Stary, pasek se wymienisz jak będzie znowu lało!
Dziś pokorzystaj z pogody;)
Zaraz gdzies pojade :P
nie wiem, qaz, jak u ciebie, ale u nas te worki ładowali bez opamiętania, jak się piach suchy skończył to ich waga niejednokrotnie dochodziła do 70 kilo. po tych pięciu dniach roboty fajnie łapki napuchnęły :P
Automapka 6.0 śmiga jak ta lala :P
Jak ktoś potrzebuje to mogę dać namiary na hashcoda. W prawdzie prawie 2 gb do pobrania, ale warto.
tylko chyba muszę w kartę pamięci zainwestować, bo mam 2 gb w telefonie i praktycznie całe zawalone nawigacją.
Zostało jakieś 100mb z karty i 50 z telefonu ;/
lukasz jest sprawa :P
Mam AutoMape na PDA i nie mam komend trzymaj się prawej/lewej strony czy tam pasa a to jest dość przydatne. Jak wiesz jak to włączyć to powiedz :P
Siemka, ach Typhoon odrzył :P odświeżony wygląd i sercee :) Opona tylnia jeszcze większa niż balonowe aż mi chaczy o nóżkę centralną i muszę ja zatrzymywać o kopniaka :P daje radę - generalnie zadowolony. :)
A może dźwięk masz wyłączony? :p
menu > ustawienia > komunikaty i poszukaj
ale ja nie wiem moze nie ma czegos takiego w automapie>
cos mi sie juz pieprzy z kompem sorry
Kos, teraz to już Huniao Typhoon :D
Dobrze się na tej oponce większej jeździ...?
Jaki Huniao? (ciii)
Majker raczej lepiej, tam nie miałem już w ogóle bieżnika więc nie ocenie, ale oponka fajna. A cylinder muszę powiedzieć, że moc ma. :mrgreen: opdpala od strzała, v-max nie sprawdzałem - na dotarciu, jeźdżę ~30 km/h :mrgreen: jeszcze tylko roleczki wymienić, linke gazu no i plastik boczny bo odskakuje :] ale co najważniesze wymieniłem sam cylek!! :d
O kurczę, można zmieniać nick? 8O
Wszyscy jeżdżą, tylko ja się pakuję... ;]
Wszyscy jeżdżą, ale nie wszyscy na dwóch kółkach ;]. Dzisiaj miałem jazdę eLką i powiem, że zagazowany samochód nie umywa się do benzyniaka/diesla ;P
Za ponad godzinę spadam na osiemnastkę kumpla ;d.
Widać można, Norbercie Sabaju :-P
Ja dzisiaj sobie telefon kupiłem, SPV M3100, z WM-em, ciekawe urządzonko, powoli zaczynam ogarniać ten system, już mi się podoba :-D
Jeszcze tylko odbiornik GPS i będzie full wypas :-]
Dzisiaj znowu trochę jazd miałem, już 9 godzin przejeździłem, następne 2 na mieście, więc jakbyście słyszeli o jakimś Ghost Rider-rze jeżdżącym czerwonym rometem po Bielsku, to zapewne ja będę :-P
TheVill // FenixxPl
Co im do łba strzeliło żeby kupić rometa to ja nie wiem :roll:
A i pierwszy raz od długiego czasu mam "tanio" bene :D
aż nie wierzyłem że po 4.52 ^^
Ja dziś zalałem golfa, ale na BP bena była po 4,58
Zaraz ide na rower- pogoda piękna;D
Elo.
Ja dzisiaj z kolegami i z koleżankami zrobiliśmy sobie taki wypad na okolice :p
W sumie zajebiście było i co mnie zdziwiło moja pasażerka nie narzekała na siedzenie z tyłu... Ale też jej się czasami posuwałem i razem siedzieliśmy na tym miękkim odcinku siedzenia :P
Czasem jazda na skuterze uczy kompromisów;p
Moja pasażerka przejeździła 1000km na niezbyt wygodnym siedzeniu SR i nic nie narzekala :P.
patryk, 2 dychy od taty całe przepalone w kymkaczu?? ;p
Siema.
U mnie pasażerka ma dużo miejsca :P Zawsze jak jadę z jakąś dziewczyną to nie trzyma się za ten stelaż z tyłu tylko zawsze trzyma się mnie ;d
Osobiście, o wiele lepiej mi się jedzie jak "plecaczek" trzyma się mocno mnie niż chwytów- w zakrętach czuje się o wiele pewniej!
W dinku można mówić o nadmiarze miejsca, tymbardziej że kanapa jest 2-poziomowa, a pasażer ma jeszcze super oparcie;p