OT ŚLĄSKI!

Patrzcie jakie ocenki mam xD

Oczywiście numer 8

Robione telefonem, na szybko :P

Gratuluje, Łukasz- świetna śrenia;D
Dziś faktycznie pogoda się posypała- zimno i co chwile pada;(

gratulacje ;)

Revo, działasz coś jeszcze na s.net?

thx

jeśli nie pomyliłem się z tymi cyferkami to 5.33

W trzeciej klasie zawsze trochę podciągają, takiej średniej jeszcze nie miałem nigdy, największa była 5.22, w podstawówce :P

W piątek wyniki z egzaminu, ciekawy jestem jak wypadło.

Pogoda do dupy, ale dla mnie git, bo przynajmniej sobie na legalu w mojej ramonesce nowej chodzę :P

Wczoraj w niej śmigałem, bo chłodno było, zupełnie inna jazda, jak mi nic nie fruwa. Dzisiaj pada ;/

Jutro ma być już spoko pogoda;) ale też nie za bardzo ciepło?

Elegancko ;D
Poprawione ! Jutro mata dokonczyc i freeeee ;D
Jutro jade do medycyny pracy na 9 a dzisiaj podanie na tej stronce wydrukowac do kumpla. a w srode to zanieść. O prakty sie kolega zapyta. OBY BYLO !! blisko mnie wiec bedzie fajnie jak by było miesce - lakiernik. tak chce isc i git.
Jem obiad ;]

Revo, ja tez mam nową :) a nie miałem w ogóle bieżnika i się sypała ogólnie ta opona, zamówiłęm pierlke taką samą, przysłał szit ''DURO'' odesłałem po czym przysłał BRIDGESTONE, jestem zadowolony choć muszę coś z nóżka zrobić bo chaczy. ( rozmiar taki jak twoj ! 130/90 :) a nawet większy xd jest mega prawie w karter się nie miesci, więc po co mam zmieniać na 12'' :P

Marcin ja już dawno badania musiałem zrobić i zanieśc podanie :p idę do samochodówki, technik pojazdów motocyklowych sposnoring SUZUKI MOTOR POLAND 8) do wyboru jeszcze autoryzowane mercedes peugeot toyota i MAN :) gitez szkoła :)

Marcin, a te prakty to w jakiejś firmie prywatnej czy jak?

Kos, niezle ! ;d
Gaz, hm to nie jest firma zeby ją znał cały sląsk czy coś. Koło tego jest bar piwny i takie tam. a za tym barem jest lakiernik i mechanik. To jest raczej taki mało znany. ;]

Stary, weź się tylko wywiedź czy koleś płaci na czas i czy w ogóle płaci.
Bo raczej wątpie, że pójdziecie na praktyki bezpłatne;p

Płaci,płaci. Kolega tam na mechanika chodzi i jest pewniak ;]
Dać wam skrina z moich ocen koncowych ? xD

no to looz;D
jasne, że dawaj;p

Jak masz to dawaj, chwalimy się :P

http://img443.imageshack.us/f/ocenyx.jpg/

Obrazek był za mały wiec daje linka ;d
Prosze ;D Wiem ze cianko ;<

Nie martw się- też mam 3 z wf'u ;p bo cały semestr na niego nie chodziłem praktycznie;D

I tak bede miał chyba wykreślone z sredniej bo mam zwolnienie do konca roku szkolnego. Sam niewiem jak to bedzie. ;d
Ocenki słabe ale na koniec mobilizacja jak uj była ;D I co z tego wyszło? z 6 przedmiotow zagrozonych ? ;D Mata,chemia,fiza,rela,hista,niemcol. A niemcol dzisiaj zaliczyłem chyba..

Stary, jesteś lepsi niż studenci!
My zaliczamy pół roku w 3 tygodnie, a Ty tylko w tydzień;p

Hhahaha XD Czuje sie zaszczycony ! xD
No to elegancko ;d
Jutro medycyna pracy i zaliczyc mate. Oby ;) Spoko dyra. Przyniose jej kwiatki xD (Róze) Taa.. zaraz do kolegi podanko wydrukowac i w srode z ranca zaniesc. Potem do budy ? Ale na huj ! ;D
Cisne sie wysrac i do kolegi. Pozderr ;*
A jutro do budy chyba sie nie wybieram ;> Tylko na pierwszą lekcje. Bo do mecycyny na 9. Zobacze jakie kolejki @_@ ;D Potem free;]
Sie rozpisałem jak mało kto nawija o nauce. Chociaz zaden ze mnie docent zeby tak napierdalac. Ale sie staram. To mnie przewzysza ! Jestem pr00 ;D