OT ŚLĄSKI!

Dzieki karcie czasem na sprzęt możesz mieć zniżki. Jakieś rowerki wodne itp.

Hmm, ale nudy xD
Niema co robic @_@ :<
Ogórdek skonczony ! Lapmy zajebiscie swiecą xd
Teraz tylko rozbic namiot, kupić alkohol, cos do zarcia na grila i mozna siedziec ;D
Tylko szkoda ze laski kolo 10 idą na hate ! : <

Patryku chodziło mi o rolki a nie pasek :wink:

Ja oleje kupuje w makro tak samo resztę płynów eksploatacyjnych i ubrania też. Oryginalne i nie płace za lokalizacje sklepu 5-10zł drożej niż na alledrogo a tam jeszcze wysyłka dochodzi.

A i dostałem zaproszenie na jazdę próbną nową Fabią :mrgreen:
Polatałbym RS 1.4 TSI

SV masz gg smugglera 3076937

sv: Tu masz jego gg: 3076937. Ja od niego klosze zamawiałem :P

Brew, też bym polatał taką Fabinką;p
Ja koloruje mapkę z geologii- robota jak w przedszkolu- kredki i kolorowanka;p

Marcin, to cza robić, a niy ino pod komputerym siedzieć, przedźwigołś się boroku :P

Brew, ubrania motocyklowe w Makro, czy zwykłe łachy? :P

Kurde !. Taka ładna pogoda, a w baku amba fatima :roll:.

Majk, no racja. Cholerne cięzkie plytki chodnikowe xd Jeszcze z taczkami zapierdalalismy z tym ; < Z 50kg było xD albo i wiecej ! : <

Jak miałem 12 lat, to żeby zarobić na część skutera zapierdzielałem z taczką po 80-90 kg złomu... :P

Zwykłe rzeczy :wink: na moto nic specjalnego nie potrzebuje. Rękawice AlpineStar jak zimno to wiatrówka z podpinką i kominiarka i mi wystarcza :P

Majk, po 80kg ? Nie dał bys za uja rady nawet tego podniesc XD

Patryk, w taką pogodę to trzeba choćby za pożyczone jeździć;p
Jakbym miał moto to mnie tu już dawno nie ma ;)
Do Ostravy bym sobie skoczył;D

Marcin, z palcem w dupie :P Ino żech się wywaloł na winklach i musiołch stawać co 10 metrów... :lol:

Nie piepszcie;p ja woziłem w środe worki z mokrym piaskiem- brałem po 3- potem taczka pękła;p

Buahahh To mocie zajebiste taczki, u nos zwyklo z blachy juz chyba po 30 lot mają. ino sie trocha poszerzyla ;D
2 takie toczki ale dają rade ;D
Majk tos kurwa pudzian normalnei ! Az sie boje ; <
Oke, zdupiom, jeszcze trzbea kupic alkohol,kiełbaski,postawic namiot i przyniesc dobry humor. Pozdro !

Marcin, po naszymu to je kara, niy taczka :D

Tyż mom tako zwykło :D Jakbyś mie zoboczył to byś zwontpioł :D

Ta taczka miała już swoje lata, napewno była pełnoletnia;p

Hahahahahh ; DD taczka pękła :lol:.
Pożyczyłem od taty 20 zł :P

no to szerokości, Patryk! ;D

No dzięki, dzięki , ale jednak muszę ten pasek wymienić .. cholernie mi się nie chce :P.
Dzisiaj dni mojego miasta, ale jakos srednio mam ochote tam isc - patrzec na te zapite mordy mieszkancow :P