OT ŚLĄSKI!

Cholera, ale męczący dzien. Nic nie robiłem a sie zmęczyłem xd

arcio1, nie musisz nic zasłaniać:)
Ja też siedze na matą- nienawidze się uczyć teorii!

To widzę że nie tylko ja nie na widzę się kuć rzeczy na pamięć nie rozumiejąc co i jak. Łatwo powiedzieć to się wykuj.....
Nie wjedzie mi tak nic to jakby wciskać klucz w niepasujący zamek :roll:

P.S.
Jarać mi się chce :?

a ja bym się napił;p jakiś dobry drink- może być bez palemki;D byle w dobrym towarzystwie!

:O
Brewka jara ! JP ! - JaPierdziu !
Co tam jarasz ;> Zioło,hasz,dopalacze(@_@) ? XDDD

Też bym się napił. Robimy konferencje na Skypie i walimy :mrgreen:
A fajki ze sklepu, normalnie ja odwieczny przeciwnik jarania a co się stało :roll:

Ja tam nigdy nie spróbowałem ani pić, ani palić ;)
Qaz, dzięki za odpowiedź ;)
Br3w, to czemu zacząłeś?

Arcio, spróbować to nie grzech;p wszytsko jest dobre w zdrowych ilościach;D

Ja coś czuje, że w domu nawet alko nie mam:P

A bo ja wiem, spili mnie i dali jarać ledwo co to pamiętam dobra dosyć już o tym bo mnie to demotywuje.

Tez bym sie napił w takim towarzystwie jak teraz siedzimy ! Tak po browarze ! xD Takim.. wiecie ;D W tych dupnych kuflach ;D
Brewol. A jaka marka ? xd Bo ja zaprzestałem na L&M'ach.
9.70 - za duzo tego. Kolega ma meline wiec info czy sa na stanie i ide po fajasy 6zł to nie tak duzo. A jakies sa teraz dobre bo amerykańskie. Zlota paczka. Classic Gold sie nazwyają. Dosyc dobre. Niby rosyjskie a paczka wyłącznie po Amerykańsku ;D

Mój tata pali Marlboro Light(Gold).
10.20 za paczkę, więc Marcin najdrożej nie masz ;)

Marcin, trafiłeś z tymi kuflami w moje gusta!

Marbolrolororlo było zawsze drogie ! :D
Teraz sie gustuje w melinie <3 xD

Malboro i Camele a i bym Łomże opędzlował albo Kasztelana niepasteryzowanego, szkoda że nie jest tak dobry jak kiedyś zanim go Carlsberg wchłonął

Macie Łomże u siebie? :P

Gdzies w żabce jest ;D
Camele, tez dobre. A kasztelana nie piłem. Musze skosztowac.
A ja bym opędzlował te nowe fajki CrosField.. Czy cus takiego. za 8.95 XD Niewiem jak sie dokladnie nazywają. Ale cos takiego jak wyzej.

Ja lubie tylko klarowne piwo, ale łomży też nie piłem. Z takiego typu to tylko Paulnera niemieckiego piłem, ale mi nie podszedł.
Ja jestem piwnym ortodoksem- Tyskie ponad wszystkie!

Tyskie dobrze - owszem. Dosyc tanie - Kaufland puszka 2.55zł.
A i dobry tez harnaś i dębowe mocne.

Ojciec Tyskie pije ;D
Kiedyś pił Żywca, ale mu nie smakował ;D

To nie jest mozliwe ze Gazior tak zadupcza z tymi postami. Gdzie Ty to nabijasz? :D Tez chce ! ;D Gaz.. Ale Ty masz gaz.. ło pieruna XD

Kurna chłopaki nie ogarniam w ogóle tych nowych płatności allegro normalnie padaka. Jacyś pośrednicy jakieś unikatowe kody normalnie zajoba dostane.