Uszczelniacz jakiś puścił może. Mojemu ojcu golf raz wpieprzył 1l oleju na 1000km i od tamtej pory spokój
Patryk rusz dupsko i sprawdź rozmiar na swoim i kup sobie pasek Dayco o takich wymiarach.
Uszczelniacz jakiś puścił może. Mojemu ojcu golf raz wpieprzył 1l oleju na 1000km i od tamtej pory spokój
Patryk rusz dupsko i sprawdź rozmiar na swoim i kup sobie pasek Dayco o takich wymiarach.
Spoko :P.
Jutro sprawdzę rozmiar.
Brew, własnie napewno oleju fizycznie nie gubie. Wydaje mi się, że sonda mogła mi się zawiesić albo nie wiem...
Patryk w Olsztynie mam taki sklep z różnymi akcesoriami motorami i skuterami i tam chciałem zamawiać to koleś miał paski Dayco. Poszukaj u sb takiego multi sklepu :P
Sonda lambda przecież nic nie ma do poboru oleju. Chyba że chodzi co o sondę która monitoruje poziom oleju w silniku :P
Qaz - może trzeba zresetować ' komputer ' ?.
W mojego Taty Octavii kiedyś zapaliła się kontrolka oleju, dolaliśmy go i świeciła dalej. Okazało się, że trzeba było zresetować kompa.
br3w, chodziło mi oczywiście o tą sondę olejową ;)
Patryk, też myślałem o resecie- kurcze- oleju teraz na bank za mało nie mam. Także na servis muszę dojechać i niech się bawią.
Dokladnie. Jest gwara to sie nie ma co martwic :P.
Odłącz aku na godzinę dla świętego spokoju albo na noc i rano podłącz, te 20min może nie starczyć :P
Właśnie intensywnie czytam instrukcje.
Kontrolka może świecić tylko wtedy gdy oleju jest za mało. Po dolewce na bank nie mogę mieć za mało, a mogę mieć nawet za dużo.
Wszędzie pisze, że nie mogę mieć za mało oleju, ale nigdzie czy może coś się stać gdy mam za dużo?
Odłącz aku. Zrób mu resecik. A jak nie no to chyba fizycznie czujnik padnięty, zawieszony.
Siema co tam ? Dzisiaj jestem wyjebany jak bezpiecznik totalnie.
Tak sie napracowałem z kumplem ze miazga.
Jutro ciąg dalszy. Przywieść płytki, pociagnąc swiatło i git.
Że robisz garaż tak?
Jak poziom będzie niewiele większy od max to nic się nie stanie. Jak dużo to wywali ci uszczelniacze na wale albo zaworów :mrgreen:
Nie nie garaż, garaz to ja mam. Nawet juz 2 od jesieni jeden XD
Teraz robie ogórdek. Miejsce na grila ;] Wyzłozenie jakies 3x2 m płtykami. Słupki wbite juz na lampy. Teraz tylko oswietlenie i dopełnenie płytami pozostałe miejsce. ;)
Zmierze jutro rano stan bagnetem. Jak będzie dużo za dużo to odleje- żaden kłopot, tak żeby na bagnecie był prawidłowy stan i jade na warszatat.
Ok. Cisne spac. Dobranoc ;*
ja właśnie szamam na szybca śniadanie i zaraz pędze do garażu.
Ja chyba tez powinienem iść do tego śmiecia, ale mi się zwyczajnie nie chce ;/
Qaz, Ty masz Kymco, nie? A przecież w Raciborzu macie serwis Kymco, więc po co jechać do Rybca?
Siema :)
Arcio, mam N95 8GB :)
Ernest, masz Ty jakiś inny temat niż telefony?
Brew - tylko nie Dayco, toż to syf ;] Polini albo Malossi.
Od kiedy niby Dayco to syf :?: Do serii jak najbardziej. Po co wydawać 40zł więcej?
Bardzo porządne paski. Polini i Malossi same nie robią pasków tylko mają podwykonawców, tak samo Naraku firmuje paski Bando.