OT ŚLĄSKI!

http://www.smog.pl/wideo/36029/bramka_weselna_w_polsce_czyli_jak_zdobyc_kilka_butelek_wodki/

Hhaha dobre ! xD

5 kieliszków spodnie w doł i ładuuuj xDDDDD
Kurna miazga. Text na RP xD

Hot, hot, hot!
30 st. w cieniu to lekka przesada ;f

Co z tego, Ner!;p
Ja chce lato i takie temperatury, żeby można było śmigać na moto codziennie;D

Fakt, na moto temperatury przednie, ale niezbyt sprzyjające tym, którzy tłuką się do szkoły autobusami.
Najważniejsze, że jeszcze półtora tygodnia do rady pedagogicznej, trzy dni próbnych matur i loozzz ;] Śmieszne jest to, że do paska braknie mi jednej oceny ;d

Ej, no to powalcz- może by Ci któryś belfer naciągnął! Jest szansa?

Eee tam ;P Jakoś nie lubię nikogo prosić, więc dam sobie spokój. Ten rok i tak olewałem, a oceny wyszły dobre ;].

jak chcesz, ale czasem warto się przejść i pogadać, nikt nie karze, żebyś sie prosił-bo świnia nie jesteś;p

jezu. co za kretyn
ten od tej nokii ... przyslal mi esa ' i jak bedzie z tymi pieniazkami ?' padlem hahaha

Koleś jest chyba jakiś nieogarnięty;p weź go olej, albo zgłoś sprawe do allegro.

co napisze do allegro :P ze wziąlem fona i nie zaplacilem kasy ; D.
Oleje go .. nie musze mu odpisywac.

Stary, ale fony nie odpowiadają opisowi, a po za tym źle je do Ciebie nadawał, bo miało być za pobraniem- to Twoja wina, że okłamał Cię na aukcji i jeszcze nie potrafi nadać paczki?

a potem wystawia pozytywa :P.
Mam go gdzies.. szkoda, ze mieszka na drugim koncu polski, bo bym sie do niego przejechal czarna bmw z kumplami i by tyle mial z pieniedzy.
Jak ja nie lubie takich tepych ludzi , to masakra .
Life is brutal .

sam sobie narobił kwasu- sam sobie winny!

dokladnie.
zaplacilbym mu tylko w jednym wypadku - gdyby mi jakies wezwanie czy cos na chate przyszlo .

Lej na niego. Ja bym poszedł jeszcze do salonu operatora i poprosił o zablokowanie dziada.

Patryk, nic Ci nie przyjdzie- nie bój się!

Panowie, muli Wam skuterowo przy dodawaniu postów?

pewnie , ze na niego leje :P.
Tata mi zaraz odda sprzeta , tak wiec spadam. piona

dostalem takiego meila wlasnie :
Witamy,

Z naszych informacji wynika, że Sprzedający "Hajcer1" przesłał następujący przedmiot:

2 Nokie N73 POLECAM (1042807516)

Uprzejmie prosimy o możliwie szybkie dokonanie płatności Jeśli jednak przedmiot nie dotarł, prosimy o kontakt ze Sprzedającym i wyjaśnienie sytuacji. Z góry dziękujemy.

Allegro z zasady nie interweniuje w przebieg transakcji, ale w trosce o bezpieczeństwo Użytkowników zdecydowaliśmy się wysłać to przypomnienie. Zachęcamy do kontaktu e-mailowego lub telefonicznego z kontrahentem, by wyjaśnić wszelkie wątpliwości.

Jeśli masz wątpliwości i chciałbyś odpowiedzieć na ten e-mail, skorzystaj z poniższego odnośnika do formularza kontaktowego:

Co za kretyn hahahaha; d narpiew mi wystawil pozytywa a potem pisze do allegro .