Chińczyki żyją własnym życiem :lol: a to się skończyło (*)
Ja może bd miał do kupienia Polini Sporta ^^ jak kumplowi nie uda się zrobić machiny coś zpaprał z elektryką :P
Zatrzymał się chyba w środę jak go rozebrałem :P
A tam od razu kapitalny remont pewnie zawory, ewentualnie głowica.
Tylko nie wiem, jak się okaże, że cała głowica do wymiany to chyba kupię od razu http://allegro.pl/item1065399464_duzy_zestaw_cylinder_z_glowica_80cm3_do_4t_139qmb.html
Witam, Panowie:)
Moto na warsztacie na diagnozie do poniedziałku. Miałem jutro jechać na dni otwarte zipp'a do Wodzia, ale nici.
Ide myć auto, bede potem. Pozdro!
Łukasz, jeśli masz przy nim jakieś części tuningowe, to wyprzedaj, i kup P/G 2T, albo chociaż 4T :)
Btw., Panowie - tak się ostatnio zastanawiałem - da się zbiornik oleju w 4T zaadaptować na dozownik w 2T?
Przed chwilą wróciłem z oglądania skutera dla kolegi - Peugeot Looxor 100 2T :D Matko, ale to ma moc :D 2002 rok, 29 tys. przebiegu, po remoncie, ale... Porysowany cały, coś szarpie przy ruszaniu(sprzęgło albo pasek do wymiany), hamulce i przednia opona w stanie agonalnym...
Wprawdzie czubek wiecie czego dyktuje, żeby go brać(moc), ale za 3000 to trochę zbyt dużo...
Nie powiedziałem jednak najważniejszego - stoimy z kolegą przy chacie z gościem(jego znajomy z dawnej szkoły) i jego ojcem, mój ziomek trzymał rękę na manetce - była lekko przekręcona - kiedy to jego znajomemu zachciało się naciskać rozrusznik... Skuter wjechał na 30-centymetrowy próg i wspiął się na taką górkę przed domem, zahaczył jedynie wydechem i błotnikiem... Rys troszkę, ujdzie w tłumie ich reszty, ale nieźle się zdygaliśmy, już mi jego śmierć stanęła przed oczami :P
Qaz, nie jedź na to, zobaczyłbyś, jakie to gówno - dają do jazd tylko dwa motocykle 250, żadnej promocji tego wydarzenia, nic, ci organizatorzy prawdziwych dni otwartych nie widzieli...
Majk, myślałem kiedyś o tym, ale nie ma sensu chyba.
Może to prawko zrobię...
Siemano panowie ;)
Jestem ze starego forum s.net i powiem wam że lipa tam troche....
Mam pytanie czy mogę z wami tu popisać? Widzę że tu jest fajne forum o skuterach świeże newsy i wogóle, zaczyna mi się tu podobać ;d
Elo
sv: Oczywiście, że możesz :P To nie s.net xD
Jeśli chodzi o forum to jakoś głupio są ułożone działy i o wile fajniej jest poruszać się po innych forach...
Co tam u was chłopaki?
Jak tam fenixx vitalka chodzi bo ostatnio coś na s.net nic nie pisałeś o niej :P Przełożenia zmieniałeś czy nie?
Ja jutro od Smugglera odbieram pasek i rolki , potem zakładamy :P.
Dzisiaj sie skoczylem z dziewczyna do SCC i kupilem sobie bluze + dwie koszulki .
Siema!
Jak tam pełżot?
No ja jak idę z dziewczyną na zakupy w sensie chodzimy za jej rzeczami to mnie aż coś trafia ale takie sa kobiety chociaż niewszystkie ;)
Edit: A Peugeot się narazie trzyma xd Dziś zamontowałem przedłużkę amortyzatora IGM 40mm ;P W sumie to ostatni chyba sezon nim robie bo planuje A1 robić chociaż do tego czasu może wiele się wydarzyć ;d
A jak tam się trzyma Koyocik? Zawsze kojarzyłem twój sprzęt z tym zajebis*** audio z przodu xd
Moja tez lubi sobie poogladac, nieraz irytuje to troche, ale ogolnie nie narzekam :-)
Patrykk: Ty też kupujesz od Smuglera ? xD
U niego wszystko jest i taniej niż w innych sklepach z częściami :P
No już dawno znam Smugiego, tak więc od niego biorę .
Dobra ja muszę spadać chłopaki :D
Cya :* xd
Piona .
Patryk zainwestuj w Polini :wink: na prawdę warto.
Panowie, wróciłem- auto odpicowane.
Szlag mnie bierze jak jest taka super pogoda a ja nie mam moto;( płakać się chce!
arcio1 wrote:
Qaz, Ty masz Kymco, nie? A przecież w Raciborzu macie serwis Kymco, więc po co jechać do Rybca?
Dynkacza kupiłem w Rybcu, więc tam servisuje. Ceny i obsługa jest chyba jeszcze troche lepsza niż w Racku.