OT ŚLĄSKI!

W zeszłym roku tak miałem, z tym, że nie jest możliwe 4,74, a 4,73 :P

Czytałem ostatnio o 125-kach na 125.pl . Piszą tam, że ten Hyosung to dobra firma. Koreańska.
Łukasz, mój brat będzie miał 7.72.

Łukasz i takie coś to jest największy demot!!!!

Ale znaleziony na komixxach. Mój brat 2 godziny teraz oglądał komixxy. Do 80 strony dojechał. Boszzz, że też on nie ma co robić.
Qaz, Ty cały dzień siedzisz na skuterowo.com? :D Bo mam takie wrażenie, że pierwszy wchodzisz i ostatni wychodzisz.

Ten temat "jaka wóda najlepsza" dość szybko wyleciał, z tygodniową nagrodą dla autora :-P

Teoretycznie, miałem się dzisiaj na jazdy kat. A umówić, ale mój instruktor zachorował :-D

Demot z średnią prawdziwy, znam kilka osób w podobnej sytuacji, nie są szczęśliwi :-]

Hyosungi z tego co o nich słyszałem mają dość dobrą opinię, sprzętów dobrej jakości za dość niską cenę.

TheVill // FenixxPl

Ja też teraz lecę komixxy, xD

"brat będzie miał 7.72" To nieźle, pogratuluj xD

Rozumiem, że 4,72, Współczuję, w zeszłym roku tak miałem, pierwsze świadectwo bez paska o_O

Hyosung robi te nowe "Junaki" z tego co się orientuję.
Ten Gt, ma podobno ramę od jakiegoś suzi 500 o_O

Fajna furka, tania, ale nie ma lansu, że jakaś super marka :P

Ciekawy jestem jak to jeździ, bo to 4t, ale w v-twinie

Też ostatnio zarejestrowałem się na 125.pl

Artur, bo ja poporstu jak jestem na hacie to zawsze mam włączony komp i muze, więc jakoś tak odruchowo zawsze spojrze i coś napisze, w końcu to nie ładnie komuś nie odpisać:P

Łukasz, nie 4.72, 7.72 xD
Nie no, pomyliłem się.
Byłem dzisiaj na Focusie w Rybcu, stoi tam na parkingu (pewnie codziennie, bo zawsze jak tam jestem to on tam stoi) taki fajny naked. Suzuki GS500.
Qaz, zawsze jest opcja "Cytuj". I masz parę dni wolnego od skuterowo.com :D A teraz jest looz, bo koniec roku szkolnego i sobie można posiedzieć :D

Ja podobnie, ale mniej pisze, a ty 1170 postów o_O

Taki ten hyosung zajebisty, ale w powietrzu ;/

skoro suzi gs500 to fajny naked to malo nakedow jeszcze widziales :P

Artur, nie bede ukrywał, że jakoś nie umiem się przekonać do tej opcji.
Mam nadzieje, że nie masz mi za złe, że pisze Ci po imieniu??

Bakus, rzeczywiście mało nakedów widziałem. Tak po zdjęciach to ten Twój szerszeń bardziej mi się podoba, ale to nie znaczy, że gs500 nie jest fajny ;)
Ostatnio mi się zaczęły nawet podobać te nakedy bardziej niż ścigi. Ale nie cierpię chopperów.
Qaz, jasne, że nie ;)

Ten hyosung ma właśnie ramę od gs500 :P
Bardzo podobnie wyglądają. Też lubię takie proste nakedy.

Jeśli chodzi o 125 to Daelim Roadwin też jest fajny ;)
Był nawet na s.net gość, który go miał. Jak chcecie to dam wam link do jego tematu. Chociaż od razu ostrzegam, że znaki interpunkcyjne używa sporadycznie ;)

Na fotach jest świetny, ale na allegro go nie zastałem :D

Szkoda, że to powietrzaki...

Ja spadam, do jutra.

Ma ktoś pomysł jak w nokii 2610(bez "blutofa" i irdy) wgrać jakąś muzykę? Przez mms sie nie mieści :evil:

Ani na allegro, ani na otomoto go nie ma.
Ja jeszcze troszkę posiedzę i też spadam.
Grocik, a masz USB?

Też nie mam

A kartę pamięci? po co wgrywać na stary telefon?

co jak co, ale Wam powiem ze po przesiadce teraz juz nigdy nie chce miec do czynienia z 2t :mrgreen: