OT ŚLĄSKI!

hehe nie odpowiednie zachowanie ;p co Ty robisz? ja tez mam elektro dziennik xd

O co chodzi w tym elektro dzienniku??
Macie oceny w necie?

Tak

a rodzice też?

rodzice tez maja zapewne wglad, przeciez o to tu chodzi :P.
Marcin, ja też Einstein jakis nie jestem , nie ucze sie zabardzo ;p, ale bynajmniej sciagam :P.

No to jak dla mnie, trochę lipna opcja;p

to tak jak dla kazdego z nas, oprocz rodzicow :P

w sumie, gdybym był rodzicem to też bym chyba wolał znać osiągnięcia edukacyjne mojej pociechy;p
no punkt widzenia zależy od punktu siedzenia;D

Czytajcie http://www.skutery.net/forumBB/viewtopic.php?f=5&t=6844&p=66907#p66907
nie wiem jak to nazwać po prostu...

Też mam 3 z W-F'u xD zaliczyłem wszystko w zeszłym tygodniu
jeszcze mam nie jasną sytuacje z biologi i niemca.
Biologia 1 z odpowiedzi reszta klasówki 2, 1, 2. Musze ukręcić 2 :mrgreen:

Brew, wyluzuj;p
szkoda się denerwować- właśnie dlatego się przenieśliśmy;)

Może i prawda bd zdrowszy ale jakoś się nie mogę odciąć :?

Powinna być jakaś książka co rok z najlepszymi demotami wydawana ;]

"Powinna być jakaś książka co rok z najlepszymi demotami wydawana ;]" otóż to...

Br3w, ja też myślałem, że nie mogę się odciąć, jednak, jak pół otu tu przyszło, to za s.net nie tęsknię w ogóle. Sentyment tylko pozostał lekki, ale nie wbijam tam.

http://www.joemonster.org/filmy/18099/Motocykl_CZ_175_z_silnikiem_od_Lady_Samary_1_3 Obczajcie :D

Brew, pomysł z tą książką to masz przedni;D podrzuć go demotom;p

Kilka miesięcy temu na to samo wpadłem. Ale nie pomyślałem, żeby do nich napisać.

Br3w, napisz im, i daj znać jak odpowiedzą.

Mi się chyba najbardziej podobał demot o Sakaszwilim po katastrofie Smoleńskiej, coś tam było o prawdziwym przyjacieli- on był dość sławny
Dobry był też demot o Lechu kaczyńskim, mniej więcej chodzi o to, że nagłówek był raczej jeźdzony po nim, a na dole był napisał: Gdy niemcy chcieli odszkodowania za ziemie utracone, to on wysłał im kosztorys odbudowy warszawy ;D

Prawidziwym demotem było też hasło: Brzydka dziewczyna jest jak motorynka- dobrze się jeździ póki koledzy nie zobaczą;p

Mi się podobał "Kibel w pociągu lepszy niż stoperan" :mrgreen:
Znajdźcie mi jakiś mały sklep gdzie mogę kupić dysze do gaźnika. Smuggler nie daje znaku życia, na keeway-sklep.pl nie mają dyszy 105 a na mielochu minimalna kwota zamówienia to chyba 50zł.

Z proporcji mi wyszło że dobra dysza to będzie 100 xD
jak w keewaya 13 albo 14 była 80 i jeździł to do 17.5 wyszła 100.

Brew, jak tak to działa to powinna być dobra ta stówka;D

Elo

Ja dzisiaj się dogadałem z Panem od w-f, że będę miał 5 jeśli w next roku będę ostrożniejszy itp. Z ocen miałem bardziej 5, ale powiedział mi, że zagrażam bezpieczeństwu jego uczniów i może postawić mi 4 :P Ale jednak mam 5.00.

br3w: Jakieś 2h temu zamówiłem u niego rolki 6.3g do katany i naklejkę hebo mi dał :P

to tylko teoria xD

13-80
17,5-x
13x=1400
x~107

14-80
17.5-x
14x=1400
x=100

Czysta teoria :twisted:
Nie wiadomo jak będzie. Jak co mam multum dysz do gaźników Mikuni i Dellorto 6mm :roll:

Brew, jak nie spróbujesz to się nie przekonasz.