jakie kody?
Ja dzis kupowałem perfum to było wszytsko po staremu;p
No naciskasz płace a tam 20 opcji. Ja wybrałem przelew bankowy i jakieś dziwne dane mi się pojawiły 8O
Gazik, gdzie Ty tak pościsz ?:D
br3w wrote:
Kurna chłopaki nie ogarniam w ogóle tych nowych płatności allegro normalnie padaka. Jacyś pośrednicy jakieś unikatowe kody normalnie zajoba dostane.
dokladnie, te platnosci allegro tylko tam zamotaly.. ziomek mi kase przeslal to sie pokapowalem po 2tygodniach dopiero jak sie upomnial :mrgreen:
br3w to załóż sobie konto w jakimś banku i będziesz miał po problemie;) skopiujesz tylko dane do systemu i poślesz hajs gdzie trzeba, a koleś będzie go miał za kwadrans i produkt leci do Ciebie- to jest dobra opcja.
Marcin, ja tu tylko z Wami pisze;p nawet nie wiem kiedy się tyle tego nazbierało;p
Nie ogarniam chce sam własnymi rękami zrobić przelew a nie przez jakichś pośredników allegro.... te Płatności.pl :roll:
Mam konto ale nie chce mi się robić tego szajsu płace z allegro no ja piernicze.
No to wpłać to normalnie gościowi na konto i tyle. Niech Ci poda numery przez mail i koniec historii- nikt Cię nie zmusi!
Hheh. Ja tu naczelmy spamer. A tu jednak nie ! Gaz. Musze Ci chyba ustąpic mojego "Tronu" ; <
No to ja chce wszystkie insygnia władzy;p berło, jabłko, korona itp.;p
Cholera !
UWAGA - informuje.
Robimy Głosowanie ! - tak będzie najlepiej.
Kto jest za nadaniem imienia "naczelnego spamera" ! Dla gaza. Lub kto zeby zostało przy mnie. Głosowac !
Ja jestem konserwatystą, więc nie lubie zmian- Marcin jest spamerem- tradycje trzeba szanować;D
Prosze sie nie wypowiadac Gaz. Robie to w słusznej sprawie ! xDD
No to jak. Głosujcie. Gaz i ja niemamy głosu ;D
To jest dyskryminacja;p
VETO!
Oj gdzie tam dyskryminacja ! Nima veto. Liberum veto sie skonczyło.
Jedynie osoba która moze znieść te głosowanie jest to osobą przewodnicząca tutaj. Chcoiaz kij wie kto to jest ;D
Stary, jaki przewodniczący- Wikir to nie wiadomo gdzie jest i kiedy będzie;p jak kota nie ma to myszy piją;p
Kurna. Wielka czarna dupa XD
Zobacze jutro co i jak to sie potoczy !
Lece na Tv. Potem spac.
Dobranoc i 3majcie sie ! <3 ;*
xD
Ja też bede już zwijał- od rana trzeba się znowu uczyć...blee!!!
Spokojnej:)
Witaj w kolejny uroczy, słoneczny dzień;)
jaka tu cisza :mrgreen:
Nic sie nie dzieje.. ;D
A ja wrócilem i jem obiad xD