzeby kampanii został strasznie zmieniony przez PR'owców... Bronek ma wady, ale to najlepszy kandydat. Konserwatywny, ale jednocześnie z wizją, dość nowoczesny. Wspólnie z Tuskiem, o ile ten będzie rządził tak, jak na początku swojej kadencji, mogą zrobić coś pożytecznego. PiSowi wypada już podziękować - mimo szczególnie ostatnio nieidealnych rządów Platformy, i tak wypada wyraźnie gorzej niż PO. :)

Ja jeszcze nie mogę głosować :(

Qaz nie filozofuj. Są 2 opcje PiS albo PO. Revo może kiedyś :mrgreen:

i to jest chore w tym państwie, bo od zawsze wmawia się ludziom, że nie mogą mieć tego co chcą, tylko muszą zaciskać pasa i wybierać mniejsze zło- TO JEST CHORE!

Zamieniłem się z kolegą za pedały metalowe i moje scentrowane koło na koło z tarcza + zacisk i linka :D tylko nie mam mocowania, więc albo jakos zrobie/przyspawam albo opyle :P

Nie jest to chore tylko takie są realia. Napieralski się nie przebije i już, choćbyś postawił kloca xD

Ja bym nie zasypywał gruszek w popiele- do niedzieli jeszcze troche czasu i nie wiadomo co się jeszcze wydarzy.

lukasz8 wrote:

Hornecik jest zajebiaszczy, ale ja bym się na tym zbił :D
NSRa fajna, ale strasznie pospolita. Właśnie ciekawy byłem jak z pozycją. Mnie strasznie nakedy kręcą nie wiem czemu :P
Ty miałeś legalnie a1? czy 125/50?

niby pospolita ale w moich okolicach widzialem moze z 4-5 sztuk. mialem a1 :wink:

Ja u mnie nie widziałem jeszcze ani jednej NSR'ki.
Bakus, ile kosztuje A1? Nie chodzi mi of kors o łapówę tylko ile się płaci za kurs :D

No i jak wyglądała sprawa ze zrobieniem A ?
Miałeś jakieś zniżki?
Jak to wygląda w rzeczywistości, opłaca się to A1, bo zdania są podzielone :P

Revo, co do nauki to tetrahydrokannabinol pomaga, i to jest sprawdzone.

Ja bym głosował na Mikiego, albo Endria, bo i tak nie wygrają xD

<ankon> Mariusz, jesteś homo sapiens?
<mariusz> A zajebać Ci?

by kretyn.com

Artur, w rybcu pod tyglem stoi często NSR, ale zajeżdzone straszne- kiedyś się ze mną regaciło od Levina aż do kościuszki- na maksymalnej by mnie odsadził, ale na odejściu go robiłem;D

Pod czym?
Sorry, ale ja tam na Rybniku za bardzo się nie znam ;)

wiesz gdzie jest Technikum Górnicze koło Bazyliki?
No to właśnie tą szkołę nazywa się tyglem od skrótu TG;p

Jeejku, napisalem przed chwila post, i ktos go skasowal?