OT ŚLĄSKI!

Grex to niższa półka Nolana - AGV np. ma niższe i wyższe modele, a Nolan to już określona półka cenowa.

Ostatnio kolega przyjechał w pożyczonym Grexie, bardzo zacny kask, lepszy od mojego :) Miał przede wszystkim bardzo przydatną blendę przeciwsłoneczną. Nie wiem jaki to był model.

Naxa też podobno porządne, ale nie mam doświadczenia z tą firmą :)

Ja swoje N95 kupiłem za 99zł+ przesyłka, więc taniej niż na allegro. Jak chcecie mogę dać namiary.
Naprawdę polecam :D

Ja swoje N95 kupiłem za 99zł+ przesyłka, więc taniej niż na allegro. Jak chcecie mogę dać namiary.
Naprawdę polecam :D

Haha, ja też mam N95, tylko że Nokię :mrgreen:

Miałem jakiś czas temu zajawę na Nokię N95, ale jednak nie kupiłem ;P
Majker, a Ty masz tą N95-1 czy N95 8GB?

Witam :P
Właśnie wróciłem z wielkiego miasta xD
Na szczęście nie natrafiłem na procesje :mrgreen:
Co tam się u was działo?

Witajcie towarzysze ;].
U mnie właśnie przechodzi burza i niestety musiałem wydać hajs na skuter o.O W Colibrze jeszcze w zeszłym roku pękło mi lusterko, a kilka dni temu złamało się drugie podczas jazdy ;| Co prawda zamówiłem najtańsze, bo nie mam zamiaru dokładać do tego pojazdu, to jednak szkoda mi tej kasy ;]. Od wiosny miałem jeszcze padnięty akumulator to przynajmniej starsi sfinansowali ładowarkę motocyklową ;P
W sobotę kolejna jazda eLką, będę miał już 16 godzin, więc myślę, że na początku lipca będę miał egzamin.

Siema.
U mnie spadly 'dwie' krople deszczu, potem bylo wporzo.
60 km zrobione .
Na sam koniec przejechalem sie na myjke i wydalem 4zl na ciepla wode z mydlem, woskowanie i na koniec splukiwanie :P.
Jak za 4zeta nawet ladnie sie umylo ( dziewczyna pomogla ; dd ).

Patryk, szczerze podziwiam Cię za te pucowanie skutera :P

Ja sobie dziś zainstalowałem nowego windowsika na telefonik MW 6.5 TPC V11. Powiem szczerze, że jest całkiem nieźle zrobiony.

Skuter mi nie chce odpalić ;/

Będę go chyba musiał znowu rozbierać, ale jestem praktycznie pewien, że wszystko jest dobrze złożone. Poza tym paliwo dochodzi do gaźnika, iskra jest, więc nie wiem co mu dolega...

mowiles ze z nia zerwales :mrgreen:

Ta poszło o pierdołę nie z patryka winy znając życie poszły ostre słowa a potem bla bla bla kocham cię o te sprawy :mrgreen:

Hahah ; DD dokladnie.
Juz mi sie Symbian od esow scinal , tak wiec... :P

ochh zakochani :lol:

tratatatata :P

Łukasz: Windows 6.5 oprócz ładnej nakładki niczym się (lekko przesadzam) od poprzedniej wersji.

A jaki masz proek i ile ramu w htc ?

Szukam paska do s9 :P.
Wiecie gdzie moge znalezc? :D

Ernest, miałem najpierw 6.5 by wjtk plk ale mi nie pasował, za dużo błędów w nim było. Wgrałem oficjalnego 6.1 by htc plk. No i było spoko, ale trochę wolny był. Dziś mam 6.5 tcp w prawdzie wwe, ale warto, bo naprawdę szybszy jest.

procek 400mhz
ram 128

http://www.racing-planet.pl/index.php?page=1&sessID=5a2a204c02fa58cf341e3ac5b3bffc7f&cPath=13969_13980_14047

Panowie, jestem cholernie zły.
Gdy wracałem od dziewczyny zapaliła się kontrolka oleju w skuterze. No to looz dojechał na BP, kupiłem Castrol GPS, leje, leje, leje- wlałem 0,25L i kontrolka nie zgasła- nie możliwe żebym miał taki ubytek oleju.
Coś musiało się zjebać, ale nie mam konceptu co- jutro musze nim dojechać do Rybca na servis
Macie jakieś pomysły??

Jakos do naraku nie jestem przekonany, a reszta - ceny z kosmosu :P.
Wie ktos moze jakiej firmy jest oryginal w kymco ?.
Jednak co oryginal to oryginal .. chce moto zachowac w oryginale, a nie 8)