OT ŚLĄSKI!

też nie. Jest jakiś program do zmniejszania plików muzycznych? Skracania itp.

Bakus, czemu?
Grocik, co znaczy do zmniejszania? Jak chcesz rozmiar zmniejszyć to może przynajmniej troszkę Ci się to uda jak przekonwertujesz na WMA. Tylko znowu komórka może nie odtworzyć. A jak chcesz ją przyciąć to w zwykłym Windows Movie Maker.

Spadam. Narq.

nie ma tyle dupcenia, regulowania, itp. ogolnie wiekszy komfort uzytkowania, dzwiek niebo piekniejszy, kultura pracy rowniez. ale to wszystko w wiekszych pojemnosciach. bo 4t w 50 czy nawet 125 ccm nie daje takiej frajdy z jazdy jak 2t. :oops:

Panowie, 2T to tradycja! Nie ważne, że śmierdzi, pije zupe i dymi- ale ten dźwiek jest piękny. Pomyślcie sobie, że z takiego kieliszka powstaje tyle mocy! Czy to nie jest fajne??

zmniejszyć "wagę" pliku :P

fajne :P

Patryk, co fajnie? ;p

To, ze w 2t z pojemnosci kieliszka jest tyle mocy :lol:

o to mi chodziło;D

A no :mrgreen:
mi się 50zł na dysze poszło dupcyć...
Jak ktoś potrzebuje dysz to pisać do mnie mam calutką kolekcje od 47.5 do 110 :roll: ale będzie ciągnąć ło matko tak benzyny też...
pewnie 5l na pełnej manecie. Będzie trza delikatniej się obchodzić.

brew, poznasz co to jest eco-driving;p potem będziesz nam opowiadał;D

jak co to nie uciekajcie zara wracam :P

Siema wrociłem ! xD
Czemu takie zachowanie ? Poprzez jedzenia na lekcji, gadanie z długopisem i przeklinanie na lekcjach. Na ogół to ja bardzooo spokojny człowiek ;D

tak, tak, Marcin! Ciulaj laj, a nie nas!! Spokojny!!

Ja już ide spać;p
Dobranoc.

Hhaha XD No jestem spokojny, naprawde ;<
xD Mozecie mi nie wierzyc. Ja sie w zadne bojki czy inne pierdoły zrobienia coś z kimś nie wtykam. To nie dla mnie ;d

A teraz lece spac. Dobranoc ;**
xdd

o wy dziady :P też spadam jak tak sprawę stawiacie.

a ja już wstałem i siadam do nauki;D

ja juz o 7 bylem zdac chemie - zdana na 4 :mrgreen: za godzinke spadam na zawodowe tez pozdawac i juz prawie wakacje 8)

Jak ja wam zazdroszcze- ja mam sesje do 4.lipca ;(

Ja zdalem majze na 3 dzisiaj :P jakies glupie tangensy kotangensy i takie tam mecyje .
Od jutra wakacje :P