OT ŚLĄSKI!

Powiem wam że już mam dość oglądania i regulowania gaźników na całe życie :roll:

hahahahahahahahaha :D
Siema w ogóle ;P

Witaj Artur;D jaka pogoda w Rybcu??

Od 8:00 parę godzin padało, ale potem przestało. Na chwileczkę wyszło słońce, ale zaraz się schowało i teraz nie pada, ale tak ponuro jest na zewnątrz.
Temperatura 15*C ;)

No to temperatura jak u mnie. Byłem w zabrzu przez południe to tak było 12 stopni i jeszcze burza.

Taa, ja mam srednia około 3,4 i tak b. dobra, rok temu około 2.8 :) włąsnie wrociłem z piwnicy po kolejnej dawce naprawiania roweru ;] cały zas naprawiam złomy ;P

Ale swoje czy ludziom?

br3w ja kupuję na s-x-t.pl/sklep

Swoje, kupiłem jeden od kolegi, stoi sama rama części porozrzucane + druga rama (rower znalazłem :D) i 3 rower mój, dostałem od taty bo on sobie nowy kupił i go ulepszam, wsadzam części z tamtych rowerów no ale i tak jest cały czas coś do roboty, np majac z 6 kół i tak muszę kupić na tył nowe bo centre wszystkie mają xd

No to w sumie możesz mówić, że masz park masznowy w piwnicy;p

a wczoraj miałem taką akcję, że stałem z kolegą on przy jednym z rowerów odpiał motylek od siedzenia, potem poszlismy na ławke podbijaja po cywilnemu, obszukiwanie itp nie maja co robic^^ ale fakt faktem zdarzaja się kradzieże, nie tylko rowerów, częsci..tak zajumać koła + tarcza +zacisk :lol: 10 sekund roboty o dpinasz motylek i linkę, 300 zł jesteś do przodu jak firmowe. ;P

qaz, ja odeszlem z s.net ^^
http://www.skutery.net/forumBB/viewtopic.php?f=8&t=5070

Co mnie najbardziej wkurza w skuterach, to jest lewe powietrze.. Nie wiadomo skad się bierze, a takie dziadostwo :/

To pamiętam, że odszedłeś, ale czy jeszcze piszesz tam coś, zaglądasz?

Br3w, ja też się już naregulowałem xD

Ja polecam racingplanet, taniej niż na mielochu.

EDIT: Revo, właśnie obadałem ten twój temat na s.net i widzę, że mnie nie pożegnałeś, jak można tak perfidnie zapomnieć, po tylu moich zgłoszeniach :(

Idę się zabić, wracam za 15 minut.

lukasz, sorki ;*

Qaz, nie nic..
Dopiero dzisiaj badz tam wczoraj znalazłem chwile czasu zeby wejsc na wortal o tematyce skuterowej ^^

A tak to nic ;p
Ale skuter nadal mam xD
Potrzebny mi jest zeby do szkoly jezdzic :D

Wybaczam :*

Ja tam na prawdę nie mogę wbijać 8O

http://www.skutery.net/forumBB/viewtopic.php?t=6858&f=10#p66986

Revo, no to tak jak my;p

Łukasz, "Wybrany temat nie istnieje".

agrrr ;**

Temat był: Jaka wódka najlepsza, założył go gość, który miał 14 postów na forum. Ja rozumiem jeszcze, jak ktoś z takim stażem jak my, we własnym gronie zacznie taki temat, np. na ot...

ehhh, szkoda gadać...

Słyszeliscie coś o hyosungu gt 125 ?