Ide spać. Spokojnej...;)
Już dziękuję, posiedziałem na 6.1 15 minut, czas na zmianę, spoko systemik, lepszy od officiala, ale jednak po tych trzech dniach na 6.5 już nie mogę wracać do 6.1 .
74% polskiej wersji wm 6.5 Jest to ta którą miałem na początku i z niej zrezygnowałem bo była niedopracowana :P
Teraz poznałem kilka patentów z PDA, to może go jakoś dostosuje do siebie. Nic nowszego w Polsce nie zrobili, będę musiał ogarnąć "gotowanie romów" i coś zrobić ciekawego w wakacje :P
Jak tak teraz badałem na forum do do tego hermesa fenixa jest więcej 6.5 niż do mojego kaisera o_O
Pożyczy ktoś 150zł na felgi? xD
Za duzo czytania, nie chce mi sie ! xD
Po griliu, Ta. Jak widac trzezwy. No moze troszke lekko bije w baniak ;D
Ale ogolnie to jest dobrze.
Tia.. cholera mam necik ! Ja zółłtej diodzie z WiFi.
A zawsze mialem na jasnoniebieskiej. Juz nie przełącza bo nie chce stracic neta. Dziwne.
Laptop mi piwem jebie kurwa jego mac.
Zaloł mi ktoś. Rano bede czyścił i podłączal subufer ;D
Posiedze i ide spac. Pozder ;d Pewnie nikogo niema :D
Ide w pizde. Spac tzn.
Dobranoc.
1.35 ! miazga, Po grilu i jeszcze siedze do pózna. Wstane pewnie koło 13...
Dobranoc ;*
Witam Panów w piękny niedzielny ranek;D
co u Was? Jakie plany?;p
Mam w planach wykąpać psa w rzeczce i umyć fure + odkurzanie :P
a z felg zrezygnuje najpierw dobije te opony co są :mrgreen:
a Ja nie mam nic w planach :P.
ja jade nad stawy z dziewczyną po obiedzie;D
Po co tam ; DD.
Ja tez chcialem gdzies jechac, ale nie moge sie zdecydowac gdzie .
Poopalać się, posiedzieć, whatever;p szkoda w taką pogodę siedzieć w domu;)
Jutro mam napięty plan, bo z rana mam kory z maty, potem musze iść oddać krew, a w międzyczasie muszę dzwonić na warsztat co z dynkaczem;p i kiedy mogę go odebrać. Bez skutera jak bez ręki;(
Bez auta gorzej- zaufaj :P.
Wiem z autopsji .
Ja w piękny niedzielny ranek, od 9 szukam jak udoskonalić troszkę tego mojego HTC-ka, co jest jak na razie lekko czarną magią, choć mam SPB shella, denerwuje mnie automatyczne zamykanie zminimalizowanych programów po ~30 sekundach, nie wie ktoś może, jak to wyłączyć? :-P
Jak tak dalej pójdzie, za niedługo gdzieś kopnę się przejechać, bo pogoda ładna, to aż szkoda nie skorzystać, choć z drugiej strony, sprawdzianów mam sporo w przyszłym tygodniu...
TheVill // FenixxPl
Patrykk, mi to mówisz? Byłem bez auta miesiąc i pare dni;p
Patryk, a jak tam ta sprawa z tym typem co Cię straszył sądem?;p
a Ja jestem 16 lat :P.
I mam takie ciągawki do auta, że kosmos.
Teraz nie, bo jest pogoda, ale w te ponure dni masakra.
Jakby byla fura, to by nie bylo tak nudno, zawsze mozna sie gdzies skozyc z laska czy cos, a nie siedziec na dupie .
A co do tego typa, to nie wiem ... po mojej sugestii, aby przeczytal regulamin allegro nie uslyszalem od niego ani slowa ;p.
Siemanko ;)
A ja jak wróciłem z kościółka to obejrzałem sobie Operacje Tuning ;d
Dwa fajne Civicy były, szczególnie ten pierwszy mi się podobał i ten silnik V-TEC mmmmm poezja....
A ja dziś chyba sobie polatam z kolegami i nad jakąś rzekę wyskoczymy :P
Widocznie go przekonałeś tym argumentem;p
Jak jeszcze nie miałem prawka to też mnie to jarało- ta niezależność itp.
ale potem staje się to już rutyną i w sumie jak to masz na codzień to przestajesz to doceniać.
i też byś w sumie chciał gdzieś pojechać to przypominasz sobie po ile jest bena i ile spalisz i Ci się odechciewa;p bynajmniej ja tak mam.
Wiem , ja tak miałem ze skuterem :P.
Teraz to też już rutyna ; D.
A co do wachy, to ja dlatego mysle nad Dieslem .
Taki 1.9 TDi spala ok. 5l przy normalnej jeździe, a jak się zmontuje wachę coś taniej, to już w ogóle lajtowo- wychodzi coś jak jazda s9 ;p .
Yh, siema ;D
Tak jak mówilem ze wstane koło 13 xD
Co tam robicie ? Ja chyba niemam planów. Bede sie w hacie opierdalal. ;] Najlepiej w sumie.