wstaje i co widze ? na srodku mojej ulicy ustawili maly oltarz i bede mial szopke procesyjna pod domem :roll:
Hahaha :mrgreen:
Majker i po co to się tak pruć nie rozumiem cb w ogóle. W imię zasad? Jak tak to długo nie pożyjesz bo cię stres zeżre.
Wiadomo poza tym że statystyka kłamie.
Byłem wczoraj na 18-nastce kumpla... Normalnie taka patologia że nie wiem :roll:
Brew:
Majker wrote:
Powiem szczerze, jak przeczytałem te facebookowe bzdury, to ogarnęła mnie taka wewnętrzna kurwica, że jej następstwem była wena stulecia i pomysł na arta - bez tego bym się przede wszystkim nie przełamał. :)
Patryk, ja tam żyję bez stałej partnerki i dobrze mi z tym - skutkiem ubocznym są spekulacje, że ja "pedał" i takie tam ;]
Chciałem po prostu tego gościa załatwić, bo jest typowym wodolejem, szkodnikiem polskiego środowiska skuterowego. Zdecydowałem się na odważny krok, bo to podstawa jego[środowiska] uzdrawiania ;]
Mam świadomość, że to może niewiele dać, ale takimi właśnie małymi inicjatywami trzeba doprowadzić do zmiany stanu rzeczy: albo podźwignięcia się poziomu s.net, albo jego wyeliminowania.
Siema.
W końcu zamówiłem ta kurtkę :P
http://allegro.pl/item1060292323_ramoneska_skorzana_na_motor_chopper_promocja.html
Tyle czasu czekałem, bo myślałem, że za którymś razem wyrwę ją za 275zł, ale za każdym razem sprzedawały się powyżej 300zł więc wczoraj licytnąłem trochę więcej, no i czekam teraz na kuriera :P
Ja bym powiedział że jest durny i nie odpowiedzialny. Gdyby chciał to by z tego portalu zrobił potęgę bo ma możliwości a tymczasem portal egzystuje jak roślina pozostawiona samej sobie zbiera owoce i 0 wkładu własnego no chyba że roślina zaczyna usychać.
Szczerze to chciałbym jakoś dostać w posiadanie tę stronę. Współpraca z jakimś sklepem z częściami może jakąś marką skuterów. Założyłbym sklep z częściami s.net i jeszcze parę ale trzeba chcieć i ruszyć dupę.
No łukasz dbaj o nią jakieś pasty do skóry itp.
Jeszcze jej nie dostałem xD
Ale wiadomo, że będę dbał.
Mam nadzieje, że szybko z niej nie wyrosnę, bo S wziąłem.
Drobny chłopiec jestem ;P
Brew, ten gość nigdy nie będzie chciał. Tutaj trzeba pasji. On ma ciepłą posadkę a s.net to dla niego po prostu zajebiste kieszonkowe.
Łukasz, gratulacje :P Jeszcze jakiego cruisera Ci brak ^^
Chyba tak taki dodateczek do pensji :roll:
Poprostu ' 5 min ' s.net już minęło i nic z tym nie zrobimy, no chyba, że netrunner zdecydowałby się na sprzedaż i kupiłby to ktoś z pasją , pomysłami i możliwościami - wtedy miałoby to jakieś szanse .
Majk, marzy mi się a1 i jakiś "motórek",
Wiadomo, że 125 to nie będzie jakaś rakieta, ale zawsze coś.
14.06, mogę zaczynać kursy, niestety nie mogę dojść do porozumienia z rodzicami ;/
Zasysam nowy romik to mojego htcka, ciekawe jak będzie się sprawował ;)
Rób, rób, kup sobie Shadowkę 125 :)
Tez mialem robic a1 i jakas nsr :P, ale stwierdzilem, ze szkoda hajsu, przejezdze ten sezon , nastepny na s9 i do fury !.
A do motóra?!
Łukasz, bardzo fajna ta kurtawka;D Musze sobie też wreszcie kupić coś Pro na moto, bo teraz np. jeźdze w bluzie od munduru letniego, a pod spodem polar i jest git;)
Moto na pewno też :P , ale to jak będzie kasa. Myślę, że po maturce jakiś hornecik, albo coś w ten deseń.
Na razie priorytetem puszka - dach nad głową etc.
Od munduru?
Fajna, kupuje ją do wszystkiego, nie tylko do motóra.
jeszcze jakiś kask chyba kupie, ale to później.
Kumpel kupił za 120 zł na allegro kask, podobno yohe o_O
Ciekawe czy to chamska podróbka czy tani model.
W piątek powinien go dostać, zobaczę czy warto to kupić :P
Qaz, jeśli idzie o kurtkę, polecam:
http://www.motoallegro.pl/item1044360145_zimno_kurtka_motocyklowa_ozone_street_2009_hit_l.html
Mają te rzeczy u nas, np. w SkuterDlaCiebie w Chorzowie albo w takim jednym sklepie z łachami w Miasteczku Śląskim. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny :)
Łukasz, chcesz kask otwarty, czy integrala?
Łukasz, dokładnie od munduru- mam taki komplecik jak ten niżej. Bluza kapitalna na ciepłe dni, bo jest z bardzo dobrego materiału i nie ma opcji żeby się spocić, a gdy jest chłodniej wystarczy założyć pod nia jakiś sweter albo polar. Spodnie też bardzo dobre, bo mają opaski na dnie nogawki- także się nie podnoszę jak się siedzi- szelki też są spoko. Jednak trzeba je nosić do wysokich butów- na deszczowe i nocne jazdy super sprawa.
http://www.allegro.pl/item1066752884_mundur_polowy_letni_wp_wz_124_z_mon_r_92_172_90.html
Majker, ta kurteczka całkiem zacna! Ja już napaliłem się na coś z Retbike'a, ale nigdy kasy nie umiem nazbierać, ale jak pójdę teraz na wakacje do roboty to już na bank sobie kupie;p