OT ŚLĄSKI!

Patryk, no to właśnie opisz całą sytuacje- zamieść kopie wiadomości, że Cię starszył policją, sądem itp.

awaria ; d. bo to bylo w esach, a ze mialem pelna skrzynke, to usunolem. napisalem, ze prosilem o wysylke pobraniowa ( mam kopie wiadommosci, gdzie napisal user, ze ok ) , a pozatym mam od niego pozytywny komentarz, co skutkuje pozytywnym zakonczeniem transakcji . Czyz nie ? ^.^

Masz racje

Tak wiec go oblewam zimnym moczem i moze sobie robic co chce :P.
Tata mi moto oddal , tak wiec jade. 3majcie sie ;p;

Szerokości!

Panowie, jest ktoś?

ja jestem na chwile ;p
ale zaraz z psem ide :mrgreen:

a ja dalej zakuwam;)

Siema panowie :P
A ja właśnie do swojego sprzętu zakupiłem w pon lustra i jutro przyjdą chyba ;d Musiałem wymienić seryjne bo jedno lusterko się ujeb*** xd

Mam do was pytanie!
Bardziej opłaca się kupić pasek i dzwon w sezonie, czy zimą?

Nera, ja w zeszłym roku miałem właśnie 4,73 jedna ocenka...

Zrobiliśmy tego rzęcha, znaczy odpaliliśmy...

Ale coś nie trybi. Najpierw wpadłem na genialny pomysł (podsunięty przez mechanika) żeby zaślepić podciśnienie w króćcu i zamiast podciśnieniowego kranika, dałem bezpośrednio z baku wężyk (miałem takie mocowanie ^^) odpalam skuter, wszystko git, jade ...

Ledwo 40km/h i przerywa, coś się dusi. Myślę sobie, wina tego eksperymentu albo zaworów, które gość mi na oko ustawił xD

Rozkręcam cały tył, wymieniam wszystko na standard, czyli podciśnienie z gazboxem. Reguluje zawory, jeszcze przy okazji olej wymieniłem. No i odpaliłem, przegazowałem i wydawało się dobrze. Jakieś trzy godzinki temu dostałem cynk, że kilku osób do worków trzeba, no to pojechałem. Jade, a on na początku lepiej, i od 40km/h znowu to samo ;/ do 45/50km go bujnąlem ale jednak coś jest nie tak. Tak go hamuje, lekko przydusza. Nie wiem, czy to lewe powietrze gdzieś łapie, czy może jest źle zmasowany. Masę mam taką prowizorkę lekko.

grocik w zimie częście są tańsze, bo są modele z roku do tyłu i można fajne wyprzedaże dorwać!

grocik na święta bożonarodzeniowe są promocje w sklepach -10% np :P

Łukasz niestety ci nie pomogę na odległość. Zrób tą masę porządnie i daj silikonu pod króciec albo wytnij z kartonu nową uszczelkę i skręć może coś pomoże :mrgreen:

Łukasz, jak Ci ten mechanik tam coś nakombinował to wróc do niego i niech to zrobi do porządku!

Elo

Jeśli chodzi o naukę to może i będę miał 5.0, ale i tak nie będę miał czerwonego paska :P

Qaz, nic nie pokombinował, bo razem to robiliśmy, a on praktycznie taki sam mechanik jak ja, tylko, że sprzęt ma lepszy :P

Nowy windowsik się na telefon wgrywa. Nie mogę dobrać pod siebie nic fajnego...

Ernest jak można mieć 5.0 i nie mieć paska :?:

aha:)
ja szukam dla siebie jakiegoś nowego telefonu- zależało by mi żeby miał qwerty i wifi albo tylko wifi oraz nie był w cholere drogi- macie jakieś propozycje?

Łukasz: Ja też różnie kombinuje z N97, ale i tak zawsze wracam do oryginału :P

grocik, bo zapewne nie będzie miał dobrego zachowania;p