Osobiście wydałbym te 40 zł więcej dla pewności - jestem pewien, że Polini Kevlar ma lepszą żywotność niż Dayco :)
Może syf to za duże słowo, ale nie wydaje mi się, żeby to były porządne paski...
Osobiście wydałbym te 40 zł więcej dla pewności - jestem pewien, że Polini Kevlar ma lepszą żywotność niż Dayco :)
Może syf to za duże słowo, ale nie wydaje mi się, żeby to były porządne paski...
Majker - kewlar do serii ?.
Jakos chce jezdzic na seryjnym wariatorze jeszcze przez pare tys.
Dobra . Dayco czy Bando ?. Co polecacie ?.
Nie miałem z nimi styczności więc Ci nie mogę polecić.
Zasysam http://www.haszkod.pl/aplikacje,automapa_6_z_witaminkami_pl,ygoow,7143.html
Czas najwyższy zacząć wykorzystywać telefon :P
Zamowione !. Bando + 8.5g TopRacinga ! .
Majker: Nie, nie mam... A co ?
Ernest, no właśnie zauważyłem, że nie masz. ;]
A co takiego, że Kevlar do serii? Bardziej żywotny przecież będzie, dobrze myślę?
Pasek tak, ale z wariatora nie wiele zostanie :P
Kevlary stosuje się do sportowych mocniejszych wariatorów ;)
Zuzywa wario .
A to nie wiedziałem, zwracam honor.
Spoko :P.
Jakby kewlar był taki wporzo, to dlaczego nie dawali by go do najlepszych skuterów typu np. Aerox, SR czy Runner ?. Już nie mówię tutaj o s9 :P.
Mysle, ze jezeli Bando seryjnie wkladaja do Kymco, to jest on wierny.
Moj ma przejechane 13100 km i jest na prawdę w bardzo dobrym stanie.
Wymieniam go tylko rutynowo .
Tak wlasciwie jak rolki, ciekawe jak wygladaja po 13 tys :P
Kewlarowy pasek nie tyle zużywa wario, co je po prostu masakruje, a dokładniej rzeźbi w nim przepiękne rowki :-P
Jeżeli już kupować jakiś lepszy pasek do serii, to wzmacniany (sam mam taki) ale on też ma swoje minusy, np. przez pierwszych ~5km się rozgrzewa (naciąga) i nim się naciągnie skuter ma słabsze osiągi.
TheVill // FenixxPl
Fenixx - dokładnie o to mi chodziło .
Myślę, że bando będzie wporzo .
Patryk nie liczy się wygląd a szerokość. I nie oszczędzajcie na rolkach. Kupiłem Awiny za 15zł to zdarły mi farbę z bieżni rolek po 20km.... a LeoVince tego nie zrobiły przez 300km.
Bando miałem w Keewayu są wporzo :wink:
z dzisiejszego latania :mrgreen:
Zajebisty :P.
O, parking pod Plejadą :P Jak na starego Horneta to ładny :)
Mówiłeś, że jak Ci kolega skasował NSR'kę, to kupiłeś KSeriesa, a to AGV GP1(zresztą identyczny jak mój :P)
No i moje ciche obawy nie okazały się bezpodstawne ;/
Po kilku godzinach wojowania, ze strzykawką, wachą, świecą i palnikiem, poddałem, poszedłem ze skuterem do najbliższego mechanika, spoko koleś, sprzedaje chińczyki, czasem jakieś używane moto ma.
Obadał wszystko, zaworkami pokręcił i stwierdził to co ja, coś jest nie tak z kompresją. Stwierdził, że na 90% to głowica, więc albo wszystko do wymiany, albo jakiś zaworek. W poniedziałek do niego zaprowadziłem znowu skuter to obejrzymy dokładnie, bo dziś nie miał czasu.
A dzisiaj, się tak zastanawiałem, czy nie za słabą kompresję to ma. Już od dłuższego czasu się tak dziwnie zachowywał.
Jeździło spoko, gdy się regularnie przepalało. Teraz cały układ paliwowy przeczyściłem to nie ma siły nawet dobrze wachy zassać.
Jak go kopie, to filtr powietrza zamiast zaciągać, dmucha powietrzem...
Lukasz - No cóż, jak to mawiali prastarzy grecy, Shit Happens.
Ile przebiegu masz na obecnych częściach?
Mi dzisiaj troszkę nowych części do Vitalki doszło, jeszcze jedną paczkę muszę zamówić i kolejny większy update będzie :-] (Jestem tylko ciekaw, kiedy ta druga paczka dojdzie).
Co ciekawsze w Vitalce to jednak linka prędkościomierza się urwała, dzisiaj na to zerkałem, a nigdzie w sklepie jej nie ma...
TheVill // FenixxPl
Licznik stanął na 6284.
Przy ok 3500 wymieniłem wario na naraku hs, pasek i rolki.
W między czasie dwie żarówki.
Pochwal się co tam kupujesz :P
Chwalić się nie lubię, ale mogę powiedzieć, że zmiany będą znaczne, i to zarówno mechanika jak i optyka się poprawi :-]
A ile temu stanął ten licznik? :-P
Bo kapitalkę robić przy ~6tyś. km to jednak trochę wcześnie :-P
TheVill // FenixxPl