OT ŚLĄSKI!

Info z WP.pl:
"Województwo śląskie

Na obszarze województwa śląskiego przewiduje się wystąpienie burz, podczas których punktowo opady deszczu wyniosą 30-40 mm, a wiatr osiągnie w porywach do 60 km/h - informuje w przesłanym w czwartek komunikacie IMiGW.

Na obszarze Beskidów i Pogórza Karpackiego przewiduje się wystąpienie opadów deszczu w wysokości 30-40 mm - podał Instytut.

Deszcze i burze mogą spowodować liczne podtopienia, zniszczenia zabudowań, dróg, mostów, duże trudności komunikacyjne, łamanie gałęzi. Istnieje zagrożenie życia.

Mogą wystąpić zakłócenia w pracy urządzeń elektrycznych, utrudnienia na terenach zurbanizowanych. Istnieje zagrożenie pożarowe, zagrożenie życia od uderzenia piorunów - ostrzega IMiGW."

chyba sobie dzis nie pośmigamy;(

A miałem jechać do babci . :?

Jak narazie u mnie piękna pogoda ;) Zaraz idę z bratem na rowery.
A po obiedzie rodzice nas zabierają do "Fantasy Park" w Rybnik Plazie.
Majker, przeczytałem ten Twój art. Nie do końca rozumiem po co go napisałeś, ale fajnie Ci wyszedł ;P

Nie peniajmy, póki nie pada :)

U mnie widać, że już nie ciekawe chmury podpierdzielają :roll:

U mnie też niby słońce, ale chmury też są i to nie za fajne.
Ja też musze jechać na moto do dziewczyny bo w aucie mam studencką ilość paliwa;p

Qaz , ile robiles spokojnie km na jednym baku w s9 ?.

Ja tankowałem co 180km, tak średnio, ale wtedy wchodziło koło 5,5L do baku, no max 6L

aha spoko :P

a Ty co ile?

Siema wstałem xD
Obudzilem sie o 11 popisałem z kolezanka na fonie, i poszedłem spac :d Pare min temu wstalem :D
Co tam robicie ? ; ] Dzisiaj troche ciulaty dzien.. Pochmurno, wiatr lekki.. Ciekawe co potem @_@ : <

Majk, tylko i wyłącznie integral.

Na razie myślę nad Lazerem lz6 albo jakąś Naxą.
Więcej jak 250zł z przesyłką nie wydam.

Ale to dopiero w przyszłości. Na razie wystarczy "tornado" xD

Qaz, fajny ten mundurek, może sobie taki sprawie ;)

Łukasz, Lazer LZ6, Vertigo, albo jakiś AGV(GP1, K3, K4). :)

Mi wystarczy moj CRB za 100zl. ktory kupiłem :d Potem przyszedłem do sklepu i patrze te same kaski za jakies 200zl <lol2> sie pytam. Czy to była przecena czy cos. A gosc ZONK xd I mówi ze komuś sie cos pomyliło hahaha xD Miałem farta xD
Ale jest bez szybki cholera bo mi sie wyjebala ;/ Musze kupic ale niema nikaj takich :x
Ok lece robic porzadki. Pozdro.

Łukasz, ten co ja w nim z tobą jechałem jest zajebisty :D
Ja mam jakiś Awina za 100 z hakiem.

Tamten to jest tiger xD

Aktualnie bez szybki (nie wiem czy już wtedy nie miał?) Kumpel pożyczył moje tornado, i zbił szybkę. Zastąpiłem ją szybką z tigera, w którym jeździ plecaczek :P

Łukasz, ja mam Yohe i nawet spoko, dokładnie N95. Dużo lepszy od mojego Tigera dla plecaczka :x

http://allegro.pl/item1065709011_najnowszy_kask_yohe_n95_13_fasion_safety_2010.html

Prezentuje się zacnie.

Kumpel zamówił:
http://allegro.pl/item1064202720_najnowszy_kask_yohe_a689_16_special_design_2010.html

Tylko nie chce mi się jakoś wierzyć, że to są "te prawdziwe yohe" :P

Nie wierzę jakoś w te wszystkie YOHE i spółkę. Prawdziwe kaski, od których te mają zerżnięte logo, to Shoei ;]

Dla własnego bezpieczeństwa i komfortu, prócz Lazera i AGV zobacz jeszcze Grexa :)

Właśnie zastanawiało mnie to podobieństwo w logach yohe i shoei.

O grexie pierwsze słyszę o_O

A co powiecie o firmie Naxa ?
Podobno też są dobre